fehn ® 3-D- Activity-blanket octopus

Pris
1084 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A314647

EAN: 4001998054149

fehn ® 3-D- Activity-blanket octopus
Denne teksten er automatisk oversatt.
Eventyrteppe med lekebue og flyttbare leker fremmer tidlig barndomsutvikling mens du ligger, sitter og kryper, for babyer og småbarn fra fødselen.

Det er mye å oppdage og berøre 3D-aktiviteten blekksprutteppet fra sjøbarn samling. Det store blekksprutformede leketeppet stimulerer fantasien med skjulte lekefunksjoner og inviterer babyen til å føle, kose og leke. De små sjødyrene på lekebuen oppmuntrer til målrettet grep og hånd-øye-koordinering. Med skranglering, dyrestemme, speil, rangler, myk biter og materialblanding, støtter anhengene lekens moro og oppmerksomhetsøkning hos babyen og fremmer leken følelse av berøring og hørsel samt motoriske ferdigheter. Med 3D-aktivitet-teppet blekksprut kan avkommet leken styrke rygg- og nakkemuskulaturen i forskjellige vekstfaser mens de leker, ligger, kryper og sitter.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde): ca. 120 x 80 cm.
  • Med rangle, squeaker, rustlingpapir, speil, myk bit, animalsk stemme og materialblanding
  • Pleieinstruksjoner: 30 ° C skånsom vask
  • Overmateriale: velour, trykt stoff, musselin, bouclette
  • Fyll: 100 % polyester
  • Alder: Fra 0 måneder
Oppmerksomhet
Vennligst aldri la barnet være uten tilsyn med lekebuen. For å forhindre mulig personskade på grunn av sammenfiltring, fjern denne leken når barnet begynner å krype på alle fire. Bruk kun under direkte tilsyn av voksne!

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
252 kr
Pris
233 kr
Pris
214 kr
Pris
181 kr
Pris
429 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn ® 3-D- Activity-blanket octopus
5
1956 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1753
 
4 stjerner
| 181
 
3 stjerner
| 13
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 6
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.