Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

Snugglebundl Bærehjelp Mint Honey Bee - Organisk bomull
Bærekraftig
For øyeblikket utsolgt

Snugglebundl Bærehjelp Mint Honey Bee - Organisk bomullPris
836 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A296599

EAN: 0635797397950

Snugglebundl Bærehjelp Mint Honey Bee - Organisk bomull
Denne teksten er automatisk oversatt.
Dette Snugglebundl er en virkelig fordel for mødre og fedre!
Dette gjør at babyen din kan løftes og legges ned uten å vekke ham eller henne. Dette innovative bærehjelpet av ren bomull gjør livet mye enklere. Snugglebundl er en enorm berikelse for alle mammaer og pappaer, for med denne nye oppfinnelsen lykkes enhver liten og større bevegelse uten å våkne opp din lille elskling: Enten å ligge, løfte eller bevege seg - alt går uten store problemer og babyen din kan fortsette å sove i fred og kos. Dette innovative bærehjelpet av ren bomull gjør livet mye enklere og mer bekymringsløst for deg.

Selen til babybilseter og bilstoler
Snugglebundl-slyngen ble kåret til det beste babyproduktet de to siste årene og har vunnet alle priser flere ganger. Den har et innovativt designdesign og er laget av ren bomull. Med sine solide håndtak er den ideell for å løfte babyen din ut av bilstoler og vogner uten å vekke barnet ditt.

Sikkerhetskrav for spedbarn og barneseter
Slyngen Snugglebundl oppfyller EUs sikkerhetsstandarder for babybilseter og bilstoler og ble testet i henhold til EU / USAs retningslinjer i en krasjtest med 3-punkts og 5-punkts belter. Det anbefales av jordmødre, kiropraktorer, søvneksperter og bilseteeksperter.

Hodestøtte til babyen
Snugglebundl har et innovativt design med en fantastisk støtteforsterkning i hodet og nakkeområdet og kroppen til babyen din. Spesielt det lille følsomme hodet er dermed fantastisk beskyttet og støttet. Babyen din føler seg trygt rundt deg.

Unik babyslynge for å håndtere babyen din etter fødselen
Snugglebundl er en unik slynge for å avlaste ryggen og for en god holdning samt for å beskytte bekkenbunnsmuskulaturen etter fødsel. , spesielt etter keisersnitt.

Lett å løfte og legge ned babyen din uten å vekke ham!
Snugglebundl lar babyen løftes og legges ned enkelt og trygt uten vekke ham / henne. Det lindrer ryggen og forhindrer dermed overdreven belastning på ryggen.

Baby koseklut
Snugglebundl-slyngen er egnet for babyer fra 0-6 måneder og eldre (opp til maks 30 kg vekt) og har veldig allsidig bruk, som amming, forsiktig veiing, som bleiepledd, leketeppe eller kos og babyslynge.

Tekniske data:
  • Alder: fra 0 måneder
  • Mål (lengde x bredde): 84 x 84 cm
  • Materiale: 100% organisk bomull

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Snugglebundl Bærehjelp Mint Honey Bee - Organisk bomull
4.5
167 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 128
 
4 stjerner
| 28
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere