babyFEHN Aktivitetsteppe, Sleeping Forest med kant 3-D

Pris
786 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A134734

EAN: 4001998071559

babyFEHN Aktivitetsteppe, Sleeping Forest med kant 3-D
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
  • Alder: fra 0 måneder
  • 3D-teppet Activity fra kolleksjonen Sleepi ng Forest er den perfekte første lekeplassen for små verdensutforskere.
  • Liggeflaten innbyr med ulike materialer og overflater til å kjenne, kose og leke.
  • Lekefunksjoner: Skrangle, pipelyd, bjelle, dyrestemme, raslende papir og speil
Mål og vekt:
  • Mål: 80 x 105 cm
Materiale og stell:
  • Materiale: 80 % bomull, 20 % polyester
  • Vedlikehold: Håndvask
Advarsel og sikkerhetsinstruksjoner:
    Forsiktig: La aldri barnet være uten tilsyn med lekebuen. For å unngå at barnet setter seg fast, må du fjerne leketøyet når det begynner å krype på alle fire. Skal kun brukes under direkte oppsyn av en voksen!

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: babyFEHN Aktivitetsteppe, Sleeping Forest med kant 3-D
5
2160 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1943
 
4 stjerner
| 193
 
3 stjerner
| 15
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 6
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.