15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% rabattkode:
15OUTL8170
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
fehn Loopy & Lotta Skjede til barnevogn
Variant:
 • fehn® Barnevognsskjede- Safari
 • fehn® Barnevognskjede - Sleeping Forest
 • fehn® Barnevognsskjede Garden - Garden Dreams
 • fehn® Barnevognskjede Flaggermus - Litle Castle
 • +7

Pris
481 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A273647

EAN: 4001998059137

fehn Loopy & Lotta Skjede til barnevogn
Denne teksten er automatisk oversatt.
Sammen gjennom tykt og tynt.
Sammen med flodhest Loopy og sjiraff Lotta, vil de små legge ut på en spennende oppdagelsesreise. Varierte strukturer, sterke farger og fascinerende former gir store øyne for avkommet.

Mobil kjede med søte anhengsfigurer for fleksibelt hengende på barnevogner, babybilsete, seng, vugge, lekebue for babyer og småbarn.
Barnevognkjeden Loopy & Lotta holder alltid babyer i godt humør! Pipende og myk biter i den grå flodhesten, speil i den gule sjiraffen, skrangleting i den blå flodhesten og gripende ring i den brune sjiraffen l aden for å fatte og føle, fremme førstehånds koordinasjon og lekent støtte for egopersepsjonen. Rask og fleksibel tilknytning til barnevogner, barnevogner, barnesenger eller lekebuer - barnevognkjeden sikrer unik moro hjemme eller på farten.

Detaljer:
 • Ideell som gave til fødsel, barnedåp eller som bursdagsgave til babyer og småbarn
 • Med speil , rasling, myk biter, handrim, materialblanding og squeaker
 • Mål: ca. 45 cm
 • Materiale: myk velour, velour, frotté, strikket, strukturert velour
 • Stell: Håndvask
 • Alder: fra 0 måneder

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
342 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn Loopy & Lotta Skjede til barnevogn
5
716 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 607
 
4 stjerner
| 79
 
3 stjerner
| 22
 
2 stjerner
| 4
 
1 stjerne
| 4
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn Loopy & Lotta Skjede til barnevogn
fehn Loopy & Lotta Skjede til barnevogn
481 kr