reer Baby Spoon Magic Spoon med temperaturindikator

reer Baby Spoon Magic Spoon med temperaturindikator


Pris
70 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A342899

EAN: 4013283230121

reer Baby Spoon Magic Spoon med temperaturindikator
Denne teksten er automatisk oversatt.
Vanligvis, fra 5. eller 6. leveMOONd, blir ikke babyen lenger fornøyd med morsmelk alene, og interessen for fast føde øker. Nå er det rett tid for den første grøten. Men som med mange andre ting, må det å spise fra skje først læres. Siden barnet ditt fortsatt er ukjent med skjeen, vil han eller hun bite eller til og med suge på den i begynnelsen, og det er grunnen til at eksperter anbefaler å bruke spesielle babyskjeer. Magic Spoon babyskjeen er spesialdesignet for babyer og støtter deg når du mater de første grøtmåltidene. Takket være temperaturindikatoren sørger skjeen også for at grøten ikke mates for varm.

Ideell for den lille babymunnen
The Magic Spoon har en spesielt barnevennlig skjeform. Skjedelen er smalt formet og passer selv den minste babyens munn. Dybden på skjeen gjør den lett å føre inn i munnen og er stor nok for en ideell porsjon mat. Siden ganen, tannkjøttet og leppene til babyer og barn fortsatt er svært følsomme, er det spesielt viktig at barnet ditt ikke kan skade seg når det spiser med skjeen. Takket være de avrundede kantene beskytter sikkerhetsskjeen babyens følsomme munn mot skade.

Advarer mot mat som er for varm
Det som er behagelig varmt for deg, babyen din ofte finner for varmt, fordi babyer er mer følsomme for varme enn voksne. Temperaturindikatoren i Magic Spoon misfarger derfor skjeen når grøten fortsatt er for varm for babyen din. Så du kan være sikker på at barnet ditt ikke brenner seg i munnen eller halsen på grøten.

Enkel mating
The Magic Spoon babyskje har et ekstra langt håndtak. Dette lar deg mate fra dype krukker uten problemer og gjør også barnets første uavhengige forsøk på å spise lettere. Etter kort tid vil barnet ditt ønske å spise selvstendig og strekke seg etter skjeen. Det lange håndtaket gir nok plass til begge hendene dine og lar deg støtte barnets spiseforsøk. Takket være den ergonomiske formen på skjehåndtaket, ligger skjeen alltid godt i hånden.

Kvalitet og sikkerhet
For å gi maksimal beskyttelse for babyer og småbarn, må du vende tilbake produktene inspiseres i henhold til strenge teststandarder. I prosessen gjennomgår artikkelen ikke bare interne tester, men blir også undersøkt av uavhengige institutter. Sikkerhetsskjeen er testet i henhold til EN 14372-standarden. Denne standarden spesifiserer sikkerhetskrav til materialer, konstruksjon, design, emballasje og etiketter på bestikk og servise for barn. Kun babyskjeer testet i henhold til denne standarden garanterer deg sikker og ufarlig bruk. Reer babyskjeen er laget av matsikker plast, er BPA-fri og inneholder ingen små deler som kan svelges. Den kan rengjøres i oppvaskmaskinen og holder seg dermed hygienisk ren over lang tid.

Produktdetaljer:
  • Babyskje med temperaturindikator
  • Advarer om for varm mat ved misfarging
  • Med ekstra langt håndtak - også egnet for dype glass
  • Smal skjeform, ideell for den lille babymunnen
  • Tiger av høy kvalitet, matsikker plast, BPA-fri
  • Tåler oppvaskmaskin
  • Samholder sikkerhetsstandarden EN 14372
  • Farge: fargerik
  • Leveringsomfang: 3 x skjeer

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Baby Spoon Magic Spoon med temperaturindikator
4.5
8 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

reer Baby Spoon Magic Spoon med temperaturindikator
reer Baby Spoon Magic Spoon med temperaturindikator
70 kr