RABATTKODER til 2. advent 🕯
RABATTKODER til 2. advent 🕯
Kun i dag:
Opptil 700kr ekstra!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode
reer Krus Voksende sett med 2, rosa
Variant:
  • reer Krus Voksende sett med 2, blå/grå
  • reer Krus Voksende sett med 2, rosa

Pris
172 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A342896

EAN: 4013283220948

reer Krus Voksende sett med 2, rosa
Denne teksten er automatisk oversatt.
Enten frokost, lunsj eller middag, er hvert måltid en treningstid for barnet ditt. Reer servisesettet fra Growing-serien er spesielt egnet for å lære å spise selvstendig - størrelsen og vekten er ideelt tilpasset småbarns motoriske ferdigheter og styrke. Takket være den ressursbesparende produksjonen, er reer Growing-produktene spesielt bærekraftige.

Mer moro mens du spiser
Å spise fra retter i muntre farger smaker mye bedre, fordi ikke bare mat alene avgjør om måltidet din kjære liker. Derfor kan servisesettene i friske farger perfekt kombineres og trylle frem et fargerikt dekorert bord – akkurat slik barnet ditt liker det. Dette vekker nysgjerrighet og interesse for mat og fremmer utviklingen av aktive matvaner.

Robust og lett å rengjøre
Spesielt når den lille skal lære å spise er det helt normalt at skåler og tallerkener er stresset. Reer serviset med sin robuste overflate tåler påkjenningene i hverdagen med barn og kan også brukes i mikrobølgeovnen uten problemer. For en spesielt praktisk og hygienisk rengjøring kan oppvasken også rengjøres i oppvaskmaskinen.

For vann, juice, te og mye mer
Takket være dens optimaliserte form kan reer cup sett gjør grep og hold mer komfortabelt og håndterbart for små barnehender. Selv om noe alltid går galt mens du drikker, er det mye mer komfortabelt med Growing cups from reer.

Fremmer uavhengig spising
For å gjøre det mulig for barnet ditt å spise selvstendig, er servise for barn trenger en spesielt god følelse. Den naturlige matte overflateteksturen til reer servise ligger godt i hånden, noe som gjør det lettere for den lille å gripe og holde. Størrelsen og vekten på hvert stykke servise er ideelt for barnehender og kan brukes gjennom hele barndommen.

Ingen risiko for skade
Hvert enkelt servise fra tiden vokser serien har utelukkende avrundede kanter - sammen med det bruddsikre materialet sikrer de alltid sikker bruk og gir Growing servise et tidløst elegant utseende. Spesielt under de første forsøkene på å spise kan et fall av tallerkener eller kopper ikke utelukkes. Det bruddsikre materialet forhindrer brudd og splintring, noe som kan være spesielt farlig for små barn.

Fri for skadelige stoffer (BPA, melamin og PVC)
Hvis mat lagres eller varmes opp i beholdere som inneholder melamin kan skadelig melamin og formaldehyd løses opp fra serviset og overføres til maten. Derfor er det spesielt viktig å være oppmerksom ikke bare på god mat, men også på materialene til serviset. Serviset fra Growing-serien består av 80 % fornybare råvarer som tre og sukker og er fritt for melamin, BPA og PVC (testet av et uavhengig testlaboratorium).

Allsidig brukDet høykvalitets barneserviset er ideelt for hverdagsbruk hjemme, men det er også et godt alternativ til engangsservise utenfor de 4 veggene. Serviset er stablebart og kan derfor oppbevares og tas med på en plassbesparende måte. Også takket være de lette og uknuselige egenskapene er dENFANTastisk for campingturer, piknik eller andre utflukter.

Miljøbevisst og bærekraftig
Som en familiebedrift i babyindustrien, ansvarlig og bærekraftig bruk av naturen og dens råvarer er en logisk konsekvens for å beskytte neste generasjon. Reer serviset for barn er laget av 80 % fornybare råvarer som tre og sukker.

Produktdetaljer:
  • Spesielt lett og uknuselig
  • Passer for oppvaskmaskin og mikrobølgeovn (maks. 600 W)
  • Samholder sikkerhetsstandard EN 14372 (sikkerhetskrav og testing for bestikk og servise)
  • Fri for BPA, PVC og melamin
  • Materiale: Laget av 80 % fornybare råvarer (som f.eks. sukker, tre fra Tyskland)
  • Leveringsomfang: 1 x kopp rosa, 1 x kopp rosa
Søknad:
Før første gangs bruk og etter hver bruk, rengjør med mildt vaskemiddel i varmt vann eller i oppvaskmaskinen i den øvre kurven. Når du varmer i mikrobølgeovnen, rør alltid maten for jevn oppvarming! For å unngå materielle skader, utsett aldri oppvasken for ekstrem varme!

Sikkerhetsinstruksjoner: Kontroller temperaturen på maten før hvert måltid for å unngå skålding. Varen må kun brukes til det tiltenkte formålet. Denne gjenstanden er ikke et leketøy og kan kun brukes under tilsyn av voksne. Må ikke brukes hvis det er tegn på defekter.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Krus Voksende sett med 2, rosa
3
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

reer Krus Voksende sett med 2, rosa
reer Krus Voksende sett med 2, rosa
172 kr