fillikid Wrap-ryggsekk Berlin Black Melange
Variant:
 • fillikid Wrapping ryggsekk Berlin Navy Melange
 • fillikid Wrap-ryggsekk Berlin Black Melange
 • fillikid Wrapping ryggsekk Berlin Grey Melange

Pris
936 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A299343

EAN: 9120094659890

fillikid Wrap-ryggsekk Berlin Black Melange
Denne teksten er automatisk oversatt.
lastebil Med Berlin Rolltop-stil-ryggsekken får du ikke bare en stilig ryggsekk med alle viktige funksjoner for viklingstiden, men også en moderne sekk som du kan fortsette å bruke etterpå takket være det kule utseendet .

Kombinasjonen av ekte semsket skinn og robust polyuretan techno-stoff gjør ikke bare ryggsekken veldig høy kvalitet, men gjør den også motstandsdyktig og klar for enhver tur. Det er også et visuelt blikkfang og tiltrekker seg oppmerksomhet i byen så vel som i naturen som et trendy tilbehør.
Den omsluttede sekken Berlin er ikke bare vakker å se på, men også ekstremt praktisk. Med rullelukkingen kan volumet økes fra 20 liter til 22 liter og når den er helt åpen til og med 25 liter. Med den praktiske magnetlukningen kan skinnspennen åpnes på få sekunder. I tillegg er det en ekstra åpning på baksiden for raskt og enkelt å få tilgang til ting som er stuvet i bunnen. Et praktisk rom foran gir plass til den inkluderte stellematten og et lite ekstra rom på baksiden gir sikker oppbevaringsplass for lommeboken, nøkler eller andre viktige gjenstander og beskytter dermed pålitelig mot tyver. På sidene er det to praktiske rom som kan holde flasker på opptil 0,5 liter. Et annet høyt lys er at en av dem er foret med et termisk materiale, noe som betyr at en babyflaske kan holdes varm lenger, eller, ved senere bruk, blir mamma eller pappas drink kjøligere lenger.

Den ergonomisk formede og mykt polstrede bærehåndtak gjør Berlin-ryggsekken med bleieskift behagelig å ha med på lengre reiser.
Allround-ryggsekken er avrundet av to medfølgende festeklips slik at ryggsekken enkelt kan festes til buggy- eller barnevognens håndtak. Som en ekstra sikkerhetsfunksjon reflekterer disse klippene lyset fra billysene om natten eller i skumringen.

Produktfunksjoner:
 • Rolltop-ryggsekk med magnetisk lukking
 • Justerbar størrelse - fra 20L til 25L
 • Ekte lærapplikasjoner
 • Montering for barnevogn / barnevogn med reflektor
 • Skiftematte inkludert
 • Termorom for flaske
 • Mange fag
 • Ergonomiske, godt polstrede bærehåndtak


Tekniske detaljer:
 • Mål helt åpne (lengde x bredde x høyde) : 28 x 16 x 55 cm
 • Mål helt lukket (lengde x bredde x høyde): 28 x 16 x 41 cm
 • Volum: 20/22/25 liter
 • Materiale: Lærdetaljer som bunn, glidelås, håndtak og spenne i grovt skinn, disse inneholder ikke-tekstilkomponenter av animalsk opprinnelse.
 • Hovedmateriale: polyamid, polyuretan
 • Vekt: 0,7 kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Fillikid

Fillikid – for little heroes

Fillikid er et innovativt selskap som produserer en rekke baby- og barneprodukter som sengetøy, bleieposer, lekematter, barnevognposer med mer. Fillikid har noe å tilby for enhver familie med babyer og småbarn: flasker, mobiltelefonholdere for foreldre på luftetur med barn og hund, smekker for å holde babyen din trygg og ren; komfortable bæreseler for lange turer; toaletttrenere for pottetrening; blant mange andre produkter. Alle produktene deres er designet med de høyeste sikkerhetsstandardene i tankene.

Reisesengene til produsenten Fillikid, kombinerer bekvemmelighet, sikkerhet, komfort og lav vekt! Fillikid er den perfekte følgesvennen for deres reiser, slik at du kan være forberedt på det viktigste ved å ha en trygg og komfortabel soveplass med deg til enhver tid. Våre reisesenger kommer med enkle justerbare innstillinger, størrelser bruksområder, du kan raskt flytte sengen fra liten og nett oppbevaringsplass til en ekstra seng på få minutter. Når du reiser med små barn, kan planlegging gjøre hele forskjellen på god nattesøvn. Innovative design gjør den perfekt for de som alltid er på farten og trenger en ekstra seng eller barneseng til barna under turer eller ferier som tar svært liten plass i oppbevaring, men som likevel tilbyr trygg og komfortabel søvn for den lille. Dens overlegne komfort kommer fra kjølig skum madrass med høy tetthet og utmerket ventilasjonssystem, som gir god søvn til deres barn uansett hvor det må være! Med Fillikid er det aldri ubehagelig å overnatte andre steder enn hjemme, det sikrer at mindre gode netter ikke trenger å være en del av reiseminnene deres.

Takket være hjul er sengene lett bevegelige, og justerbare bena og i høyden, kan den enkelt flyttes rundt hvor enn du ønsker å plasere den og oppbevares med stor letthet etter bruk. Dessuten tilbyr den rikelig med oppbevaringsplass for å oppbevare alle nødvendigheter som leker, puter og bleier, eller rett og slett for å holde junior på et sted mens du lager mat eller støvsuger. På toppen av det gir Fillikid reiseseng også enestående komfort mens de små sover med en overlege madrass som rulles sammen med lav vekt og liten bulk når den er sammenslått.

Med mange produkter som er bergnet for reise og tilpasningsdyktighet har Fillikid også andre "som slår alle rekoder" produkter som stellebord og tilbehør. Hovedfokuset deres er å gi mødre og fedre kvalitetsprodukter som kombinerer moderne design og pragmatiske funksjoner. Deres utvalg av stellebord tilbyr justerbare hyller, dype badekar, sklisikre stellematter for en tilfredsstillende og hygienisk løsning slik at både foreldre og barn føler seg komfortabel under bleieskift eller bad. Disse godt utstyrte produkter er for deg og dere som leter etter tilpassningsdyktig og lettvekts stellestasjoner for ditt barn. Stellebordene og deres forskjellige modeller kommer med justerbar aluminiumsramme som er suveren for enhver plassering. Den lette vekten gjør at foreldre enkelt kan flytte den mellom steder som er designert for eksekusjon av daglig liv, samt bruke den som et fleksibelt badekar når du reiser eller om dere ønsker generelt mer plass på badet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: fillikid Wrap-ryggsekk Berlin Black Melange
5
335 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 283
 
4 stjerner
| 43
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

fillikid Wrap-ryggsekk Berlin Black Melange
fillikid Wrap-ryggsekk Berlin Black Melange
936 kr