Førstegangsutstyr-rabatt
Førstegangsutstyr-rabatt
Kun i dag:
Spar opptil 700kr!
00
Timer
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode
Thule

Thule - Mobilt & Trygt & Praktisk

Thule ble grunnlagt i Malmö, Sverige i 1942. Siden den gang har det vært Thules mål å gi mer glede i livet ved å bringe verden nærmere. Du trenger selvsagt ikke å oppleve din verden alene. Alle barn er lystne på eventyr som igjen fører til at dere sammen kan dele gode opplevelser med trygge og praktiske hjelpemidler. Thules' høye standard til seg selv der de kun er fornøyd med høyeste standard, funksjonelt design, fleksibilitet, sikkerhet og sist men ikke minst kvalitet. Thule Group er stolte av å bli forbundet med pålitelig kvalitet, komfort og trygghet, og jobber kontinuerlig for å kunne tilby deg og familien din best mulige produkter for deres bruk. Thule Group fokuserer på utendørsaktiviteter for aktive familier, uansett om det er sykling som er i fokus eller om det er vannsport, vandring i fjell og daler, innenlands og utenlandsreiser, by utforsking eller arbeid og pendling med barn til og fra skole og fritidsaktiviteter.

Uansett Hvor & Når

Uansett hvor du skal, når du skal og hva du brenner for, har Thule utstyr og tilleggsutstyret klart for ditt behov. Thule har som mål å tilby produkter med bærekraft som førsteprioritet. Deres produkter er påtenkt og kvalitetssikret for å enkelt gjøre et aktivt liv.For de som er utendørs entusiaster har Thule i 75 år vært trofast partner i alle slags miljøer og nivåer med kunnskap og erfaring.

Sykkelvogn & Barnevogn

Thule tilbyr flere sykkelvogner som Urban Glide 2, Chariot Cross 1 & 2 og Thule Courier, som er noen av deres bestselgende sykkelvogner for aktive foreldre. Uansett hvilken sykkelvogn du velger er det ingenting som tilsier at du vil inngå kompromiss på verken kvalitet, utseende eller bruksområdet for Thule sykkelvogn. Enhver vogn er tilpasset bruksområdet som passer deres behov, om du har 1 eller flere barn, ønske om større plass og komfort, bedre bein plass, mykere sitteplass og enklere kontroll over vognens retning. Noe av det som overrasker våre kunder er størrelsen på de individuelle hjulene på vognen, som igjen gir betydelig mindre motstand ved bruk. Vi har flere tilbakemeldinger på at vognen ruller med meget lite kraft og på steder med mange mennesker er vognen ikke til hinder å være tungført, i en myriade av potensielle hindringer er dette viktig og ikke minst komfortabel. Det bidrar igjen til at løpeturen eller bare enkel hverdagsbruk til butikken og byen er en glede for alle.

Tilbehør & Reservedeler

Thule tilbehør til din sykkelvogn & barnevogn Du tenker kanskje hvilke tilbehør Thule kan tilby til deres vogner; hos oss kan vi tilby bland annet joggesett til sykkelmodulen Chariot Cross 1 & 2, som endrer sykkelen fra sykkelvogn til en barnevogn med noe mer plass. Med denne endringen der enn kan bruksområdet til vognen utvides, som tilbehør fins også baby sete/spedbarns-slynge som utvider brukstiden og fremskynder bruken hvis noen foreldre ikke klarer å vente til barnet er eldre. Som beskrevet så er det mulig å legge til et seteinnlegg for mer komfort i ulendt terreng, solseil for varme sommerdager med mange varme timer på tur, for de lange timene har vi både for barn og foreldre snackbrett, som enkelt kan monteres på vognen, eller barnesete-adapter for deres spesifikke barnevogn.

Veiledning

Hvis du er på utkikk etter flere elementer/moduler fra Thule, ber vi deg gjerne kontakte oss direkte gjennom vår kundeservice så kan vi være behjelpelig med å bistå med reservedeler eller informasjon om nytt sortiment som kanskje ikke er tilgjengelig på vår norske hjemmeside helt enda.

mer mindre

Thule (12 Artikler)

  • 30
|Sorter etter:
  • 30
|Sorter etter: