roba Trebyggesett
Pris
422 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A285933

EAN: 4005317312149

roba Trebyggesett
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med dette roba-settet i trekonstruksjon er det ingen grenser for fantasien til små oppfinnere og designere. Det være seg en hund, en gravemaskin eller til og med en fantasifigur, med det 48-delige konstruksjonssettet til barn, kan små ingeniører lekent gjøre sine kreative ideer til virkelighet. Byggeleken fremmer også motorikk.

I de fire avdelingene i treverktøykassen er det en skrutrekker, skruer, skruekub, runde og firkantede skiver og skrueplater i fem forskjellige lengder. Bortsett fra de naturfargede skrueplatene og gjengene på skruene, er alle delene malt i hvitt, lys grått og mørkegrått, og gir dermed variasjon i konstruksjonen. Med konstruksjonsleketøyet kan nye kreasjoner skapes igjen og igjen, det er ingen sjanse for kjedsomhet.

Alle materialer som brukes i modulsetet er testet og sertifisert for skadelige stoffer. Malingen som brukes til konstruksjonsleketøyet er spytt- og hudvennlig. Det 48-delt barnas konstruksjonssett ble utviklet i Tyskland i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden for leker EN 71-1: 2014 og anbefales som konstruksjonsleketøy for barn fra 3 år. Barnas konstruksjonssett er 5 cm høyt, 29,5 cm bredt og 25 cm dypt.

Detaljer:
  • Mål (LxBxH): 5 cm x 29 , 5 cm x 25 cm
  • Materiale: Laminert tre, heltre
  • Med 48-delt tilbehør: skrutrekkere, skruer, skrueplater i 5 forskjellige lengder, skruekub, skiver rundt og kvadrat
  • Lastekapasitet: opptil 20 kg
  • Alder: fra 3 år
Oppmerksomhet
Ikke egnet for barn under tre år. Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Trebyggesett
5
10 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Trebyggesett
roba Trebyggesett
422 kr