"NUK Sports Cup ""Minnie"" med myk-push-pull silikontut med klips, 450 ml pinne"

"NUK Sports Cup ""Minnie"" med myk-push-pull silikontut med klips, 450 ml pinne"


Variant:
 • "NUK Sports Cup ""Minnie"" med myk-push-pull silikontut med klips, 450 ml i grått"
 • "NUK Sports Cup ""Minnie"" med myk-push-pull silikontut med klips, 450 ml pinne"
 • NUK Drikkeflaske Sports Cup 450 ml, Viking blå

Pris
167 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A329391

EAN: 4008600405481

"NUK Sports Cup ""Minnie"" med myk-push-pull silikontut med klips, 450 ml pinne"
Denne teksten er automatisk oversatt.
Hva liker barn best å gjøre? Utforske verden, selvfølgelig! Jo eldre de blir, desto mer liker de å være ute og finne sine styrker og evner innen spill og sport. Det er her det trengs en kopp som både unge og gamle oppdagere kan slukke tørsten med på en alderstilpasset måte. I lyse farger og med morsomme motiver sørger Sportscupen også alltid for godt humør.

NUK Sports Cup rommer 450 ml og er med sine kule motiver den perfekte følgesvennen for spill, sport og eventyr. Den praktiske push-pull tuten er enkel å åpne og lukke. For at aktive barn skal ha begge hender fri når de leker, kan de for eksempel feste koppen til ryggsekken med den integrerte klipsen.

Koppen er laget av robust, BPA-fri polypropylen og er kompatibel med alle andre NUK First Choice ? artikler. Det utfyller det velprøvde NUK First Choice ? serie med en løsning for aktive barns store tørst.

En annen spesiell høylys er de søte Mikke og Minnie Mus-motivene. Verdens mest populære mus har inspirert barn i generasjoner og kan også sees på NUK-produktene.

NUK Sports Cup: Denne koppen holder garantert tritt med energien til eldre barn!

NUK-kopper er i samsvar med den europeiske sikkerhetsstandarden EN14350.
Les nøye advarslene og instruksjonene for bruk inne. Ta vare på produktinformasjon og delenummer for fremtidig referanse.

Produktdetaljer:
 • Rommer 450 ml væske - ideell for spill og sport
 • Push-pull silikontut for enkel åpning og lukking
 • Med gjennomsiktig beskyttelsesklaff og integrert klips
 • Lekkasjesikker
 • Design : Minnie Mouse i rosa
 • Laget av slitesterk polypropylen, BPA-fri
 • Tåler oppvaskmaskin
Materiale:
 • Kopp, klemring, hette, push-pull-munnstykkeholder: PP
 • Skruering: PP, TPE
 • Push Pull munnstykke: Silikon
Inkludert i levering:
 • Kopp inkl. skruering
 • klipsring
 • Push Pull munnstykkeholder og munnstykke
 • Cap

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
110 kr
(220 kr / 1l)
Pris
55 kr
Pris
97 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: "NUK Sports Cup ""Minnie"" med myk-push-pull silikontut med klips, 450 ml pinne"
4.5
81 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 67
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

"NUK Sports Cup ""Minnie"" med myk-push-pull silikontut med klips, 450 ml pinne"
"NUK Sports Cup ""Minnie"" med myk-push-pull silikontut med klips, 450 ml pinne"
167 kr