fehn ® rangelring blekksprut
Variant:
  • fehn Aiko & Yuki Ring Rangle Enhjørning
  • fehn ® rangelring blekksprut

Pris
158 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A314293

EAN: 4001998054248

fehn ® rangelring blekksprut
Denne teksten er automatisk oversatt.
Rattle ring blekksprut fra samlingen av barnbarn kan lett gripes, føles, skrangles, knirkes og dermed vekker babyens nysgjerrighet og inviterer ham til å oppdage og utforske. Den myke babyleken med perleramler og squeaker gir mye moro når den rister, griper og leker, og fremmer lekende babyens sans for å høre, gripe og ta på, samt fine motoriske ferdigheter og tidlig læring.

Little explorers will ta raskt den søte stoffblekkspruten inn i deres hjerter og ta den med seg overalt som en lojal følgesvenn - enten hjemme, på farten, i babybilsetet eller barnevognen!

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde): ca. 14 cm
  • Med rangle og squeaker
  • Pleieinstruksjoner: Vaskbar ved 30 ° C
  • Materiale: velour, trykt stoff
  • Fyll: 100 % polyester
  • Alder: Fra 0 måneder

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
400 kr
Pris
139 kr
Pris
208 kr
Pris
175 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fehn ® rangelring blekksprut
5
176 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 159
 
4 stjerner
| 13
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fehn ® rangelring blekksprut
fehn ® rangelring blekksprut
158 kr