Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
få EKSTRA poeng
00
Tim
00
Min
00
sek
få EKSTRA poeng
reer Varmeboks i rustfritt stål Pure, 300 ml

reer Varmeboks i rustfritt stål Pure, 300 ml


Pris
123 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A343247

EAN: 4013283904084

reer Varmeboks i rustfritt stål Pure, 300 ml
Denne teksten er automatisk oversatt.
Enten det bare er en matbit eller et komplett måltid - når du er ute og reiser med barnet ditt, vet du at du alltid bør ha noe å spise for hånden. Når den lille trenger et fullt måltid hjemmefra, er en oppbevaringsboks gull verdt. Pure Keep Warm-beholderen gir lekkasjesikker og sikker transport av mat og holder den varm i opptil 6 timer.

For enkel matoppbevaring
Den isolerte Pure-boksen består av et vakuumisolert, dobbeltvegget varmebevarende legeme. Dette sikrer at varm mat holdes varm i opptil 6 timer – uavhengig av utetemperaturen.

Fleksibel bruk
Selv når barnet ditt har vokst ut av grøten, forblir den isolerte boksen en trofast følgesvenn på utflukter. Müsli, nøtter eller småkaker kan også oppbevares trygt i esken. På varme dager forblir frukt og grønnsaker behagelig kjølige og mister ikke friskheten.

Dryppfri
Med den isolerte boksen fra reer trenger du ikke å bekymre deg for fuktighet i vesken. Dette sikres av silikontetningsringen. Dette sikrer at åpningen er helt forseglet og ingen væske kan slippe ut. Svette av den isolerte boksen og tilhørende kondensdråper forhindres av den dobbeltveggede vakuumisolasjonen.

For naturlig og trygg nytelse
Det robuste indre og ytre huset er laget av 18/8 rustfritt stål, som er kjent for sin høye renhetsgrad. Det robuste materialet tåler uanstrengt kravene til daglig bruk og er spesielt slitesterkt, rustfritt og ripebestandig. Det matsikre rustfrie stålet beskytter innholdet mot ytre påvirkninger uten å overføre en metallaktig ettersmak til maten. Ved å ikke bruke et ekstra innvendig belegg er boksen luktfri, smakløs og fri for BPA, PVC og skadelige myknere.

Spesielt sklisikre
Bunden av den isolerte boksen er belagt med et silikonlignende materiale som sørger for at boksen ikke glir. Denne praktiske anti-skli bunnen forhindrer utilsiktet tipping og beskytter samtidig sensitive overflater.

Enkel håndtering
Den 7 cm brede åpningen sørger for enkel fylling av boksen. Uansett om det er grøt, smørbrød eller frisk frukt – ingenting går galt og alt kan enkelt legges i boksen. Etter bruk sikrer åpningen også ukomplisert rengjøring - for lang, hygienisk ren bruk.

For et rettferdig økologisk fotavtrykk
Reers varmeboks gir et bidrag til miljøvern. Takket være deres robuste utførelse kan de brukes i mange år. De er det perfekte alternativet til melkeflasker, som havner direkte i søpla etter bruk. For å minimere emballasjeavfall selges flaskene uemballerte og er kun utstyrt med produktetiketter, som er laget av 100 % resirkulerbart kraftpapir. For å beskytte jorden vår og dermed også barnas fremtid.

Produktdetaljer
  • Ideell for tilberedning og oppbevaring av babymat
  • Holder maten varm i opptil 6 timer
  • Stødig kropp i rustfritt stål: hygienisk, smakløs og uknuselig
  • Med anti-skli bunn
  • Fri for BPA , PVC og skadelige myknere
  • Fyllevolum: 300 ml
  • Materiale: rustfritt stål, plast

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Varmeboks i rustfritt stål Pure, 300 ml
4.5
7 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

reer Varmeboks i rustfritt stål Pure, 300 ml
reer Varmeboks i rustfritt stål Pure, 300 ml
123 kr