Lek og moro på barnerommet 🙌
Lek og moro på barnerommet 🙌
10% rabattkode:
BRLK8596
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
NUK tåteflaske First Choice Anti-Colic 300 ml, Temperaturkontroll i dobbel pakke

NUK tåteflaske First Choice Anti-Colic 300 ml, Temperaturkontroll i dobbel pakke


Pris
193 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A329573

NUK tåteflaske First Choice Anti-Colic 300 ml, Temperaturkontroll i dobbel pakke
Denne teksten er automatisk oversatt.
Endelig en god magefølelse. Å svelge luft mens du drikker er en viktig årsak til babykolikk. For å forhindre at babyen din svelger luft mens han drikker, ble NUK Anti-Colic Professional utviklet.
hemmeligheten er det profesjonelle ventilasjonssystemet, som hindrer luftsvelging enda mer effektivt. Den består av en innovativ kombinasjon av luftventil og luftkanal. Luftventilen sørger for at spenen ikke trekker seg sammen ved drikking. Dette betyr at babyen din kan drikke uten å stoppe. Den integrerte luftkanalen leder luften fra ventilen direkte til bunnen av flasken – uten at luftbobler kommer i kontakt med melken. Dette hindrer luft i å bygge seg opp i formelen. Og mindre luft i formelen betyr mindre luft i babyens mage. Så flasken bidrar til å forhindre kolikk.

Originalen
Den originale NUK-smokken er basert på formen på brystvorten når du ammer. Det gir nok plass til at babyens tunge og kjeve kan bevege seg naturlig.
Med sin nye Soft Zone omslutter spissen av silikonsmokken babyens gane enda bedre - for en naturlig følelse når du drikker.

Baby rett og slett ved riktig temperatur - NUK Anti-Colic Profesjonelle tåteflasker med temperaturkontroll
En god følelse! Når det blir skikkelig tøft, føles litt ekstra trygghet bare bra. NUK Anti-Colic Profesjonelle tåteflasker med temperaturkontroll viser med et blikk når riktig drikketemperatur er nådd. Med temperaturkontroll skifter skalaen på flasken farge avhengig av temperaturen på innholdet. Hvis maten er for varm, endres den normalt blå indikatoren til hvit. Det forbedrede anti-kolikk luftsystemet sikrer en naturlig flyt av mat - slik at babyen din kan drikke på en avslappet måte uten å svelge luft.

Produktdetaljer:
 • Fra 0-6 måneder
 • Ekstra myk, kjevevennlig silikonsmone
 • Forhindrer kolikk: Forbedret anti-kolikk luftsystem
 • Enkel å fylle og rengjøre takket være ekstra bred flaskehals
 • Innhold: 300 ml
 • Kan kombineres med alle NUK First Choice ? produkter
 • Materiale: Polypropylen
 • Ufarlig og luktfri, fri for BPA
 • Størrelse M: 0 - 6 måneder egnet for babyerstatning
 • Med temperaturkontrollindikator: Hvis innholdet er for varmt, blir indikatoren i skalaen hvit
 • Mål: lengde 19,3 cm x bredde 6,5 cm x høyde 6,5 cm
 • Vekt: ca. 106 gram
 • Alle NUK tåteflasker overholder den europeiske sikkerhetsstandarden EN14350
 • Spenen er klinisk testet*: For en optimal kombinasjon av amming og flaskemating

Viktig: NUK temperaturkontroll fungerer som en ekstra kontroll. Derfor bør temperaturen på maten kontrolleres med noen dråper på håndleddet før mating.

*Vitenskapelig studie: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. For mer informasjon, se https://www. nuk .de/en_en/ueber- nuk / nuk -research.html.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK tåteflaske First Choice Anti-Colic 300 ml, Temperaturkontroll i dobbel pakke
3.5
3 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK tåteflaske First Choice Anti-Colic 300 ml, Temperaturkontroll i dobbel pakke
NUK tåteflaske First Choice Anti-Colic 300 ml, Temperaturkontroll i dobbel pakke
193 kr