Personvern

Personvernpolicy pinkorblue.no, babymarkt.de

Webside-personvernpolicy og informasjon om behandling av opplysninger som faller under artikkel 13 og artikkel 14 i DSGVO.

Alle personopplysninger behandles konfidensielt. Vår praksis for behandling av personopplysninger er i overenstemmelse med forordningen DSGVO. Følgende er mer spesifikk informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Ansvarlig for dine personopplysninger

babymarkt.de GmbH
Suttner-Nobel-Allee 4, 44803 Bochum
Tel.: +49 231/ 989 66 417
Fax: +49 234/54573110
E-Mail:
info@babymarkt.de

Pinkorblue.no:

Telefon: 21 95 68 57

E-Postadresse: info@pinkorblue.no

Kontakt for spørsmål om personvern.

Personvernansvarlig i selskapet står selvsagt til tjeneste for å svare på dine spørsmål om behandling av dine personopplysninger. De kan kontaktes på:

E-Mail: datenschutz@babymarkt.de

 

www.pinkorblue.no sørger for at din integritet skal beskyttes når du benytter deg av vår hjemmeside og våre tjenester. Av den grunn har vi sammenfattet en policy for hvordan din personlige informasjon behandles og beskyttes. Vi gjør deg oppmerksom på å lese gjennom policyen neste gang du besøker oss på nettet igjen da innholdet i policyen kan endre seg.


Det tyske selskapet babymarkt.de GmbH (heretter kalt ”babymarkt.de”) er ansvarlig for dine personlige opplysninger under gjeldende personvernregler, herunder personvernforordningen som er gitt med bakgrunn i EU-forordning 2016/679. (GDPR) Dine personlige opplysninger blir lagret både i Norge og i Tyskland og behandles av babymarkt.de i overenstemmelse med GDPR og andre gjeldende lover.

 

1. Hva skal dine personlige opplysninger brukes til og av hvem?

Når du registrerer deg vil vi be om de opplysningene vi trenger for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi behøver dine personlige opplysninger i forbindelse med følgende formål:

Hvis du ønsker å opprette en kundekonto på www.pinkorblue.no (Til dette trenger vi ditt navn og din e-postadresse). For å kunne bearbeide dine bestillinger via våre nett-tjenester (Til dette trenger vi ditt navn, din adresse, ditt fødselsdato og din bankforbindelse). For å kunne sende deg nyhetsbrev og vår katalog (Til dette trenger vi din e-postadresse, ditt navn og din postadresse). For at vi skal kunne kontakte deg i forbindelse med problemer angående din leveranse (Til dette trenger vi ditt telefonnummer og din adresse). For at vi skal kunne svare på dine spørsmål, og for at vi skal kunne informere deg om nye tjenester eller tjenester med endringer (Til dette trenger vi din e-postadresse). Når vi skal håndtere din konto ved å utføre kredittcontroller (Til dette trenger vi ditt navn, din adresse og ditt fødselsdato). For å kunne informere deg om relevant markedsføring og relevante tilbud, hvis du har samtykket til dette- For å kunne analysere dine personlige opplysninger og tilby deg relevant markedsføring og tilbud (Til dette trenger vi ditt navn og dine kjøpsvaner). For at vi skal kunne bekrefte at du er gammel nok til å handle på nettet. (Til dette trenger vi din fødselsdato).

Hvis du ikke ønsker å oppgi ditt navn, epost adresse, telefonnummer og adresse samt fødselsdato kan vi ikke tilby våre produkter og tjenester til deg. Du kan kreve at vi ikke skal analysere dine kjøpsvaner og vi vil ikke sende deg markedsføring med mindre du har samtykket til dette.

Dine personlige opplysninger blir kun lagret så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne utføre våre tjenester, eller så lenge det er foreskrevet i loven. Etter dette blir dine personlige opplysninger slettet. Vi kan ikke slette dine personlige opplysninger så lenge vi trenger dem for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg, eller vi er pålagt og lagre opplysningene lenger. Et slikt krav følger for eksempel av regnskapsloven.

Opplysninger kan bli behandlet i USA

På vår webside finnes det verktøy og tjenester fra selskaper basert i USA. Når disse er aktive, kan opplysninger sendes til deres servere i USA. Vi vil presisere at USA ikke regnes som et sikkert tredje land under EUs bestemmelser om behandling av personopplysninger. Selskaper i USA er tvunget til å oppgi personopplysninger til sikkerhetsmyndigheter uten at du som truffet privatperson kan motsette deg dette juridisk. Det kan derfor ikke utelukkes at USAs myndigheter (f.eks. Secret service) vil kunne behandle, evaluere eller permanent lagre personopplysninger for overvåkningsformål. Dette har vi ingen inflytelse over.

