Lek og moro på barnerommet 🙌
Lek og moro på barnerommet 🙌
10% rabattkode:
BRLK8596
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
roba arbeidsbenk
Variant:
 • roba arbeidsbenk, grå
 • roba arbeidsbenk

Pris
1442 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A298643

EAN: 4005317322926

roba arbeidsbenk
Denne teksten er automatisk oversatt.
Håndverk, bygging og håndverk som de store!

Avkommet ditt kan nå gjøre alt dette med denne store arbeidsbenken i tre som passer for barn. Lekbenken med sitt omfattende tilbehør fremmer kreativitet og motoriske ferdigheter. Den store arbeidsflaten har hull som skruene med muttere kan skrus inn i og god plass til å lage arbeidsstykker.
I tillegg til skruestikken inneholder arbeidsbenkesettet i tre mange verktøy som hammer, sag, skrutrekker og tilstrekkelig muttere og bolter.
De tre integrerte skuffene og den store hyllen gir også plass til alle slags redskaper. Akkurat den rette valsen og byggeleken for små håndverkere.

Denne store arbeidsbenken er utviklet i Tyskland i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden for leker EN 71 og anbefales for barn i alderen 3 år og eldre. Alt brukt materiale er testet og sertifisert for skadelige stoffer. I tillegg bærer arbeidsbenksettet EPH-kvalitetsforseglingen fra Institute for Wood Technology. Malingen som brukes til leketøyet er spyttesikker og hudvennlig. Alle overflater kan tørkes.
Monteringen tar omtrent 30 minutter.

produktdetaljer:
 • Materiell understell: massivt tre
 • Dimensjoner ( høyde x bredde x dybde): 85,5 x 73 x 41 cm
 • Mål benkeplate: 55 x 30 cm
 • Grunnmateriale: Laminerte tre, Materiale 2: Massivt tre
 • Understell med hylle
 • Benkeplate kryssfiner med 2 spenner
 • Bakpanel med tre skuffer
 • Opphengsmulighet for verktøy
 • Tilbehør: 1 skruestik, 1 hammer, 1 sag, 1 skrutrekker, skruer og muttere
 • Alder: fra 3 år
Se opp!
Ikke egnet for barn under tre år. Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
432 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba arbeidsbenk
4.5
28 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 20
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba arbeidsbenk
roba arbeidsbenk
1442 kr