NUK Skyllevask 500 ml
Pris
109 kr
(218 kr / 1l)
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A313180

EAN: 4008600385394

NUK Skyllevask 500 ml
Denne teksten er automatisk oversatt.
NUK Rinse Cleaner: Fjerner til og med gjenstridige melk- og grøtrester - uten å etterlate rester.
Egentlig klar ... En oppvaskmaskinrenser fra NUK? Selvfølgelig! Fordi NUK vet hva du trenger, har NUK utviklet et oppvaskmiddel som rengjør effektivt og er helt trygt for barnet ditt. Etter skylling etterlater det ikke smuss og rester av vaskemiddel. NUK oppvaskmiddel overbeviser uten parfyme. Uten fargestoffer. Men med mye effekt. pH-nøytral og allergivenlig. Fordi NUK stoler på naturens styrke. Med enzymer som oppløser melk, juice og takket være den nye formelen, til og med grøtrester spesielt effektivt.

Resultatet er vår beste oppvaskmaskinrenser noensinne. Den inneholder bare sikre ingredienser og renser effektivt og fullstendig. Derfor er den ideell for rengjøring av babyretter som babyflasker og brystvorter, kopper, spiseutstyr, men også stiltilbehør og vaskbare leker.
Forresten: Fordi NUK bryr seg om naturen, er NUK skyllevaskere laget av 100% resirkulert PET. Og enda bedre: når den er tom, kan du fylle den på med den praktiske påfyllingspakken. NUK oppvaskmaskinens rengjøringspåfyll kommer som et bærekraftig konsentrat. Bare bland 1: 1 med vann - for mindre emballasjeavfall.

Påføring:
Legg til en sprut NUK-skyllerenser til babyflasken. Pensle forsiktig med litt varmt vann. Skyll deretter med rent vann. For desinfisering anbefaler NUK NUK Vario Express dampsterilisator.
Merk: Hold alltid rengjøringsmidler utilgjengelig for barn. Hvis produktet kommer i øynene, skyll straks med vann. Hvis du svelger ved et uhell, kontakt lege.

Hvordan fungerer NUK-oppvaskmiddel?
I løpet av de første månedene av livet består babyens mat av melk og grøt. De gjenstridige melkeproteinene forblir som rester i flasker, patter og på babyretter, der de danner bakterier, bakterier og dårlig lukt.
For å forsiktig fjerne disse restene baby, har NUK utviklet NUK oppvaskmiddel. Dette har blitt gjort uten ingredienser som ikke er nødvendige for rengjøring av babymat. I stedet inneholder NUK skyllerensere enzymer som er spesielt effektive mot melkeprotein og fortykningsmidler.

Enzymer hjelper også til å bryte ned og oppløse proteiner i naturen, f.eks. Under fordøyelsen. Formelen til det nye oppvaskmiddelet er basert på denne naturlige modellen. Takket være konsistensen med lav viskositet sprer det seg raskt. Sta proteiner brytes ned av enzymene og kan skylles ut uten å etterlate rester.

Produktdetaljer:
  • For babyvennlig og sikker rengjøring av flasker og spener - nå med enda bedre rengjøringsytelse
  • Fjerner melk pålitelig , grøt, havregryn og saftrester takket være bio-enzymkompleks
  • Naturbaserte ingredienser, biologisk nedbrytbare, fri for dufter og fargestoffer
  • Kan skylles av uten rester, ph-skin nøytral , dermatologisk testet
  • Flaske laget av 100% resirkulert materiale, med ny hette for enklere enhåndshåndtering

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Skyllevask 500 ml
5
101 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 96
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Skyllevask 500 ml
NUK Skyllevask 500 ml
109 kr
(218 kr / 1l)