2. Hvilke rettigheter har du?

Du har rett til å vite hvilke personlige opplysninger er det vi har om deg. Er noen av opplysningene du har gitt oss feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, har du rett til å kreve at all informasjon blir rettet. Under visse vilkår har du også rett til å få all informasjon slettet eller videresendt til et annet selskap (data portabilitet). Du har også rett til å motta en kopi av all informasjon vi har lagret om deg. For å kunne ha tilgang til dette dokumentet kan du skrive til vår kundeservice. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke om å benytte dine personlige opplysninger i markedsanalyser. (F.eks. kataloger, nyhetsbrev).

3. Hvem har tilgang til dine personlige opplysninger?

Vi vil aldri selge dine personlige opplysninger til andre tredjeparter til formål som markedsføringsaktiviteter eller markedsanalyse. Personopplysninger som videreformidles til andre tredjeparter som for eksempel speditører er kun i forbindelse med leveranser av gods som anses for å være en forpliktelse vi har overfor deg. Babymarkt.de kan muligvis komme til å dele dine personlige opplysninger med organisasjoner som kredittopplysnings- eller inkassoforetak i forbindelse med en ordinær kredittprøving, identitetskontroll og overvåking av kredittverdighet.

4. Parcel Perform

For sporing og annonsering av forsendelser samt endringer i levering og statusoppdateringer på forsendelser ("Tracking"), bruker vi tjenesten som tilbys av Parcel Perform Europe PPE GmbH, Brunnenstrasse 194, 10119 Berlin ("Parcel Perfom"). Tjenesten gjør det mulig å spore forsendelser ved å legge inn sporingsnummeret for bestillinger som er plassert hos oss, uten å spørre transportselskapet. Vi bruker også tjenesten til å sende deg forsendelsesvarsler og statusoppdateringer (f.eks. om forsendelser som ikke kan leveres, levering ved innlevering til en filial av transportselskapet) for levering via e-post. Tjenesten kan brukes til å omdirigere forsendelser og endre leveringstidspunktet eller til å utstede en innleveringstillatelse til transportselskapet. For å kunne tilby tjenesten og sende statusoppdateringer via e-post, overfører vi de nødvendige kundedataene til Parcel Perfom for adressering (e-postadresse, for- og etternavn, sporingsnummer, adresse, eventuelt innhold eller beskrivelse av forsendelsen). Forsendelsessporing er en del av de tjenestene vi er kontraktsmessig forpliktet til å levere (se punkt 3 i de generelle vilkårene). Det rettslige grunnlaget er derfor oppfyllelse av kontrakten i henhold til art. 6 (1) s. 1 lit. b) DSGVO. Videre er det i vår interesse å sikre en mest mulig effektiv forsendelse og rask levering av forsendelsene våre ved å gi statusoppdateringer om leveringen og tilby endringer med hensyn til type og tidspunkt for levering. Dette utgjør en berettiget interesse i henhold til art. 6 (1) s. 1 lit. f) DSGVO. Parcel Perfom opererer på grunnlag av en kontrakt for behandling av bestillinger i henhold til art. 28 DSGVO og behandler derfor alle data kun på våre vegne og ikke for egne formål. Parcel Perfoms personvernerklæring er tilgjengelig på følgende lenke: https://www.parcelperform.com/privacy. De nevnte personopplysningene kan videre behandles av Parcel Perform Pte. Ltd; 138 Cecil Street, #16-00, Cecil Court, Singapore 069538, Singapore på våre vegne. Vi har avtalt EU-kommisjonens standard kontraktsklausuler med Parcel Perform Pte. Ltd. for dette formålet, som er det juridiske grunnlaget for overføring av data til et tredjeland.

