15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% rabattkode:
15OUTL8170
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
fehn® Barnevognskjede Svanesjøen
Variant:
  • fehn® Barnevognsskjede- Safari
  • fehn® Barnevognskjede - Sleeping Forest
  • fehn® Barnevognsskjede Garden - Garden Dreams
  • fehn® Barnevognskjede Flaggermus - Litle Castle
  • +7

Pris
301 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A246899

EAN: 4001998062113

fehn® Barnevognskjede Svanesjøen
La oss leke! Det stilige barnevognskjeden fra Svanesjøen-kolleksjonen underholder de små på sine utflukter. Den søte svanprinsessen og den søte kaninen er veldig spent, fordi de ikke kan vente med å utforske verden med deres nye venn. Det kjærlighetsdesignede anhenget, som alle er designet for å bli oppdaget, undersøkt og følt, fremmer babymotorikk og hånd-øye koordinering helt fra starten. Den fantastiske skrangleringen er lett å gripe, støttet med fargerike perler i nysgjerrigheten til babyen og oppmuntrer deg til å riste og leke. De fargerike perlene suser rundt i røret. Piperen i svanen og de raslende bladene tiltrekker oppmerksomhet med lyd. Det lille speilet fremmer lekentlig selvgjenkjenning for babyen og en bittering med nubs-struktur støtter tenner. To solide klemmer tillater raskt, enkelt og fleksibelt feste av barnevognskjeden på babyseter, barnevogn og barnesenger og gir optimalt grep. Barnevognkjeden hjelper små oppdagere å oppdage verden lekent på farten.

Detaljer:
  • Med speil og rassel
  • Mål: ca 45 cm lang
  • Materiale: Ytre materiale: Plysj, velour, stoff, fylling: 100% PES
  • Rengjøring: Håndvask
  • Alder: fra 0 måneder

OBS!
Advarsel! For å forhindre eventuell skade ved at barnet vikler seg inn, fjern denne leken når barnet begynner å prøve å komme opp på hender og knær i en krypende stilling.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
208 kr
Pris
251 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn® Barnevognskjede Svanesjøen
5
716 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 607
 
4 stjerner
| 79
 
3 stjerner
| 22
 
2 stjerner
| 4
 
1 stjerne
| 4
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn® Barnevognskjede Svanesjøen
fehn® Barnevognskjede Svanesjøen
301 kr