Tommee Tippee Baby Glass Kit Nærmere naturen
498 kr
Pris
466 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
32 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A310891

EAN: 5010415224507

Tommee Tippee Baby Glass Kit Nærmere naturen
Denne teksten er automatisk oversatt.
Flaskesett
The Tommee Tippee Closer to Nature Newborn Starter Set - Inkluderer alt du trenger for å komme i gang! Newborn-startsettet inneholder alle flaskene og brystvortene som trengs for trygt å mate en nyfødt.
Tommee Tippee Closer to Nature-serien ble utviklet i samarbeid med ammeeksperter og mødre for å etterligne brystets naturlige kurve, strekk og bevegelse. Den myke silikonsmokken føles som ekte hud og bøyer seg og strekker seg forsiktig under fôring for å etterligne en naturlig ammeopplevelse. Dette gjør det lettere å kombinere amming og flaskemating.

Spesielt følsom Easi-Vent-ventil
Spenen for langsom matstrøm har en spesielt følsom ventil som hindrer overdreven lufttilførsel. Dette gjør at den lille kan svelge mer melk og mindre luft.

Brystlignende form
Den brystlignende formen, større brystvorten på Closer to Nature-flasken lar babyen din å die lett, og støtter overgangen mellom flaske og bryst.

Kompakt trippelform
Den kompakte formen til Closer to Nature-flaskene lar babyen din drikke i en naturlig posisjon og veldig nær mamma eller pappa. Flasken kan enkelt holdes på tre måter - komfortabelt i hele hånden, som en tradisjonell bredhalsflaske, eller på bunnen. Dette gjør fôring komfortabel for både foreldre og baby.

Enkel å rengjøre og bruke
Closer to Nature hetteglass og brystvorter er enkle å rengjøre og fylle. De tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin, samt enkle å holde på grunn av den lave vekten. Hetteglasset er merket med en millimeter og har en hette som tetter hygienisk. Brus som flaskene holder bakterier ute og væsker i.

Babysikkerhet
For å være på den sikre siden er alle Tommee Tippee Closer to Nature-flasker BPA-frie.

Produktdetaljer:
  • For en naturlig dokking og jevn overgang mellom flaske og bryst, noe som gjør overgangen fra bryst til flaske enklere
  • Antikolikkventil med langsom matstrøm for mindre luftinntak og større komfort for babyen din
  • Lett å holde Design og nøyaktige mate- og måleetiketter på flasken
  • Alltid fri for BPA og ftalater for å være helt trygg
Leveringsomfang:
  • 1 x 150 ml tåteflaske med smokk for sakteflytende
  • 2 x 260 ml tåteflaske med smokk for sakteflytende
  • 2 x smokker for middels rask flyt
  • 1 x smokk
  • 1 x flaske og spenebørste
  • lI>

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
109 kr
(218 kr / 1l)

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

tommee tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee er raskt i ferd med å bli et populært valg for mange familiehjem som ønsker å redusere avhengigheten av bearbeidet mat. Med våre Tommee Tippee kjøkkenmaskiner, matprossesorer, melkedispensere og flaskevarmere kan du lage fortreffelige måltider til ditt barn!Et konsept som krever bruk av en kjøkkenmaskin for å erstatte kjedelige, usunne matvaner og kjøkkenoppgaver. Ved å utnytte moderne teknologi kan alle i familien lage sunnere oppskrifter uten tilsatte konserveringsmidler og ingredienser, samtidig som det sikres at barna har den ernæringsmessige verdien de trenger i maten.

Å koke grønnsaker, kjøtt og andre lekre matvarer fører til at mange vitaminer og mineraler forsvinner i sluken på den «vanlige» måten å koke maten på. Med våre maskiner beholdes mye av næringen som er gunstig for alle barn. Hensikten med å gi barn sunn mat med våre maskiner, er med på å sørge for at maten styrker kropp og sinn og tilfører barnet gode matvaner og rutiner som bidrar til en sunn og god oppvekst. Våre dampkokere beskytter og bevarer mineralstoffer og vitaminer, helt intakt i matvarene og rett i barnets mage, med filtersystemer som fjerner urenheter som mikroplast og tungmetaller i vannet gjennom våre auto dispensere.Maskinen bruker kraftig teknologi for å varme, dampe eller tilberede mat til perfeksjon med bare ett knappetrykk. Det hjelper å fremskynde måltidets forberedelsestid betraktelig, samtidig som den opprettholder den beste smaken og teksturen til ingrediensene du bruker.

Med Tommee Tippee flaskevarmer kan du lage morsmelkerstatning til babyen din på et øyeblikk, helt automatisk i nattemørket uten å forstyrre barnets, eller deres egen søvn. Tommee Tippee produkter vil bli kjøkkenets mest brukte bestevenn, såvel som på tur om du så ønsker det, med lav vekt er det ingen problem å ta med deg komforten som maskinen gir på overnattings turer. Det kan vi i Pinkorblue.no stå for med gode skussmål fra våre kunder.

Med varierende bruksområder er det kun fantasien som setter en stopper for å diske opp Michelin guide hjemmelaget lunsj, middag og kvelds. Enten du damper grønnsaker, kornprodukter eller proteiner som kylling og annet fjærkre, med våre produkter kan du få alt i ett løsninger som passer til ditt behov. Det er en revolusjon på kjøkkenet som vi ønsker å bridra til å enkeltgjøre til deres hverdag. Bli med du også og prøv disse geniale verktøy som gir deg mer tid med familien.

Ingen foreldre kan benekte at bleier spiller en viktig rolle i deres barns daglige liv. Bleier gir en viktig bekvemmelighet for foreldre og gir dem muligheten til å ta vare på sine egne barn uten ekstra hjelp. Men med så mange forskjellige typer og merker tilgjengelig i dag, kan det være vanskelig å vite hvilken som er det beste bleiealternativet for den lille. Det vi kan derimot med sikkerhet anbefalle deg er bleiespannet til Tommee Tippee, stilren og diskret utforming enkeltgjør hvor du ønsker å sette den og ikke minst kaste bleier uten sjenerende lukter og bakterier, miljøvennlig plast som er gjennvunnet og antibakteriell. Hvis du leter etter en pålitelig måte å holde skitne bleier i sjakk og sikre et trygt miljø for deg og ditt barn så anbefales Tommee Tippees' bleiespann med sitt "Twist og klikk" løsning for baksiden av bleieskift.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Tommee Tippee Baby Glass Kit Nærmere naturen
5
5 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Tommee Tippee Baby Glass Kit Nærmere naturen
Tommee Tippee Baby Glass Kit Nærmere naturen
498 kr
466 kr