 

5. Klarna Checkout - Betalingstjenesten

Vi har integrert komponenter fra Klarna på vår webside. Klarna er en online betalingstjeneste som gjør det mulig å betale via faktura, konto, direktebetaling og kredittkortbetaling (Mastercard, Visa og Amex). Klarna tilbyr også andre tjenester, som kjøperbeskyttelse, identitets- og kredittsjekk. Klarna styres av Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige. Hvis du velger en av Klarnas betalingsmåter som nevnt over, vil dine personopplysninger automatisk overføres til Klarna. Personopplysningene overføres til Klarna i henhold til Art. 6 art. 1 lit. a DSGVO (samtykke) og Art. 6 Avs. 1 lit. b DSGVO (behandling for å oppfylle en kontrakt). Du har til enhver tid mulighet til å trekke samtykket til behandling av personopplysninger. En tilbaketrekking av samtykke vil ikke ha tilbakevirkende funksjon på behandling gjort av personopplysninger i fortiden. Personopplysningene som overføres til Klarna er normalt navn, adresse, fødselsdato, kjønn, epostadresse, IP-adresse, Telefonnummer, mobilnummer, og andre opplysninger som er nødvendige for å gjennomføre betalingen gjennom Klarna. Opplysninger spesifikke til bestillingen er også nødvendige for å gjennomføre betalingen. Spesielt kan det utveksles opplysninger om betalingsinformasjon, som bankdetaljer, kortnummer, utgangsdato og CVC-kode, antall produkter, produktnummer, data om varer og tjenester, priser og skatter/avgifter, informasjon om kjøpshistorie og annen informasjon om kjøperens finansielle situasjon. Utvekslingen av informasjon er ment spesielt for å verifisere identitet, administrasjon av betalingen, og å forebygge svindel. Personen som er ansvarlig for behandlingen av opplysningene vil overføre personopplysninger til Klarna spesielt hvis det er en legitim interesse for transaksjonen. Personopplysningene som utveksles mellom Klarna og personen som er ansvarlig for behandlingen av opplysningene vil også kunne sendes til tredjeparts selskaper. Formålet med denne overføringen er kredittsjekk, og identitetssjekk. Klarna kan også gi videre informasjon til underordnede selskaper (Klarnagruppen) og tjenesteytere og underleverandører, såfremt dette er nødvendig for å gjennomføre avtalen som er inngått eller riktig behandling av personopplysninger. Hvis du velger betalingsmåten Klarna faktura eller å betale i flere omganger, samler og benytter Klarna data og opplysninger om kjøpshistorie, og sannsynlighet for fremtidig holdning til betaling, for å avgjøre etablering, implementering eller terminering av et bindende forhold (såkalt Scoring). Utregningen skjer på grunnlag av vitenskapelig anerkjente matematisk-statistiske metoder. Juridisk grunnlag er Art. 6 abs. 1 lit. b DSGVO. Klarna bruker cookies for å optimere bruken av sin “Klarna Checkout Solution”. Optimaliseringen av løsningen representerer en legitim interesse innenfor artikkel 6 (1) (f) DSGVO. Cookies er små tekstfiler som lagres på din enhet, og ikke gjør noen skade. Detaljer om bruken av Klarna cookies kan finnes på denne linken: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/Klarna/nb_no/checkout. Den aktuelle personen har til enhver tid muligheten til å trekke samtykket til Klarna for behandling av personopplysninger. En tilbaketrekking av samtykket vil ikke påvirke opplysninger som må behandles, brukes og overføres for å gjennomføre avtalen som er inngått. Klarnas retningslinjer for personvern kan du finne på: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nb_no/privacy. Ytterligere informasjon, og Klarnas bruksvilkår for Norge kan finnes her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/K502554/nb_no/user.

 

6. PayPal, PayPal express

Den europeiske avdelingen av paypal er PayPal (Europe) S.à.r.l. & Cie. S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, 2449 Luxembourg, Luxemburg. Hvis du som kjøper velger “PayPal” som betalingsmåte under bestillingsprosessen, vil personopplysningene til kjøpende part automatisk overføres til PayPal. Ved å velge denne betalingsmåten gis samtidig samtykke til å overføre opplysninger som er nødvendige for å gjennomføre betalingsprosessen. De personlige opplysningene som overføres til PayPal er som regel navn, adresse, e-postadresse, IP-adresse, telefonnummer, mobilnummer og andre opplysninger som er nødvendige for å gjennomføre betalingen, og opplysninger som er relatert til den respektive bestillingen som også er relevante for gjennomføringen av transaksjonen. Opplysningene overføres til PayPal i henhold til Art. 6 abs. 1 lit. b GDPR (samtykke) og Art. 6 abs. 1 lit. b GDPR (behandling for å sluttføre en kontrakt). Du har til en hver tid mulighet til å trekke tilbake samtykket til behandling av personopplysninger. En tilbaketrekking av samtykket vil ikke ha tilbakevirkende funksjon på behandling av data gjort i fortiden. Overføringen av opplysningene brukes til å gjennomføre betalingen og virke forebyggende mot svindel. Vi overfører personopplysninger til PayPal spesielt for dette formålet hvis det er en legitim interesse for overføringen. Personopplysningene vi deler med PayPal vil kunne bli overført fra PayPal til andre agenter for å kontrollere identitet og kredittverdighet.

