Betalingsmetoder

Vi tilbyr mange ulike betalingsmetoder for at du skal kunne velge den metoden som passer deg best. Nedenfor får du mer spesifikk informasjon om hvordan de ulike betalingsmetodene fungerer og hvordan du skal gå frem. Om du eventuelt skulle ha ytterligere spørsmål angående de ulike betalingsmetodene, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice.  

Betalingsmetoder med Klarna Checkout: 


Når du velger å betale med "Klarna Checkout" så behøver du bare å oppgi personopplysningene dine. Klarna finner automatisk fram til din adresse. Du kan således velge om du enten vil betale med Klarna Faktura (Vanligvis skal en faktura betales innen 30 dager), kortbetaling (VISA, American Express og MasterCard), delbetaling eller direktebetaling via nettbank eller "Klarna direktebetaling". Sikkerheten ved kjøpet garanteres av Klarna som er Norges ledende betalingsleverandør på nettet. Du kan alltid være 100% trygg når du handler med Klarna.

Klarnas Julekampanje:

For mer informasjon om kampanjen les mer her.


Klarna kortbetaling:

Ved betaling med kredittkort blir du koblet videre til en kryptert side der du er nødt til å  oppgi dine kortopplysninger. Om ditt kort er tilkoblet til 3D-Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode), så kommer du automatisk til å bli ledet videre for å godkjenne transaksjonen. Din konto belastes selvfølgelig først når bestillingen din er blitt sendt. Om du i mellomtiden skulle endre din bestilling, slik at du eventuelt ender opp med et mindre beløp enn i utgangspunktet, så blir kontoen din belastet med det beløpet tilsvarende de varer som blir sendt til deg. Betaling med kort er enkel og rask og du slipper unna ekstra gebyrer og konstnader. 

Klarna Faktura:

Om du godkjenner kjøpet uten å ha valgt en bestemt betalingsmetode, så blir betalingsmetoden din automatisk gjort om til Klarna Faktura. Faktura blir sendt til deg via e-post så snart pakken din blir sendt ut til deg. Om du eventuelt skulle ønske å forlenge betalingstiden med 10 dagar, så kan du søke om dette via Klarnas hjemmeside. Mer om dette kan du lese her.


Klarna Direktebetaling:

Når du velger å betale med direktebetaling, velger du selv din nettbank og blir således ledet videre til innloggingssiden til nettbanken din for en særskilt verifikasjon via bankens sikkerhetssystem (vanligvis via bankboks eller BankID). 


Klarna direktebetaling:

Ved betaling med Klarna direktebetaling går betalingen rett fra kundenes bankkonto. Man handler uten å oppgi kortopplysninger. Kunden legitimerer seg og godkjenner betalingen med sin egen BankID. Din konto belastes så snart varene er blitt sendt ut til deg.


Forskuddsbetaling


Ved forskuddsbetaling blir varene dine først sendt ut etter at betalingen har skjedd, dvs. etter at vi har registert betalingen din. Totalbeløpet skal overføres til vår norske konto i den Danske Bank. I bestillingsbekreftelsen som blir sendt ut til deg etter at du har gjennomført ditt kjøp, får du oppgitt beløpet, kontoopplysninger, samt ordrenummeret ditt. Ved overføringen skal ordrenummeret alltid oppgis som en referanse til mottakeren. Dette er for at vi skal kunne tilknytte overføringen av et gitt beløp akkurat til deg. Får du ikke plass til å skrive inn hele nummeret, kan du ta bort "NO" og skrive inn kun det oppgitte antallet siffer. Vær oppmerksom på at det kan ta et par virkedager før vi får overført beløpet og får sendt varene dine.  

Våre kontoopplysninger er:

Bank: Danske Bank

Kontonummer: 8601 49 64527

BIC/SWIFT: DABANO22
IBAN: NO4286014964527


Vær oppmerksom på at
/ pengebeløpet overføres til den Danske Bank i Norge. 


Paypal


PayPal er en av verdens største betalingstjenester på nettet. Med PayPal kan du enten betale ved hjelp av følgende bankkort som Visa eller MasterCard, eller overføre penger ved hjelp av en registrert PayPal-konto. 
Når du velger å betale med PayPal viderekobles din bestilling til PayPal-kontoen din som automatisk vil belaste den tilknyttende bankkontoen for å dekke beløpet. Om du allerede har en registrert PayPal-konto kan du anvende denne for enkel overføring av penger uten at du behøver å oppgi noen form for personlige data- og kontoopplysninger. Så snart vi får bekreftelse fra PayPal om at din betaling er godkjent, sender vi bestillingen din. 
Mer om Paypal kan du lese her ved å klikke på linken: http://www.paypal.com/se/

 


Discover/Diners


Det er enkelt å betale med et Diners Club- eller Discover-kredittkort. Når du fullfører bestillingen, brukes 3DS-autentisering (bekreftet av Diners / Discover Protectbuy). Hvis du vil betale med et annet kredittkort, fyll inn dine detaljer i betalingsmåten "Kredittkort". Benytt deg av en enkel og sikker betalingsmåte uten ekstra kostnader.  

Discover/Diners


Det er enkelt å betale med et Diners Club- eller Discover-kredittkort. Når du fullfører bestillingen, brukes 3DS-autentisering (bekreftet av Diners / Discover Protectbuy). Hvis du vil betale med et annet kredittkort, fyll inn dine detaljer i betalingsmåten "Kredittkort". Benytt deg av en enkel og sikker betalingsmåte uten ekstra kostnader.  


Frakt

Varene sendes fra Tyskland. Takket være en effektiv logistikkløsning kan pakkene våre leveres innen 3-6 virkedager etter at pakkene er blitt sendt av gårde. Leveransetiden varierer avhengig av hvor i Norge du bor. I det pakken din holder på å bli sendt fra oss, mottar du en e-post med en leveransebekreftelse. I leveransebekreftelsen får du oppgitt kollinummeret som du kan bruke for å spore opp pakken din via følgende link www.postnord.no

Når du handler for 1000 kroner eller mer, byr vi på fri frakt. For bestillinger under 1000 kroner koster frakten 59 kroner. For hjemlevering koster det 99 kroner uansett produktverdi. Mer om dette kan du lese i våre allmenne kjopsvilkar.

Obs. Vi leverer ikke til Svalbard og Jan Mayen.