NUK Melkepulver porsjonering petrol 3 stykker BPA-fri

NUK Melkepulver porsjonering petrol 3 stykker BPA-fri


Pris
119 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A079812

EAN: 4008600181316

NUK Melkepulver porsjonering petrol 3 stykker BPA-fri
Denne teksten er automatisk oversatt.
Melkepulverdosereren NUK tilbyr den optimale løsningen for mødres daglige utfordringer. Dette er fordi melkepulver alltid må måles nøyaktig i henhold til produsentens instruksjoner med en spesifisert mengde vann.

Det faktum at mødre i økende grad er på farten, har mindre tid eller ikke alltid har pulveremballasjen med spesifikasjonene for hånden, gjør håndteringen svært komplisert. Spesielt personer som ikke håndterer melkepulver til daglig - som familiemedlemmer eller barnevakter - har problemer med å tilberede mat med melkepulver.

For å løse dette problemet ble melkepulverporsjoneren NUK utviklet, med hvilken melk eller grøtpulver kan pre-porsjoneres enkelt, raskt og fremfor alt hygienisk for bruk hjemme eller på farten.

I tillegg til de tre individuelt forseglbare glassene, inneholder NUK melkepulverportionen en praktisk påfyllingstrakt i lokket for å sikre enkel påfylling - uten tap av pulver - i babyflasker.

Produktdetaljer:
  • Spesielt praktisk: NUK melkepulverporsjoneren kan også brukes senere - når barnet er eldre. Glassene kan også fylles med melkepulver og små måltider (f.eks. frukt og grønnsaker kuttet i små biter).
  • Rengjøring: Melkepulverporsjoneren kan kokes for hygienisk rengjøring, men kan også rengjøres i oppvaskmaskinen. Desinfeksjon i fordamper og mikrobølgeovn er også mulig.
  • Melkepulverportioneren NUK er tilgjengelig med petrol fargede mellomlokk.
  • Kan stables oppå hverandre og skrus sammen - Med praktisk påfyllingstrakt i lokket
  • Fri for bisfenol A og ftalater - Laget av høykvalitets plast (PP)
  • Laget av plast av høy kvalitet (PP)
  • Testet for næringsmiddeltrygghet. I samsvar med det europeiske direktivet 2002/72/EF

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Melkepulver porsjonering petrol 3 stykker BPA-fri
5
409 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 349
 
4 stjerner
| 47
 
3 stjerner
| 11
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Melkepulver porsjonering petrol 3 stykker BPA-fri
NUK Melkepulver porsjonering petrol 3 stykker BPA-fri
119 kr