 

7. Unzer

Vi har integrert Unzer som betalingstjeneste på vår webside. Unzer er en online betalingstjeneste som muliggjør betaling med kredittkort (Diners eller Discover). Selskapet Unzer er registrert som Unzer E-Com GmbH, Vangerowstraße 18, 69115 Heidelberg, Deutschland (her etter kalt „Unzer“). Hvis du velger denne betalingsmåten blir dine opplysninger automatisk overført til Unzer. Formidlingen av opplysninger til Klarna gjøres i henhold til Art. 6 Abs. 1 lit. a DSGVO (samtykke) og Art. 6 Abs. 1 lit. b DSGVO (Forvaltning for å gjennomføre en avtale). Du har til enhver tid mulighet til å trekke tilbake samtykket til forvaltning av personopplysninger. En tilbaketrekking av samtykke vil ikke ha tilbakevirkende funksjon på behandling av data i fortiden. Opplysningene som overføres til Unzer er i hovedsak opplysninger du har delt med oss innenfor rammene i bestillingsprosessen, som kortnummer, gyldighetsdato, CVC-Nummer, antall produkter, produkter, opplysninger om produktene, priser, Moms og dine personopplysninger. Opplysninger vil kun overføres dersom de er nødvendige for gjennomføringen av betalingsavviklingen. Unzer formidler dine opplysninger om betaling – så lenge dette er nødvendig – i henhold til Art. 6 Abs. 1 lit. b DSGVO til UNZER LUXEMBOURG S.A. 1, Place du Marché, 6755 Grevenmacher, Luxemburg. Personen det gjelder har til en hver tid mulighet til å trekke tilbake samtykket til Unzers befatning med sine personopplysninger. En tilbaketrekning av samtykke vil ikke gjelde for opplysninger som er bearbeidet, benyttet og, eller formidlet som er tvingende nødvendig for å avvikle betalingen etter avtalen som er inngått. Unzers gjeldende personvernpolicy kann du lese på https://www.unzer.com/en/datenschutz/.

 

8. Hvordan beskytter vi dine personlige opplysninger?

Vi bruker kvalifiserte selskaper som handler på våre vegne for å holde tilsyn med bruken av nettsidene våre for å beskytte dine personlige opplysninger mot for eksempel tap, manipulasjon eller uautorisert tilgang. Vedvarende tilpasser vi våre sikkerhetsregler til den fortløpende tekniske utviklingen. På www.pinkorblue.no og innenfor babymarkt.de beskyttes dine personlige opplysninger ved hjelp av kryptering. Vi benytter oss av SSL ( Secure Sockets Layer).

 

9. Retningslinjer for bruk av cookies (informasjonskapsler)

For at vi skal kunne yte den service du forventer fra oss og for å forenkle og forbedre dine innkjøp på www.pinkorblue.no bruker vi cookies, også kalt informasjonskapsler. Vi bruker også cookies for å se hvilken side du kom fra når du fant oss og hvorvidt du har klikket på en annonse. Dette er for å måle hvor effektive kampanjene våre er. Vi bruker cookies fra tredjepartsleverandører som kan lage en profil av deg til markedsformål. Hvis du ønsker å deaktivere cookies kan du gjøre det i nettleseren din.Hva er cookies?

En cookie eller "informasjonskapsel" er en liten tekstfil  som lagres på din PC og som inneholder informasjon om bruken av webplassen for å gjøre den mer funksjonell, for å forbedre dine innkjøp og for å yte den servicen som du forventer deg på pinkorblue.no. 

Det finnes to typer informasjonskapsler, permanente og temporære (session cookies). Permanente informasjonskapsler lagres som en fil på en bestemt tidsperiode på opptil 60 måneder. Temporære informasjonskapsler lagres tilfeldig og de forsvinner når du lukker igjen websiden. Vi bruker informasjonskapsler for å lagre ditt kundenummer hos oss, ditt navn i kryptert form, session og session-id, samt for å anbefale produkter og en individuell layout.

