10% Personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
Kopier koden her
10PSN5583
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabattkoden
cybex PLATINUM

Cybex Platinum - kompromissløs når det gjelder design, sikkerhet og funksjonalitet.

Design, sikkerhet og funksjonalitet (vårt innovasjonsprinsipp D.S.F.) er kjerneegenskapene til hvert eneste cybex-produkt. Cybex Platinum-serien står for kompromissløse standarder innen design, sikkerhet og funksjonalitet. Med den luksuriøse barnevognen cybex PRIAM, lillebroren MIOS og bæreselen YEMA har cybex kombinert umiskjennelig design og intelligent funksjonalitet for å tilby unge foreldre stilige følgesvenner i hverdagen med barn. Cybex-bilstolene kjennetegnes av de høyeste sikkerhetsstandardene, noe som gjenspeiles i jevnlige toppkarakterer fra Stiftung Warentest og ADAC.

Cybex barnevogner og bilstoler med elegant og stilig design.

Alle cybex Platinum-produkter, enten det er en barnevogn eller et bilsete, er laget av førsteklasses materialer og gjennomgår de strengeste kvalitetskontroller før de slippes på markedet.

mer mindre

Beklager, søket ditt ga ingen treff.

Hos oss finner du over 85 000 produkter fra både norske og internasjonale merker. Finner du ikke merket du leter etter? Fortell oss gjerne via vårt kontaktskjema. Nedenfor finner du andre kjente og populære merker som kan være av interesse. Vi håper du finner det du leter etter!

Våre toppmerker