roba Lek og krypende teppe Miffy® 100 cm x 100 cm
Pris
692 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A273136

EAN: 4005317313238

roba Lek og krypende teppe Miffy® 100 cm x 100 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
Den kosete myke leken og krypende teppet robaen er et fantastisk mykt underlag for babyens første gymnastikk- og gjennomsøkingsforsøk. På babyens oppdagelsesreise, mellom 5 og 6 år, øker bevegelsesområdet og trang til å utforske.

På den polstrede lekeflaten kan den rulles fantastisk frem og tilbake. Takket være den myke fleecefyllingen holder det krypende teppet bakken kald. Alle materialer som brukes til rob-lek og krypende tepper er testet for skadelige stoffer, sertifisert og regelmessig testet.

Miffy®-leket og krypende teppet med sine to stoffstjerner for å spille er en ideell gave til fødselen. Det ytre stoffet fra roba play og krypende teppe er laget av slitesterk bomull, baksiden er laget av 65% polyester og 35% bomull. Stykket & crawling teppet fylt roba med polyester fleece måler 100 x 100 cm, er maskinvaskbar og egnet for tørketrommel.

Tekniske detaljer
  • Mål: 100 x 100 cm
  • Brodert brodert
  • Med spillelementer

Materiale & Stell:
  • Ytre stoff 100% bomull
  • Rygg: 65% polyester, 35% bomull
  • Vaskbart ved 30 ° C
  • Passer for tørketrommel

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
339 kr
Pris
696 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Lek og krypende teppe Miffy® 100 cm x 100 cm
5
20 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 17
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Lek og krypende teppe Miffy® 100 cm x 100 cm
roba Lek og krypende teppe Miffy® 100 cm x 100 cm
692 kr