 

pinkorblue.no bruker følgende cookies:

Funksjonelle cookies

Funksjonelle cookies bidrar til at bestillinger gjennomføres optimalt. Her er en oversikt over våre funksjonelle cookies:Navn

Kilde

Funksjon

Hva er det som skjer hvis du deaktiverer cookies?

Language

pinkorblue.no

Identifiserer webleserens språk for at websiden skal vises på riktig språk.

Det kan hende at websiden blir vist på feil språk.

PHPsessid, sid, sikd_key

pinkorblue.no

Denne informasjonskapselen lagrer tilfeldige opplysninger om ditt besøk, som for eksempel hvilke varer som ligger i handlekurven din.

Nettbutikken fungerer ikke riktig.

Spcbasket, spclogin

pinkorblue.no

Denne informasjonskapselen lagrer tilfeldige opplysninger som gjør at websiden laster inn raskere.

Websiden lader langsomt.

 

Analytiske cookies

Analytiske cookies brukes for å analysere websidens bruk når vi skal tilby en bedre kjøpsopplevelse og attraktive tilbud.
Navn

Kilde

Funksjon

Hva er det som skjer når du deaktiverer cookies?

 

Emos_jckamp, emos_jcsid, emos_jcvid

Econda

Econda hjelper oss med å følge opp hvor hen våre markedsføringskampanjer går.

Vi har igjen mindre data for å kunne planlegge gode tilbud.

 

 

Cookies fra en tredjepart

De såkalte cookies fra en tredjepart lagres ikke av pinkorblue.no. Hvis du for eksempel klikker på "Lik oss på Facebook" knappen og blir ført videre til Facebook, så er det informasjonskapsler fra Facebook som gjelder.

 

Facebook CustOm Audience & Pixel

Denne websiden benytter “Facebook-Pixel” eid av Facebook inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, omtales som “Facebook”. Hvis tillatelse er uttrykkelig innvilget kan brukerforholdet spores, dersom brukeren etter dette har sett eller klikket på en facebook-annonse. Formålet med denne sporingen er å innhente statistikk til Facebooks markeds og reklameresearch, og kan bli benyttet til å optimalisere facebooks fremtidige reklamepraksis. Dataene som samles er anonyme for oss, og vi får heller ingen informasjon fra Facebook om brukerens identitet. Opplysningene blir likevel lagret og forvaltet av Facebook, slik at en forbindelse med den nåværende brukerprofilen er mulig, og at Facebook kan benytte dem til sine egne reklamebehov jfr.: Facebook-personvernerklæringen. Du kan selv aktivere og deaktivere om facebook og deres partnere viser annonser på facebook. En cookie kan komme til å lagres for disse formålene. Denne informasjonsbehandlingen skjer utelukkende ved uttrykket samtykke og enighet jfr. Artikkel 6.1 (a) i GDPR. Samtykke til bruk av Facebook Pixel kan kun gis av brukere som er 14 år eller eldre. Om du er yngre må tillatelsen gis fra din formynder. Facebook Inc. Med sete i USA er sertifisert for EUs Personvernforordning «Privacy Shield», som garanterer at korrekt personvern blir håndhevet i EU/EØS. For å inaktivere bruken av cookies på din datamaskin kan du stille inn in nettleser slik at den ikke lagrer cookies i fremtiden. Allerede lagrede cookies kan du slette i din nettleser. Om du ikke gjør dette aktivt vil eldre cookies ikke til å slettes. Om du deaktiverer samtlige cookies kan du oppleve at enkelte av funksjonene på vår nettside ikke kommer til å fungere. Du kan deaktivere datainnsamling og lagring for fremtiden på denne siden ved å trykke her

 

Hvis du vil unngå cookies

Hvis du ønsker å deaktivere cookies kan du gjøre det i nettleseren din. Vi ber deg være oppmerksom på at funksjoner som er avhengig av cookies blir innskrenket dersom du velger å ikke tillate bruk av cookies.

