babyjogger Adapter City Select 2 for cybex/Maxi Cosi/ BeSafe svart
Pris
549 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A344389

EAN: 0047406137893

babyjogger Adapter City Select 2 for cybex/Maxi Cosi/ BeSafe svart
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med adapterbilsetet kan du gjøre barnevognen om til et tilpasset reisesystem på kort tid. Det har aldri vært enklere å feste bæreselen til Baby Jogger ® vognen. Du kan til og med slå vognen sammen med Adapter n og få et spesielt allsidig reisesystem. Spesielt utviklet for Baby Jogger ®City Select® 2.

Disse Baby Jogger ® bilseteadaptere er kompatible med følgende spedbarnsbærere: Maxi Cosi Coral, Maxi Cosi Pebble Pro, Maxi Cosi Rock, BeSafe iZi Go Modular , Cybex Cloud Z i-Size , Cybex Aton M og Cybex Aton B.

Produktdetaljer:
 • Sett sammen din egen Baby Jogger ® City Select® 2-reise enkelt system.
 • Fester bæreselen sikkert til vognen
 • Kompatibel med Maxi-Cosi bæresele Rock, Pebble Pro og Coral
 • Kompatibel med bæresele BeSafe iZi Go Modular
 • Kompatibel med Cybex bæresele Aton B, Aton M og Cloud Z
 • Barnestoler som kan monteres direkte på vognen Adapter
 • Barnevognen kan monteres direkte på barnevognen. brettet med påsatt adapter
 • Ingen verktøy kreves for montering eller demontering
Tekniske detaljer:
 • Vekt: 1 kg
 • Farge: svart
Inkludert i leveransen:
 • Adapter

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

baby jogger

Baby Jogger

Baby Jogger er den perfekte partneren, designet for aktive og sporty barnefamilier. Med sin trehjulsdesign gir den utmerket stabilitet, letthet og manøvrerbarhet, kombinert med en trivelig tur for de minste. Baby jogger er et selskap som har vært ledende innen barnevogner og deres design siden 1984 der innovasjon og oppfinnsomhet leder til selskapets triumf til den dag idag.

Godkjent Av Maratonløpere

Med den ledende verdenskjente treningseksperten og ultramaratonløperen Robin Arzón som sin støttespiller, gir Baby Jogger en uslåelig grad av sikkerhet til brukerne. Enten du nettopp har begynt eller en erfaren løper som leter etter et pålitelig oppsett, er dette produktet laget for å vare. Perfekt for løpeturer med barna og turer der en enkel og nett vogn er akkurat nok for å få jobben gjort, med bemerkelsesverdige funksjonalitet og enkle tilleggsutstyr som feks kalesjehette for å holde solen ute ved utforskelse av verden, håndvarmer for å holde fingrene dine varm, koppholder eller kjølebag for drikke til hele familien. Baby Jogger er designet og testet for selv de mest ekstreme forhold. Dette gjør det slik at du nå kan ha selvtillit og fred i sinnet, vel vitende om at du kan bruke din Baby Jogger selv i de tøffeste terreng.

Innovativ & Funksjonell Design

Ikke nok med at Baby jogger kan brukes spesifikt til løpetur og andre eventyrlige oppdagelsesferder i hverdagen, men Baby jogger barnevogner er designet for å gi problemfrie og komfortable reiser for nyfødte, og opp til noe eldre småbarn i forskjellige vektklasser. En allsidig følgesvenn av kvalitet som du kan enkelt og stole på for å transport fra A til B.De innovative designene som stilles til disposisjon av denne produsenten der det er sikret at selv de minste detaljer er funksjonelle og gir maksimal komfort for barnet som skal sitte, sove i vognen og deg som bruker som skal skyve i uttalige kilometer i all slags vær. Med en enhåndsmekanisme kan det enkelt justere setets ryggstøtte og sittestilling iht bruk, mens dets fempunktsselesystem holder barnet trygt og sikkert under hele reisen. De forskjellige modellene har også justerbare håndtak, tilbehør og moduler som kan byttes på tvers av alder til deres barn, feks sittedel til eldre søsken og sovedel til baby. Enhånds foldesystem lar deg raskt folde vognene ned til en kompakt størrelse som gjør det enkel å lagre i trange skibokser eller transportere på reiser og ferier til utland. Et ideelt valg for foreldre på farten som leter etter komfort og smidighet i barnas opplevelse av å bli tatt med utendørs.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: babyjogger Adapter City Select 2 for cybex/Maxi Cosi/ BeSafe svart
5
6 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

babyjogger Adapter City Select 2 for cybex/Maxi Cosi/ BeSafe svart
babyjogger Adapter City Select 2 for cybex/Maxi Cosi/ BeSafe svart
549 kr