Førstegangsutstyr-rabatt
Førstegangsutstyr-rabatt
Kun i dag:
Spar opptil 700kr!
00
Timer
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode

Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Snugglebundl - grå hvite stjerner
Bærekraftig
For øyeblikket utsolgt

Pris
829 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A266211

EAN: 0640522655656

Snugglebundl - grå hvite stjerner
Snugglebundl er en virkelig gevinst for mødre og fedre!
Denne innovative bærehjelpen laget av ren bomull gjør livet mye enklere. Snugglebundl er en enorm berikelse for alle mødre og pappaer, for med denne nye oppfinnelsen lykkes enhver liten og stor bevegelse uten at du trenger å vekke den lille skatten: Enten du legger deg, løfter eller flytter - alt går uten problemer, og babyen din kan sove i fred og kose seg.

Bæreteppe til babybilstoler og barneseter
Snugglebundl-bærehjelpen ble kåret til det beste babyproduktet de to siste årene og har vunnet flere priser. Den har en innovativ design og er laget av myk naturlig bomull. Med sine solide håndtak er det ideelt for å løfte babyen ut av babybilstol og barneseter uten å måtte vekke barnet ditt.

Sikkerhetsbestemmelser for babybilstoler og barneseter
Bærehjelpen Snugglebundl oppfyller EUs sikkerhetsstandarder for babybilstoler og barneseter og ble testet i samsvar med EU / USAs retningslinjer i krasjetesten med 3-punkts- og 5-punktssele. Det anbefales av jordmødre, kiropraktorer, søvneksperter og bilseteeksperter.

Baby-nakkestøtte
Snugglebundl har et innovativt design med en fantastisk støttende forsterkning i hodet og nakkeområdet og kroppen til babyen din. Spesielt det lille følsomme hodet er dermed fantastisk beskyttet og støttet.

Det lindrer ryggen og forhindrer dermed overdreven belastning i ryggen.

Baby-koseteppe
Snugglebundl-bærehjelp er egnet for babyer fra 0-6 måneder og oppover (opp til en maksimal vekt på 30 kg) og har veldig allsidig bruk, for eksempel: for amming, forsiktig vugging, som et pynteteppe, lek teppe eller koseteppe.

Snugglebundl er en unik slynge for å lindre ryggen og god holdning og for å beskytte bekkenbunnsmuskulaturen etter fødselen, spesielt etter keisersnitt.


Detaljer:
  • Mål: 23 x 5 x 28 cm
  • Materiale: Overflatematerialet : 100% bomull, fôr: 93,9% Bomull, 6,1% rayon, polstring: 100% Polyester
  • Alder: fra 0 måneder

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Snugglebundl - grå hvite stjerner
4.5
167 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 128
 
4 stjerner
| 28
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere