NUK Teat First Choice PLUS silikonstørrelse 1 melk 4 stykker

NUK Teat First Choice PLUS silikonstørrelse 1 melk 4 stykker


Variant:
 • NUK Teat First Choice PLUS silikonstørrelse 1 melk 4 stykker
 • NUK Teat First Choice PLUS silikonstørrelse 2 melk 4 stykker
 • NUK spen First Choice PLUS silikon størrelse 1 te 4 stk

Pris
152 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A291272

NUK Teat First Choice PLUS silikonstørrelse 1 melk 4 stykker
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den mest naturlige spenen til babyen din
NUK FIRST VALG har vært førstevalget for flaskefôring basert på ammemodellen i mange år. Med NUK FIRST CHOICE + er det mulig å komme enda nærmere naturen - for sunn kjeveutvikling og en drikkende følelse som ved mors bryst.

Naturlig og kjeveortopedisk
Den spesielle NUK-formen er basert på mors bryst under amming. Den etterlater babyens tunge og kjeve nok plass til den naturlige sugende bevegelsen.

Myk som mors bryst
Takket være den nye Softzone, tilpasser silikon-sugedelen enda bedre til ditt barns gane - for en naturlig drikkende følelse.

Forhindrer kolikk
Det forbedrede ANTIKOLISKE LUFTSYSTEMet sikrer en naturlig flyt av mat - slik at babyen din kan drikke i en avslappet måte uten å svelge luft.

Klinisk bevist
På grunn av sin spesielt naturlige form, er NUK-spenen veldig godt akseptert av babyer. Dette gjør den spesielt godt egnet for babyer som kombinerer amming og fôring av flasker.

produktdetaljer:
 • Naturlig kjeveortopedisk: basert på mors bryst under amming
 • Så myk som mulig: for en kjent drikkefølelse
 • Forhindrer kolikk: forbedret ANTI-COLIC AIR SYSTEM
 • Størrelse 1, 0-6 måneder, M (middels fin perforering = for meierismat) )
 • Passer til alle NUK FØRSTE VALG-flasker og NUK-melkebeholdere i bryst
 • mengde: 4 stk
 • Sponset

  product_detail_ad

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

  Merke

  NUK

  NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

  NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

  Veiledning

  Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

  Tilførsel & Ernærng

  Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

  Flasker & Kopper & Tilbehør

  Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

  Service & Bestikk

  Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

  Pleie & Tilbehør

  Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: NUK Teat First Choice PLUS silikonstørrelse 1 melk 4 stykker
  5
  91 Kundeanmeldelser
   
  5 stjerner
  | 84
   
  4 stjerner
  | 6
   
  3 stjerner
  | 0
   
  2 stjerner
  | 1
   
  1 stjerne
  | 0
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere

  NUK Teat First Choice PLUS silikonstørrelse 1 melk 4 stykker
  NUK Teat First Choice PLUS silikonstørrelse 1 melk 4 stykker
  152 kr