Sterntaler Varmepute Emmi
Variant:
  • Sterntaler Varmepute Emmi
  • Sterntaler Mabel varmepute
  • Sterntaler Edda varmepute

Pris
313 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A291000

EAN: 4055579958692

Sterntaler Varmepute Emmi
Denne teksten er automatisk oversatt.
Esel Emmi varmepute laget av fleece og bomullsstoff. Det baby- og barnevennlige alternativet til en varmt vannflaske! Havresekken kan enkelt fjernes for å varme den opp i ovnen eller mikrobølgeovnen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde) : 27 x 25 x 9 cm
  • Materiale fleece: 100% polyester
  • Materiale Bomullsstoff: 100% bomull
  • Rengjøring: Normal vaskesyklus ved 40 ° C
  • Alder: fra 1 måned
Oppmerksomhet
Spesielle instruksjoner for sikker håndtering av varmeputene: Bruk aldri havresekken uten ytterdeksel. for barnet. Havresekken bør byttes hvis misfarging eller brannskader oppstår. Dette kan være forårsaket av feil håndtering (overoppheting eller overtørking). Plasser bare havresekken i det rene og tørre ytre dekselet. Oppbevar havresekker på et tørt og kjølig sted for å unngå kimdannelse. Varmeputen må ikke brukes på premature spedbarn og barn under 1 måned. Havresekken er beregnet på oppvarming i ovnen. Når du bruker mikrobølgeovnen (eksempel: 600 watt i ca. 1,5 minutter), vent ca. 5 minutter etter førstehånds oppvarmningstest og utfør en annenhånds oppvarmingstest før du plasserer havreposen i tekstildekselet, da en temperaturøkning kan forventes.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
107 kr
Pris
494 kr
Pris
313 kr
Pris
283 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Sterntaler

Sterntaler - Søte Drømmer Er Garantert

Firmaet ble grunnlagt i 1965, gjør det spesielt enkelt for deg og ditt barn å føle seg trygg og sikker med deres produkter. Sterntaler ønsker å bidra til å gjøre ditt og barnets soverom om til enhver drømmeverden, samtidig som det vokser seg til med barnets alder. Barn i ung alder vokser sakte men plutselig, men plutselig skyter de fart i alle aspekter og vokser opp til å bli mer selvstendige. Sterntalers varme, myke og ergonomisk utformede soverposer kommer til å bidra til at deres barn sover trygt og godt gjennom natten uten forstyrrelser. Dette vil også resultere i hele familiens søvnmønster og velvære. Det er uttalige produkter å velge mellom; Badekåper, leketøy for baby- og barn, gyngedyr med dyreformer og bamser med musikktoner i bakgrunnen for å berolige og senke hjertefrekvensen til barnet og kanskje deg selv. Bøker og skoleryggsekk, reisevesker og paraplyer, det er noe for enhver ønske og smak.

Et Hav Av Varer Å Velge Mellom

Beroligende uroer, varme og koselige soveposer eller sengetøy fører ditt barn inn i drømmenes verden på kort tid. Deres myke badekåper gir en følelse av trygghet og er ganske så bra til å holde barnet varm etter et bad. Oppdag også Sterntaler-lekene med gyngehester, kosedyr og bamser som barnet blir nær knyttet til. Rangler og suttekluter med forskjellige dyremotiv, aktivitetsball i myk stoff og sist nevnt men ikke glemt er babygym og lekematter som alle babyer trenger i startfasen av livet.

Veiledning & Ideer

Kontakt oss gjerne via vår kundeservice hvis du har spesielle behov eller ønsker rett og slett mer informasjon om vårt utvalg. Med over 3000 forskjellige produkter kan vi garantere at det fins noe for enhver smak og stil.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Sterntaler Varmepute Emmi
5
46 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 43
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Sterntaler Varmepute Emmi
Sterntaler Varmepute Emmi
313 kr