Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
Samle poeng nå
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
baby jogger Sportsvogn City Mini GT2 Opulent Black
Variant:
  • baby jogger Sportsbil City Mini GT2 Briar Green
  • baby jogger Sportsvogn City Mini GT2 Opulent Black

Pris
6374 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A313566

EAN: 0047406178490

baby jogger Sportsvogn City Mini GT2 Opulent Black
Bli kjent med City Mini GT2
Baby Jogger ® City Mini® GT2 har et helt nytt design - med asfalterte gummidekk og firehjulsoppheng, noe som gjør vognen til en pålitelig følgesvenn på alle flate. Den typiske enhåndsmekanismen, det justerbare håndtaket og sideparkeringsbremsen gir deg den ultimate komforten. Barnet ditt vil alltid sitte trygt og komfortabelt takket være den justerbare ryggstøtten som kan brettes tilbake til nesten horisontalt. Du kan også bruke vår bilseteadapter for lengre reiser eller komplimentere vognen med det mange tilbehøret.

Passer opp til en vekt på 22 kg
Setet er egnet for barn som veier opptil 22 kg og har en 5-punktssele for å sikre at barnet ditt er godt beskyttet.

Manøvrerbar og praktisk
Gummidekk som ikke er belagt med allehjulsoppheng gjør vognen til en trygg følgesvenn på alle overflater.

Enhånds foldemekanismen du bare elsker Bare dra i stroppen med en hånd, og City Mini® GT2 bretter seg praktisk talt i en kompakt pakke.

Beskyttet og trygt
Hele kalesjen med UV -beskyttelse 50 + og visningsvindu med magnetlukking beskytter babyen din mot overdreven sollys, mens du alltid kan holde et øye med dem.

Funksjoner testet av foreldre
Det justerbare håndtaket og sideparkeringsbremsen gir en behagelig tur og kontroll.

Justerbar leggstøtte
Løft føttene! Med den justerbare leggstøtten kan babyen sette opp bena og lade batteriene.

Len deg tilbake og slapp av
Akkurat slik baby liker det: City Mini® GT2 kan brettes tilbake til nesten horisontal, slik at babyen din kan ligge og slappe av komfortabelt under reisen.

Også egnet for nyfødte
Takket være City Mini® 2 -barnesengen og vårt utvalg av bilseteradapter n (selges separat), kan du ta din nyfødte med deg uansett hvor du går fra fødselen.

Tekniske detaljer:
  • Dimensjoner når brettet (høyde x bredde x lengde): 25,5 x 65 x 81 cm
  • Dimensjoner åpnet (høyde x bredde x lengde): 105 x 65 x 109,5 cm
  • Dimensjoner sete ( bredde x lengde): 22 x 65 cm
  • Vekt: 10,3 kg
  • Kan brukes fra fødsel opp til 22 kg
  • Lastekapasitet kurv: 5 kg
  • Baklomme med lastekapasitet: 1 kg
Leveringsomfang:
  • Ramme med hjul
  • Sportssete
  • Hette
  • oppbevaringskurv
  • Baklomme

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

baby jogger

Baby Jogger

Baby Jogger er den perfekte partneren, designet for aktive og sporty barnefamilier. Med sin trehjulsdesign gir den utmerket stabilitet, letthet og manøvrerbarhet, kombinert med en trivelig tur for de minste. Baby jogger er et selskap som har vært ledende innen barnevogner og deres design siden 1984 der innovasjon og oppfinnsomhet leder til selskapets triumf til den dag idag.

Godkjent Av Maratonløpere

Med den ledende verdenskjente treningseksperten og ultramaratonløperen Robin Arzón som sin støttespiller, gir Baby Jogger en uslåelig grad av sikkerhet til brukerne. Enten du nettopp har begynt eller en erfaren løper som leter etter et pålitelig oppsett, er dette produktet laget for å vare. Perfekt for løpeturer med barna og turer der en enkel og nett vogn er akkurat nok for å få jobben gjort, med bemerkelsesverdige funksjonalitet og enkle tilleggsutstyr som feks kalesjehette for å holde solen ute ved utforskelse av verden, håndvarmer for å holde fingrene dine varm, koppholder eller kjølebag for drikke til hele familien. Baby Jogger er designet og testet for selv de mest ekstreme forhold. Dette gjør det slik at du nå kan ha selvtillit og fred i sinnet, vel vitende om at du kan bruke din Baby Jogger selv i de tøffeste terreng.

Innovativ & Funksjonell Design

Ikke nok med at Baby jogger kan brukes spesifikt til løpetur og andre eventyrlige oppdagelsesferder i hverdagen, men Baby jogger barnevogner er designet for å gi problemfrie og komfortable reiser for nyfødte, og opp til noe eldre småbarn i forskjellige vektklasser. En allsidig følgesvenn av kvalitet som du kan enkelt og stole på for å transport fra A til B.De innovative designene som stilles til disposisjon av denne produsenten der det er sikret at selv de minste detaljer er funksjonelle og gir maksimal komfort for barnet som skal sitte, sove i vognen og deg som bruker som skal skyve i uttalige kilometer i all slags vær. Med en enhåndsmekanisme kan det enkelt justere setets ryggstøtte og sittestilling iht bruk, mens dets fempunktsselesystem holder barnet trygt og sikkert under hele reisen. De forskjellige modellene har også justerbare håndtak, tilbehør og moduler som kan byttes på tvers av alder til deres barn, feks sittedel til eldre søsken og sovedel til baby. Enhånds foldesystem lar deg raskt folde vognene ned til en kompakt størrelse som gjør det enkel å lagre i trange skibokser eller transportere på reiser og ferier til utland. Et ideelt valg for foreldre på farten som leter etter komfort og smidighet i barnas opplevelse av å bli tatt med utendørs.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: baby jogger Sportsvogn City Mini GT2 Opulent Black
5
48 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 43
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

baby jogger Sportsvogn City Mini GT2 Opulent Black
baby jogger Sportsvogn City Mini GT2 Opulent Black
6374 kr