baby jogger

Baby Jogger

Baby Jogger er den perfekte partneren, designet for aktive og sporty barnefamilier. Med sin trehjulsdesign gir den utmerket stabilitet, letthet og manøvrerbarhet, kombinert med en trivelig tur for de minste. Baby jogger er et selskap som har vært ledende innen barnevogner og deres design siden 1984 der innovasjon og oppfinnsomhet leder til selskapets triumf til den dag idag.

Godkjent Av Maratonløpere

Med den ledende verdenskjente treningseksperten og ultramaratonløperen Robin Arzón som sin støttespiller, gir Baby Jogger en uslåelig grad av sikkerhet til brukerne. Enten du nettopp har begynt eller en erfaren løper som leter etter et pålitelig oppsett, er dette produktet laget for å vare. Perfekt for løpeturer med barna og turer der en enkel og nett vogn er akkurat nok for å få jobben gjort, med bemerkelsesverdige funksjonalitet og enkle tilleggsutstyr som feks kalesjehette for å holde solen ute ved utforskelse av verden, håndvarmer for å holde fingrene dine varm, koppholder eller kjølebag for drikke til hele familien. Baby Jogger er designet og testet for selv de mest ekstreme forhold. Dette gjør det slik at du nå kan ha selvtillit og fred i sinnet, vel vitende om at du kan bruke din Baby Jogger selv i de tøffeste terreng.

Innovativ & Funksjonell Design

Ikke nok med at Baby jogger kan brukes spesifikt til løpetur og andre eventyrlige oppdagelsesferder i hverdagen, men Baby jogger barnevogner er designet for å gi problemfrie og komfortable reiser for nyfødte, og opp til noe eldre småbarn i forskjellige vektklasser. En allsidig følgesvenn av kvalitet som du kan enkelt og stole på for å transport fra A til B.De innovative designene som stilles til disposisjon av denne produsenten der det er sikret at selv de minste detaljer er funksjonelle og gir maksimal komfort for barnet som skal sitte, sove i vognen og deg som bruker som skal skyve i uttalige kilometer i all slags vær. Med en enhåndsmekanisme kan det enkelt justere setets ryggstøtte og sittestilling iht bruk, mens dets fempunktsselesystem holder barnet trygt og sikkert under hele reisen. De forskjellige modellene har også justerbare håndtak, tilbehør og moduler som kan byttes på tvers av alder til deres barn, feks sittedel til eldre søsken og sovedel til baby. Enhånds foldesystem lar deg raskt folde vognene ned til en kompakt størrelse som gjør det enkel å lagre i trange skibokser eller transportere på reiser og ferier til utland. Et ideelt valg for foreldre på farten som leter etter komfort og smidighet i barnas opplevelse av å bli tatt med utendørs.

mer mindre

baby jogger (45 Artikler)

flere filtremindre filtre
  • 30
|Sorter etter:
  • 30
|Sorter etter: