Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
Samle poeng nå
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
babyFEHN Aktivitetsspiral Little Castle - Liten Drage
Variant:
  • babyFEHN Aktivitetsspiral, Safari
  • babyFEHN Aktivitetsspiral, Sleeping Forest
  • babyFehn Aktivitetsspiral Garden Dreams - Bie
  • babyFEHN Aktivitetsspiral - Koalabjørn Australia
  • +5

Pris
360 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A227300

EAN: 4001998065145

babyFEHN Aktivitetsspiral Little Castle - Liten Drage
Aktivitetsspiral fra babyFEHN Med våre lekre stoffspiraler, er dere godt ivaretatt med tanke på underholdning til deres barn, når dere er ute på veien. Spiralen kan brukes både på bilstolens håndtak, i gitrene på barnesengen eller kanskje på vippestolen, men også veldig mange andre steder. Kun dere setter grensene for hvor den kan anvendes.

Spiralen er meget lett å montere og den gir underholdning og veldig mange aktivitetsmuligheter for barnet ditt. Det er både et dyr og flotte farger, og noe som kan knitre og rasle, og det finnes dessuten et speil. Det er underholdning for ethvert lite barn. Når du kjøper leker til ditt barn - og leker hvor deler kan puttes i munnen, kan du være helt trygg på å kjøpe leker og kosedyr fra babyFEHN. Alle produkter fra babyFEHN er nemlig testet av TÜV Rheinland LGA Products GmbH, som er det førende testinstituttet i Tyskland, når det angår sikkerhet og trygghet for barn.

Advarsel! Advarsel! For å forhindre eventuell skade ved at barnet vikler seg inn, fjern denne leken når barnet begynner å prøve å komme opp på hender og knær i en krypende stilling.

Detaljer:
  • Kan brukes både på bilstolens og barnevognens håndtak, i gitrene på barnesengen eller kanskje på vippestolen, men også veldig mange andre steder.
  • Med knitrepapir og rassel
  • Med speil og pipelyder
  • Mål: ca. 30 cm
  • Materiale: Velur, jersey: 100% PES
  • Vaskeanvisning: Håndvask
  • Alder: fra nyfødt

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: babyFEHN Aktivitetsspiral Little Castle - Liten Drage
4.5
619 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 505
 
4 stjerner
| 79
 
3 stjerner
| 27
 
2 stjerner
| 6
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

babyFEHN Aktivitetsspiral Little Castle - Liten Drage
babyFEHN Aktivitetsspiral Little Castle - Liten Drage
360 kr