10. Google AdWords Remarketing

Vår hjemmeside bruker funksjoner i Google AdWords remarketing, for å annonsere fra websiden på Googles søkeplattform, samt på tredjeparts websider. Leverandøren av denne tjenesten er Google LLC., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (“Google”). I forbindelse med dette setter Google inn en cookie i nettleseren på din enhet, som gjør automatisk annonsering mulig med et anonymt cookie ID, Basert på sidene du besøker. Behandlingen bygger på vår legitime interesse for markedsføring av vår nettside, i henhold til artikkel  6.1 (f) i GDPR. Ytterligere behandling kommer kun til å skje hvis du har samstemt med Google, om at din internett og app-webbrowserhistorikk vil kobles til din Google-konto, og at informasjonen fra Google-kontoen vil bli brukt til å tilpasse dine annonser på nettet. I så tilfelle behandler Google dine opplysninger sammen med Google Analytics-data for å lage og definere målgruppelister for remarketing på flere enheter. For å gjøre dette kommer Google til å bruke personopplysninger i samarbeid med Google Analytics-data for å lage en relevant målgruppe. Du kan permanent deaktivere muligheten til bruk av cookies til dette formålet gjennom å laste ned og installere webbrowser plugin-et som finnes tilgjengelig på denne linken:  https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Alternativt kan du besøke Digital Advertising Alliance på www.aboutads.info for å få informasjon om hvordan du endrer innstillinger og tillatelser for cookies. I tillegg skal du også kunne stille inn webbrowseren din slik at du informeres når det lages cookies, og bestemme individuelt om du vil akseptere dem eller ikke. Dersom du velger å ikke akseptere cookies kan dette begrense funksjonaliteten på vår hjemmeside. Google LLC, er sertifisert for Europakonvensjonens ”Privacy shield” for beskyttelse av personopplysninger, som sikrer at korrekt behandling av personopplysninger og sensitiv informasjon følges i EU https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. For mer informasjon om reklame og personvern hos Google ber vi deg besøke http://www.google.com/policies/technologies/ads/

11. Bruk av Google AdSense

Vi bruker Google AdSense på dette nettstedet. Google AdSense er en online tjeneste som tilbyr tredjeparts annonseplassering. Google AdSense tillater interessebasert målretting mot Internett-brukeren ved å opprette individuelle brukerprofiler. Driftsselskapet for Google AdSense-komponenten er Alphabet Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

Google AdSense plasserer en informasjonskapsel på den registrerte enheten. Ved å bruke denne informasjonskapselen gir Alphabet Inc. en analyse av bruken av nettstedet vårt. Hvert besøk på en av sidene på dette nettstedet som inneholder en Google AdSense-komponent, fører til at nettleseren automatisk blir koblet med den respektive Google AdSense-komponenten for online annonsering og provisjonsbetalinger til Alphabet Inc.

Den berørte personen kan velge å forhindre at informasjonskapsler blir satt via nettstedet vårt. Vi forklarer dette mer detaljert i delen om informasjonskapsler.

Google AdSense bruker også såkalte Counting Pixels. Basert på det innebygde antall piksler, kan Alphabet Inc. oppdage om og når en webside ble åpnet av en berørt person, og hvilke lenker den berørte personen klikket på. Counting Pixels brukes blant annet til å evaluere flyten av besøkende til et nettsted. Google AdSense overfører personlig informasjon og data, inkludert IP-adressen som kreves for å samle inn og fakturere oss for de viste annonsene til Alphabet Inc i USA. Denne personlige informasjonen lagres og behandles i USA. Alphabet Inc. kan overføre slik personlig informasjon som er samlet inn gjennom den tekniske prosessen til tredjeparter

 

12. Bruk av social media plugins

12.1 Hvilke leverandører bruker vi?

Vi bruker for øyeblikket følgende sosiale medier-plugins: Facebook, Instagram. Vi bruker en såkalt "Two-click-løsning". Det vil si at hvis du besøker nettstedet vårt, vil ingen personlig informasjon bli gitt videre til leverandørene via disse pluginene. Du kjenner igjen avsenderen av plugin-moduler etter initialer eller logoer på disse. Vi gir deg muligheten til å bruke disse knappene direkte til den respektive leverandøren og kontakte dem via den ruten. Bare når du klikker på den respektive plugin-modulen, aktiveres denne og leverandøren mottar informasjon om tjenesten. I tillegg IP-adresse, dato og klokkeslett for forespørselen, tidssoneforskjellen fra Greenwich Mean Time (GMT), innholdet i forespørselen, tilgang til statusen til nettleseren / HTTP-statuskoden, mengden overført data, nettstedet som forespørselen kommer fra, nettleser, operativsystem og grensesnitt, språk og versjon. Når det gjelder Facebook, blir IP-adressen alltid anonymisert i henhold til den respektive leverandøren, umiddelbart etter henting. Siden plugin-leverandøren utfører datainnsamling, spesielt via informasjonskapsler, anbefaler vi at du sletter alle informasjonskapsler før du klikker på rullegardinmenyen.

