Serviceleistungen bei babymarkt.de

Hei og velkommen til pinkorblue.no!

Hos oss finner du rimelige produkter for barnefamilier, men visste du at vi også tilbyr følgende fordeler når du handler hos oss? Les videre og lær mer om våre tjenester i dag - fordi dette er pinkorblue.no

Mobilitätsgarantie bei babymarkt.de
Finanzierung bei babymarkt.de
Babypoints bei babymarkt.de

Verv en venn
Graviditetsguiden

For den nyfødte

 

Sikkerhetsløftet

I tilfelle en ulykke skulle inntreffe, er vi her for deg. Hvis bilstolen du har kjøpt er involvert i en ulykke innen 2 år etter kjøpet, tar vi den tilbake og erstatter den med en tilsvarende modell. Klikk på bildet nedenfor for å lese mer om vårt sikkerhetsløfte.

Hier findest du weitere Informationen zum Sicherheitsversprechen

Betalingsmetoder

Vi tilbyr flere forskjellige betalingsmetoder for å garantere deg en best mulig handleopplevelse. Kortbetaling, faktura, forskuddsbetaling og Paypal er noen av alternativene - les mer og finn den som passer deg best.

Betalingsmetoder

Babypoints

Opprett en kundekonto hos oss og samle poeng ved hvert kjøp og ta del i eksklusive kampanjer. Deretter kan du enkelt løse inn poengene i handlekurven som betalingsmiddel for ditt neste kjøp. Samle nå - spar senere!

Babypoints
 

Graviditetsguiden

Er du gravid? Meld deg på vår graviditetsguide og motta regelmessige nyhetsbrev med tips og råd, eksklusive rabattkoder, nyttige produktforslag og mye mer. I tillegg vil du motta en rabattkode på 100 kr umiddelbart når du registrerer deg.

Graviditetsguiden

For den nyfødte

Blivende foreldre er ofte usikre på akkurat hva de trenger til deres nyfødte barn. Derfor har vi samlet en liste over det utstyret vi mener er nødvendig, til når den lille kommer.

For den nyfødte
Guider
Kundeservice
 

Håper du har lært noe nytt om våre fantastiske fordeler!

Ditt pinkorblue.no team

*Gjelder ikke ved kjøp av bøker, gavekort eller medisinsk utstyr.