Snugglebundl Baby Haze carrier - Organisk bomull
Bærekraftig

Snugglebundl Baby Haze carrier - Organisk bomullPris
719 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A313408

EAN: 0635797397974

Snugglebundl Baby Haze carrier - Organisk bomull
Denne teksten er automatisk oversatt.
Sommeren Snugglebundl kan gjøre alt den originale Snugglebundl kan gjøre, men med den ekstra fordelen med lett materiale for reiser og ekstra klimakontroll for høyere temperaturer - Perfekt for ferier! Det er også flott for strand / bassengområdet.

Sommeren Snugglebundl kommer i en halv størrelse pakke, noe som gjør den ideell for reiser. Det tar liten plass i en koffert eller håndbagasje og legger nesten ikke vekt. Alle egenskapene til Original Snugglebundl er her kombinert med fordelene med den ekstra lette designen for varmere temperaturer og reiser.

Snugglebundl er en ekte vinner for mødre og pappaer!
Det gjør det enkelt å løfte og legge babyen din uten å vekke dem. Denne innovative bærer av ren bomull gjør livet så mye lettere. Snugglebundl er en enorm berikelse for alle mødre og pappaer, for med denne nye oppfinnelsen er alle små og større bevegelser mulig uten å måtte vekke den lille skatten din: Enten du legger deg ned, løfter eller omplasserer - alt er mulig uten store problemer, og babyen din kan fortsette å sove fredelig og koset seg. Denne innovative bæreren laget av ren bomull gjør livet mye enklere og mer bekymringsløst for deg.

Babyslynge for bærestoler og barneseter
Med sine robuste håndtak er den ideell for å løfte babyen din ut av babystoler og barneseter uten å måtte vekke barnet ditt . Slyngen Snugglebundl oppfyller EUs sikkerhetsstandarder for spedbarnsbærere og barneseter og er kollisjonstestet med 3-punkts- og 5-punktsseler i henhold til EU / USAs retningslinjer. Det anbefales av jordmødre, kiropraktorer, søvneksperter og bilseteeksperter.

Babyhodestøtte
Snugglebundl har et innovativt design med en fantastisk støttende forsterkning i hode- og nakkeområdet og kroppen til babyen din. Spesielt det lille følsomme hodet er fantastisk beskyttet og støttet. Babyen din føler seg trygg og sikker rundt.

Babykleduk
Snugglebundl babyslynge er egnet for babyer fra 0 til 18 måneder og eldre (opp til maks 30 kg vekt) og har svært allsidige bruksområder, for eksempel som amming, mild vugge, som et teppeteppe, leketeppe eller kos og bære slynge.

Produktdetaljer:
 • En størrelse når den brukes fra 0 til 18 måneder til daglig bruk (når babyen blir eldre, den nederste delen - i stedet for å brette seg over bena - bretter seg mellom bena).
 • Full støtte for babyens hode, nakke og kropp
 • Støtter ryggen din og hjelper deg med å komme seg etter fødselen
 • Tar stresset ut av håndtering av babyen din
 • Sterke, myke polstrede håndtak
 • Unngår å bruke for mye tid i bilseter osv.
 • 100% myk, koselig økologisk bomull
 • Svært allsidig - kan også brukes som leketeppe eller til og med som pleie teppe
 • Vaskes i maskin opptil 40 grader, egnet for tørketrommel og jernbestandig
 • Sikret mot utilsiktet åpning av en festestropp
 • Elsket av foreldre og anbefalt av babysøvneksperter, jordmødre, kiropraktorer
Tekniske data:
 • Alder: Fra 0 til 18 måneder
 • Mål (lengde x bredde): 84 x 84 cm
 • Materiale: 100% økologisk bomull

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Snugglebundl Baby Haze carrier - Organisk bomull
4.5
168 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 129
 
4 stjerner
| 28
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Snugglebundl Baby Haze carrier - Organisk bomull
Snugglebundl Baby Haze carrier - Organisk bomull
719 kr