Sterntaler Sleep well figure Emmi
Variant:
  • Sterntaler Sleep well figure Emmi
  • Sterntaler Sov godt Figur Emmi Girl
  • Sterntaler Sov godt, Edda

Pris
517 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A290985

EAN: 4055579096264

Sterntaler Sleep well figure Emmi
Denne teksten er automatisk oversatt.
Sleep Well Figure Donkey Emmi er laget av myk fleece og trøye. Figuren har en lydmodul som gjengir lydene av hjerteslaget i livmoren under graviditeten. Det har en beroligende effekt på den nyfødte babyen og får den til å sove om noen minutter.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 30 x 26 x 10,5 cm
  • Materiale fleece: 100% polyester
  • Materiale Trøye: 100% bomull
  • Med borrelåsfeste
  • Med hjerte lydmodul
  • Rengjøring: Normal vaskesyklus 40 ° C
  • Alder: fra 0 måneder
Oppmerksomhet
Klorbleking ikke mulig. Tørking i tumbler er ikke mulig. Ikke stryk. Hjertelydmodulen må fjernes før vask. Bruk kun batteriene som er spesifisert for dette formålet (2x R6)! Sett dem inn slik at de positive og negative polene er på rett sted! Ikke kast brukte batterier i husholdningsavfallet, men ta dem til et oppsamlingssted eller kast dem på et farlig avfallsdepot. Fjern døde batterier fra leketøyet. Ikke-oppladbare batterier må ikke samles inn. Oppladbare batterier må tas ut av leketøyet før du lader opp aden. Oppladbare batterier kan bare lades opp under tilsyn av voksne. Ikke bruk forskjellige typer batterier, og bruk ikke nye og brukte batterier samtidig. Kortslut ikke tilkoblingsstengene. Ikke bland nye og gamle batterier. Ikke bland alkaliske, standard (sink-karbon) og oppladbare (nikkel-kadmium) -batterier.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
107 kr
Pris
494 kr
Pris
313 kr
Pris
283 kr
Pris
353 kr
Pris
416 kr
Pris
283 kr
Pris
313 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Sterntaler

Sterntaler - Søte Drømmer Er Garantert

Firmaet ble grunnlagt i 1965, gjør det spesielt enkelt for deg og ditt barn å føle seg trygg og sikker med deres produkter. Sterntaler ønsker å bidra til å gjøre ditt og barnets soverom om til enhver drømmeverden, samtidig som det vokser seg til med barnets alder. Barn i ung alder vokser sakte men plutselig, men plutselig skyter de fart i alle aspekter og vokser opp til å bli mer selvstendige. Sterntalers varme, myke og ergonomisk utformede soverposer kommer til å bidra til at deres barn sover trygt og godt gjennom natten uten forstyrrelser. Dette vil også resultere i hele familiens søvnmønster og velvære. Det er uttalige produkter å velge mellom; Badekåper, leketøy for baby- og barn, gyngedyr med dyreformer og bamser med musikktoner i bakgrunnen for å berolige og senke hjertefrekvensen til barnet og kanskje deg selv. Bøker og skoleryggsekk, reisevesker og paraplyer, det er noe for enhver ønske og smak.

Et Hav Av Varer Å Velge Mellom

Beroligende uroer, varme og koselige soveposer eller sengetøy fører ditt barn inn i drømmenes verden på kort tid. Deres myke badekåper gir en følelse av trygghet og er ganske så bra til å holde barnet varm etter et bad. Oppdag også Sterntaler-lekene med gyngehester, kosedyr og bamser som barnet blir nær knyttet til. Rangler og suttekluter med forskjellige dyremotiv, aktivitetsball i myk stoff og sist nevnt men ikke glemt er babygym og lekematter som alle babyer trenger i startfasen av livet.

Veiledning & Ideer

Kontakt oss gjerne via vår kundeservice hvis du har spesielle behov eller ønsker rett og slett mer informasjon om vårt utvalg. Med over 3000 forskjellige produkter kan vi garantere at det fins noe for enhver smak og stil.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Sterntaler Sleep well figure Emmi
4.5
68 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 58
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Sterntaler Sleep well figure Emmi
Sterntaler Sleep well figure Emmi
517 kr