roba arbeidsbenk, grå
Variant:
 • roba arbeidsbenk, grå
 • roba arbeidsbenk

1680 kr
Pris
1604 kr
Fri frakt
Du sparer
76 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A285930

EAN: 4005317311999

roba arbeidsbenk, grå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med roba-arbeidsbenken kan små håndverkere gjøre håndverk, bygge- og håndarbeid som de voksne! Den høydejusterbare trebenken arbeidsbenk, som vokser sammen med barnet, inkludert 27-delt tilbehør, fremmer kreativiteten og motorikken til små hobbysportører. I den store arbeidsflaten med bakveggen er det hull der de medfølgende skruene med muttere kan skrus fast. Med dette konstruksjonsleketøyet er arbeidsbenken nærmest et lite verksted med god plass til å skape mange gode verk. I tillegg til skruen har trebenken et bord for skisser, et trykt målebånd, to skuffer og verktøyløkker på sidene. De to store hyllene under benkeplaten kan inneholde alle slags verktøy eller leker.

Alle materialer som brukes i lekebenken er testet og sertifisert for skadelige stoffer. Malingen som brukes til konstruksjonsleketøyet er spytt- og hudvennlig. I tillegg har arbeidsbenksettet EPH-kvalitetsforseglingen til Institute for Wood Technology. Trebenken arbeidsbenk ble utviklet i Tyskland i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden for leker EN 71-1: 2014 og anbefales som rull- og konstruksjonsleketøy for barn fra 3 år.

Arbeidsflaten på trebenken vokser fra en høyde på ca. 54 cm til ca. 67 cm. Roba arbeidsbenken er 85 cm høy, 70 cm bred og 42 cm dyp.

produktdetaljer:
 • Materiale grunnramme: heltre
 • Mål (LxBxH): 70 cm x 42 cm x 85 cm
 • Benkeplate: Kryssfiner
 • Høydejusterbar
 • Grunnramme med hylle
 • Bakpanel med to skuffer
 • Opphengsmulighet for verktøy
 • Med tavle
 • Tilbehør til 27 deler: 1 hammer, 1 tang, 1 skrutrekker, 1 skiftenøkkel, 1 målevinkel, 2 skrueplater, 12 spiker, 4 skruer og 4 muttere
 • Alder: fra 3 år
Oppmerksomhet
Ikke egnet for barn under tre år. Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
432 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba arbeidsbenk, grå
4.5
28 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 20
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba arbeidsbenk, grå
roba arbeidsbenk, grå
1680 kr
1604 kr