12.2 Vi har ingen påvirkning på innsamling av data

Vi har ingen innvirkning på hvilke opplysnigner som blir samlet inn, og behandlingen av disse via plugins. Vi er ikke klar over det fulle omfanget av datainnsamling, formålet med behandlingen eller tidspunktet det lagres. Vi har heller ikke mulighet til å slette data som er samlet inn av plugin-leverandørene.

 

12.3 Leverandørs bruk av opplysninger

Plugin-leverandøren lagrer informasjonen som er samlet inn om deg som brukerprofiler og bruker den til reklame, markedsundersøkelser og / eller tilpasset webdesign. En slik evaluering utføres spesielt (selv for brukere som ikke er innlogget) for å presentere behovsbasert annonsering og for å informere andre brukere av det sosiale nettverket om dine aktiviteter på nettstedet vårt. Du har rett til å motsette deg opprettelsen av disse brukerprofilene, hvorved du må kontakte den respektive plugin-leverandøren for å gjøre det. Gjennom plugin-modulene tilbyr vi deg muligheten til å samhandle med sosiale nettverk og andre brukere, slik at vi kan forbedre tjenestene våre og gjøre det mer interessant for deg som bruker. Det juridiske grunnlaget for dette er artikkel 6 (1) setning 1 (f) GDPR.

 

12.4 Fanpage hos Facebook 

Vi har en profil på Facebook. Leverandøren av denne tjenesten er Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland. Ifølge Facebook vil de innsamlede dataene også bli overført til USA og andre tredjestater.

Den detaljerte informasjonen om behandlingen og bruken av dataene fra leverandørene på deres sider, samt et kontaktalternativ og dine relaterte rettigheter og innstillingsalternativer for å beskytte ditt privatliv, spesielt valgmuligheter (såkalt opt-out), finner du i leverandørens databeskyttelsesinformasjon lenket nedenfor: https : //www.facebook.com/about/privacy/.

Hvis du har ytterligere spørsmål i denne forbindelse, kan du også kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen ovenfor.

Vi har inngått en avtale med Facebook om felles behandling (Controller Addendum). Denne avtalen fastslår hvilke databehandlingsoperasjoner vi eller Facebook er ansvarlige for når du besøker vår Facebook-side. Du kan se denne avtalen på følgende lenke: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum.

Du kan justere annonseringsinnstillingene dine selv i brukerkontoen din eller motsette deg behandlingen. For å gjøre dette, klikk på følgende lenke og logg inn: https://www.facebook.com/settings?tab=ads.

12.5 Datadistribusjon

Datadistribusjonen skjer uansett om du har en konto hos plugin-leverandøren eller er logget inn der. Hvis du er logget inn på plugin-leverandørens tjeneste, vil informasjonen som samles inn fra oss, bli tildelt direkte til din eksisterende konto hos plugin-leverandøren. Hvis du trykker på den aktiverte knappen og for eksempel kobler siden, lagrer plugin-leverandøren også informasjonen i brukerkontoen din og kan dele den offentlig med kontaktene dine. Vi anbefaler at du logger ut regelmessig etter å ha brukt et sosialt nettverk, men spesielt før du aktiverer knappen, da dette forhindrer at du blir tildelt profilen din av plugin-leverandøren.

12.6 Personvernpolicy - leverandører

For mer informasjon om formål og omfang av innsamling av data og personopplysninger hos våre tjenesteleverandører, henviser vi til de respektive leverandørenes sikkerhetspolicyer. Der finner du mer informasjon om dine rettigheter og muligheter for innstillinger for å beskytte dine personopplysninger hos dem.

