fehn Bruno Skjede til barnevogn
Variant:
  • fehn® Barnevognsskjede- Safari
  • fehn® Barnevognskjede - Sleeping Forest
  • fehn® Barnevognsskjede Garden - Garden Dreams
  • fehn® Barnevognskjede Flaggermus - Litle Castle
  • +7

Pris
475 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A273677

EAN: 4001998060492

fehn Bruno Skjede til barnevogn
Denne teksten er automatisk oversatt.
Beste kamerater: Bruno og Sammy og Bruno, den myke bjørnen, tiltrekker alles oppmerksomhet med sin store sovehette. Alltid ved hans side: bestevennen Sammy, sagfisken. Sammen erobrer de babyens drømmeverden, fordi de elsker å kose og kose seg!

La oss leke! Den store barnevognskjeden fra Bruno-kolleksjonen underholder allerede de aller yngste på sine utflukter. Den myke bjørnen, den kvikke sagfisken og den myke skyen følger små verdensutforskere overalt. Kjærlig designet trailere, som alle vil bli oppdaget, utforsket og følt, oppmuntrer babyens motoriske ferdigheter og hånd-øye-koordinering helt fra begynnelsen. Rangle-ringen er lett å fatte, støtter babyens nysgjerrighet med fargerike perler i regnbuefarger og oppmuntrer til å riste og leke. De fargerike perlene flyr rundt i røret sitt. Den skvisne sagfisken og den skramlende skyen tiltrekker babyens oppmerksomhet med lyder. Det lille speilet fremmer lekentlig babyens egen anerkjennelse. To solide klemmer gjør det mulig å feste barnevognkjeden raskt, enkelt og fleksibelt på babybilstolen, barnevognen og barnesengen, noe som gir optimal støtte. På denne måten hjelper barnekjeden små verdensutforskere med å oppdage verden på en lekende måte, selv mens du er på farten.

Detaljer:
  • Med speil , rangle og squeaker
  • Mål: ca. 45 cm
  • Stell: Håndvask
  • Alder: fra 0 måneder

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
291 kr
Pris
327 kr
Pris
596 kr
Pris
123 kr
Pris
232 kr
Pris
144 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn Bruno Skjede til barnevogn
5
656 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 557
 
4 stjerner
| 70
 
3 stjerner
| 21
 
2 stjerner
| 4
 
1 stjerne
| 4
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn Bruno Skjede til barnevogn
fehn Bruno Skjede til barnevogn
475 kr