Gode råd til sommerbaby - førstegangsutstyr

Med våre produktguider får du alltid gode råd når du skal kjøpe ditt første babyutstyr til barn født på sommeren. Finn produkter som er skreddersydd for babyens behov, og oppdag nye alternativer.

Babyklær, bleier, badekar & mer

Baby in rotem Body wird angezogenBabyklærBraunes Spielzeugreh neben BabypflegeproduktenBabypleieBaby liegt auf dem Rücken und spielt mit HolzspielzeugBabylekerBrünette Frau hält blauen Babybody hochStartsett

Passende klær til din sommerbaby

Spesielt nå som det blir varmere, er det viktig at barnet ditt har de riktige klærne og den riktige sommersoveposen.  Her finner du passende produkter som sikrer et behagelig klima i den varme årstiden.

SommersoveposerSommermote

På reise med en sommerbaby

Dere kommer ikke til å reise så mye den første tiden, men det første settet til sommerbabyen bør inneholde en babybilstol til bilen og et bæresjal til hjemmebruk.

For søte drømmer og netter

For de søte nettene er en myk babymadrass og en sideseng et must på barnerommet, slik at du kan sovne avslappet selv i varme temperaturer.

Førstegangsutstyr til mødre

Morsmelk inneholder viktige næringsstoffer for din baby, og derfor er det spesielt viktig for mødre å ha riktig, individuelt ammeutstyr om sommeren.