10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
baby jogger Adapter City Mini 2 Double - Maxi Cosi, Kiddy , BeSafe
Pris
549 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A338396

EAN: 0047406169504

baby jogger Adapter City Mini 2 Double - Maxi Cosi, Kiddy , BeSafe
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med Baby Jogger ® bilseteadapter n kan du raskt og enkelt forvandle vognen din til et tilpasset reisesystem. Bare fjern toppen av vognen for å feste et barnesete fra Maxi-Cosi, BeSafe eller Cybex til en City Mini® GT2 Double. For ett barnesete per barnevogn.

Kompatibilitet:
 • Maxi-Cosi Cabrio fix
 • Maxi Cosi Pebble
 • Maxi Cosi Pebble Plus i-Size
 • Maxi Cosi-skjørt
 • Cybex Aton Q i-Size
 • Cybex Cloud Q
 • Cybex Aton Q+
 • Cybex Aton
 • Cybex Aton 5
 • Cybex Aton M
 • Cybex Aton 3s
 • Cybex Aton M i-Size
 • BeSafe izi GO Modular i-Size

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

baby jogger

Baby Jogger

Baby Jogger er den perfekte partneren, designet for aktive og sporty barnefamilier. Med sin trehjulsdesign gir den utmerket stabilitet, letthet og manøvrerbarhet, kombinert med en trivelig tur for de minste. Baby jogger er et selskap som har vært ledende innen barnevogner og deres design siden 1984 der innovasjon og oppfinnsomhet leder til selskapets triumf til den dag idag.

Godkjent Av Maratonløpere

Med den ledende verdenskjente treningseksperten og ultramaratonløperen Robin Arzón som sin støttespiller, gir Baby Jogger en uslåelig grad av sikkerhet til brukerne. Enten du nettopp har begynt eller en erfaren løper som leter etter et pålitelig oppsett, er dette produktet laget for å vare. Perfekt for løpeturer med barna og turer der en enkel og nett vogn er akkurat nok for å få jobben gjort, med bemerkelsesverdige funksjonalitet og enkle tilleggsutstyr som feks kalesjehette for å holde solen ute ved utforskelse av verden, håndvarmer for å holde fingrene dine varm, koppholder eller kjølebag for drikke til hele familien. Baby Jogger er designet og testet for selv de mest ekstreme forhold. Dette gjør det slik at du nå kan ha selvtillit og fred i sinnet, vel vitende om at du kan bruke din Baby Jogger selv i de tøffeste terreng.

Innovativ & Funksjonell Design

Ikke nok med at Baby jogger kan brukes spesifikt til løpetur og andre eventyrlige oppdagelsesferder i hverdagen, men Baby jogger barnevogner er designet for å gi problemfrie og komfortable reiser for nyfødte, og opp til noe eldre småbarn i forskjellige vektklasser. En allsidig følgesvenn av kvalitet som du kan enkelt og stole på for å transport fra A til B.De innovative designene som stilles til disposisjon av denne produsenten der det er sikret at selv de minste detaljer er funksjonelle og gir maksimal komfort for barnet som skal sitte, sove i vognen og deg som bruker som skal skyve i uttalige kilometer i all slags vær. Med en enhåndsmekanisme kan det enkelt justere setets ryggstøtte og sittestilling iht bruk, mens dets fempunktsselesystem holder barnet trygt og sikkert under hele reisen. De forskjellige modellene har også justerbare håndtak, tilbehør og moduler som kan byttes på tvers av alder til deres barn, feks sittedel til eldre søsken og sovedel til baby. Enhånds foldesystem lar deg raskt folde vognene ned til en kompakt størrelse som gjør det enkel å lagre i trange skibokser eller transportere på reiser og ferier til utland. Et ideelt valg for foreldre på farten som leter etter komfort og smidighet i barnas opplevelse av å bli tatt med utendørs.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: baby jogger Adapter City Mini 2 Double - Maxi Cosi, Kiddy , BeSafe
5
4 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

baby jogger Adapter City Mini 2 Double - Maxi Cosi, Kiddy , BeSafe
baby jogger Adapter City Mini 2 Double - Maxi Cosi, Kiddy , BeSafe
549 kr