10% Personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
Kopier koden her
10PSN5583
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabattkoden
fehn ® Activity - Spiral Sjøhest
Variant:
 • babyFEHN Aktivitetsspiral, Safari
 • babyFEHN Aktivitetsspiral, Sleeping Forest
 • babyFehn Aktivitetsspiral Garden Dreams - Bie
 • babyFEHN Aktivitetsspiral - Koalabjørn Australia
 • +5

Pris
462 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A314643

EAN: 4001998054484

fehn ® Activity - Spiral Sjøhest
Denne teksten er automatisk oversatt.
Stoff- Spiral e med læringsfunksjoner for grep, følelse, lek - fremmer griping, taktil sans og motorikk - for hjemmet og på farten, for babyer fra fødselen.

Første oppdagelse og lekeglede: Den søte spiralen e seahorse from the sea children collection tilbyr varierte lekemuligheter både hjemme og på farten. Barnevognen i dyreform inviterer med funksjoner og farger til å observere, leke og gripe og er også et skikkelig blikkfang. Det knitrende papiret, den myke biteren, et lite speil, squeakeren og en stor rangle trener den første hånd-øye-koordinasjonen, sansen for hørsel og berøring samt babyens motoriske ferdigheter. Med to stropper festes den søte sjøhesten raskt og fleksibelt til barnesetet, barnevognen, krybben og lekegrinda - slik at hvert eventyr blir en spennende opplevelse og ingen tur er kjedelig lenger!

Produktdetaljer :
 • Dimensjoner (lengde): 35 cm
 • Med rangelring, squeaker, raslende papir, speil, materialblanding og bånd
 • Pleieinstruksjoner: Vaskbar ved 30 ° C
 • overmateriale: velour, trykt stoff, bouclette
 • Fyll: 100% polyester
 • Alder: Fra 0 måneder

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
311 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn ® Activity - Spiral Sjøhest
4.5
613 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 501
 
4 stjerner
| 78
 
3 stjerner
| 27
 
2 stjerner
| 5
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn ® Activity - Spiral Sjøhest
fehn ® Activity - Spiral Sjøhest
462 kr