10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode

Jente sitter trygt fastspent i bilen
Dine fordeler gjennom vårt sikkerhetsløfte

Vi er her for deg - vi lover!

Når vi velger barneseter, fokuserer vi alltid på én grunnleggende egenskap: sikkerhet. I tilfelle en eventuell ulykke, kan du alltid stole på oss.

Problemet: Selv mindre ulykker kan forårsake hårfine sprekker eller andre skader på barnesetet. Disse skadene, som ofte knapt er synlige, kan påvirke barnesetets sikkerhet betydelig.

Vår service:

Vårt sikkerhetsløfte gjelder for alle barneseter i vår nettbutikk. Hvis barnesetet du har kjøpt er involvert i en ulykke innen to år, tar vi den tilbake.

Slik sikrer du sikkerhetsløftet vårt:

  1. Kjøp et barnesete fra pinkorblue.no eller i vår pinkorblue.no-app, og ta godt vare på den betalte, gyldige kvitteringen.
  2. Etter kjøpet laster du ned sertifikatet her.

Vi ønsker deg og barnet ditt en trygg og god reise uten ulykker! Likevel er vi der for deg i tilfelle en ulykke skulle skje:

Hvis det skjer en ulykke innen to år etter at du har mottatt barnesetet, ta kontakt med vår kundeservice. Sørg for å sende oss fakturaen, sertifikatet og en skademelding, uten dette kan vi ikke erstatte setet.

Dersom kravene for å kreve sikkerhetsløftet er oppfylt, og det kan utelukkes at barnesetet ikke var skadet av andre årsaker, vil du motta et nytt barnesete fra oss uten kostnad. Hvis modellen du har kjøpt ikke lenger er tilgjengelig, vil du motta en tilsvarende vare. Refusjon er dessverre ikke mulig.

Det begynner ingen ny periode for sikkerhetsløfte når det nye barnesetet overleveres. Perioden på to år fra overlevering av det opprinnelig kjøpte barnesetet fortsetter å gjelde.

For å benytte vårt sikkerhetsløfte, vennligst kontakt vår kundeservice.