Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

babyFEHN Aktivitetsspiral - Bruno
For øyeblikket utsolgt

Pris
346 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A246895

EAN: 4001998060218

babyFEHN Aktivitetsspiral - Bruno
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
 • Alder: fra 0 måneder
 • Den myke bjørnen Bruno og bestevennen hans, sagfisken Sammy, gleder seg til å dra på oppdagelsesferd sammen med den lille.
 • Koselige, myke materialer i herlige farger, myke mønstre og detaljer med mye kjærlighet fortryller med sin helt egen sjarm.
 • De tre anhengene l aden er perfekte for avslappet lek, læring og oppdagelser. Den søte skyen med knirkemekanisme, sagfisken med rangle og speil og bjørnen med kvitrende modul oppmuntrer til observasjon og forståelse og trener den første hånd-øye-koordinasjonen.
 • Det lille speilet oppmuntrer babyen til å gjenkjenne seg selv på en leken måte.
 • Lekene på Spiral e er bevegelige takket være ringene, og kan også lekes med og festes enkeltvis.
 • Spiral e er enkel å surre rundt bæreselen, barnevognen og barnesengen, og byr på mye moro både hjemme og på farten.
Mål og vekt:
 • Mål i sammenkoblet tilstand (lengde): 30 cm
Materiale og stell:
 • Materiale: plysj, velur, stoff, PES
 • Vedlikeholdsanvisninger: Vaskes ved 30 °C
Inkludert i leveransen:
 • 1 x fehn ® Activity - Spiral e Bruno
Advarsel og sikkerhetsinstruksjoner:
  Forsiktig: For å unngå at barnet setter seg fast, må du fjerne denne leken når barnet begynner å prøve å krype på alle fire.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
309 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: babyFEHN Aktivitetsspiral - Bruno
4.5
628 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 514
 
4 stjerner
| 79
 
3 stjerner
| 27
 
2 stjerner
| 6
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere