10% Personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
Kopier koden her
10PSN5583
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabattkoden
roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy
roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy

Pris
339 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A27277600000002

EAN: 4005317313207

roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Safe asleep® Easy Air baby sovepose fra roba im sweet miffy®- Design er utstyrt med det innovative og sertifiserte AIR Balance-systemet, som fungerer som et naturlig klimaanlegg.
Det er lett polstret og egnet for varmt vær fra romtemperaturer på 15 til 24 grader. AIR Balance-systemet forbedrer den naturlige luftsirkulasjonen og gir en temperaturbalanse, og unngår dermed farlig akkumulering av varme og fuktighet. Et optimalt soveklima oppnås ved at nettinnsatsen løper rundt siden og nettinnsatsen i brystområdet til safe asleep® baby sovepose.

Den høye pusteevnen og raske absorpsjon og frigjøring av fuktighet skaper et sunt soveklima. Hvis soveposen er for liten, vil barnet ditt føle seg trangt og ikke kunne trå ordentlig. Følgende tommelfingerregel gjelder når du velger den perfekte soveposestørrelsen: ""kroppslengde - hodelengde + 10 cm"". Disse ytterligere 10 cm gir babyen din nok bevegelses- og boltrefrihet og lar ham vokse inn i soveposen. Det er like viktig å velge TOG-verdien og dermed tykkelsen på soveposen for å passe til romtemperaturen.

Alle materialer som brukes i safe asleep® Easy Air baby sovepose er testet for skadelige stoffer og sertifisert. Den vevde baby soveposen er trykt med søte miffy® kaniner, vaskbare i maskin og tørketrommel. Safe asleep® Easy Air baby sovepose laget av 100% bomull er fylt med polyester fleece og utstyrt med nikkelfrie glidelåser og knapper.

Materiale & pleieinstruksjoner:
  • Materiale: 100% bomull
  • Fylling: 100% polyester
  • Vaskbar ved 40 ° C
  • Egnet for tørketrommel
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy
4.5
44 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 29
 
4 stjerner
| 10
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy
roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy
339 kr