Adresser till respektive leverandører, og deres personvernpolicy:

·        Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; http://www.facebook.com/policy.php; Mer information om datainsamling: http://www.facebook.com/help/186325668085084http://www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other#applications samt http://www.facebook.com/about/privacy/your-info#everyoneinfo. Facebook er sertifisert for Europakonvensjonens ”Privacy shield” for beskyttelse av personopplysninger, som sikrer at korrekt behandling av personopplysninger og sensitiv informasjon følges i EU https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

·        Instagram LLC, 1 Hacker Way, Building 14 First Floor, Mento Park, CA, USA,https://help.instagram.com/155833707900388 ochhttps://www.instagram.com/about/legal/privacy

·        Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA; https://www.google.com/policies/privacy/partners/?hl=se. Google er sertifisert for Europakonvensjonens ”Privacy shield” for beskyttelse av personopplysninger, som sikrer at korrekt behandling av personopplysninger og sensitiv informasjon følges i EU https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

·        Pinterest Inc., 808 Braunau Street, San Francisco, CA 94103-490, USA, https://about.pinterest.com/de/privacy-policies.

 

 

13. SHOP- & PRODUKTANMELDELSER

13. SHOP- & PRODUKTANMELDELSER

Vi bruker "eKomi" på nettstedet vårt, en tjeneste fra eKomi Holding GmbH, Zimmerstraße 11, 10969 Berlin, Tyskland (heretter kalt: "eKomi"). Ved hjelp av eKomi kan du legge igjen en anonym vurdering av din opplevelse av pinkorblue etter kjøpet ditt. Etter at bestillingen din er sendt, vil du motta en e-post via eKomi med muligheten til å sende inn en vurdering, hvor vi sender en lenke til vurderingsskjemaet. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt til mottak av e-post ved å sende en e-post til info@pinkorblue.no uten ekstra kostnader. Evalueringen er helt frivillig. Det er helt opp til deg om du vil legge igjen en anmeldelse. Ved å gi en anmeldelse hjelper du imidlertid pinkorblue med å forbedre tjenesten ytterligere - til din og andre kunders fordel. Det juridiske grunnlaget er artikkel 6.1 f i GDPR. Vi overfører ikke personopplysninger til eKomi, bare en anonym bestillings -ID. eKomi er forpliktet til å håndtere dataene vi overfører i samsvar med databeskyttelsesforskriften og tar alle tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte disse dataene. Under evalueringen via eKomi kan du sende inn e-postadressen din, som vi kan bruke til å kontakte deg senere angående evalueringen. På denne måten kan vi for eksempel svare på kritikken din individuelt, svare på spørsmålene dine eller gi deg annen hjelp. Vi vil påpeke at det er frivillig å skrive inn din e-postadresse og at den er dekket av databeskyttelsesforskriften for vår uavhengige tjenesteleverandør eKomi. Bare eKomi er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som du sender direkte til eKomi. eKomis personvernerklæring finner du her: https://www.ekomi.co.uk/uk/privacy/

14. Returprosess via Trusted Returns

For effektiv håndtering av returer bruker vi "Trusted Returns", som er en tjeneste fra Trusted Returns GmbH, Peter-Joseph-Lenné-Str. 5, 51377 Leverkusen, Tyskland. Gjennom integreringen av tjenesten har du mulighet til å registrere retur direkte via vår nettside. For dette oppgis data (fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse), ordredata, returdata, fraktdata og leveringsstatus via skjemaet som er gitt for behandling av returen. I følge art. 6 punkt.1 ledd. b) GDPR, disse dataene overføres til Trusted Returns i vår legitime interesse i henhold til artikkel 6.1 f i GDPR for effektiv håndtering av returer. Trusted Returns lagrer dataene dine utelukkende i Hetzner Online GmbHs tyske datasenter. Ved hjelp av informasjonen du har oppgitt og ved hjelp av programvaren levert av Trusted Returns, sjekker vi om du har mulighet til å bruke angreretten. Når returprosessen er fullført, slettes dataene av Trusted Returns. Vi har inngått en ordreavtale med Trusted Returns hvor vi krever Trusted Returns for å behandle og beskytte våre kunders data i henhold til lovpålagte krav. Mer informasjon om Trusted Returns sin personvernpolicy finner du her: https://trustedreturns.com/de. E-posten med returfraktseddelen sendes av tjenesteleverandøren Inxmail (Inxmail GmbH, Wentzingerstr. 17, 79016 Freiburg, Tyskland). For dette formålet videresender vi kundedataene dine til Inxmail i tilfelle en retur av vår legitime interesse, artikkel 6.1 f i GDPR. Inxmail behandler dataene dine utelukkende i tyske datasentre. Ytterligere informasjon finnes i Inxmails personvernerklæring, som er tilgjengelig på følgende adresse https://www.inxmail.de/datenschutz .