Rabatt- alt til utflukten 🚗
Rabatt- alt til utflukten 🚗
10% rabatt:
10MUST2213
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg rabattkoden
reer Silikon dekkematte Eat'n Tidy
Pris
298 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A342908

EAN: 4013283250211

reer Silikon dekkematte Eat'n Tidy
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Instruksjon for bruk.

Så snart barnet ditt har vokst ut av barnestolen og sitter ved spisebordet som de voksne, blir måltidene spennende igjen. For i denne tiden sitter barn sjelden stille og ikke alt går alltid etter planen. Det ene eller andre utslippet kan ikke unngås. Eat'n-bordsettet fra reer er din pålitelige hjelper når det gjelder å beskytte spisebordet mot skitt og skader og forhindrer at mat som har falt av tallerkenen, juice eller varme drikker etterlater permanente flekker på bordet.

Maksimal beskyttelse
Med dimensjonene 41,5 cm x 30 cm tilbyr dekkematten storskala beskyttelse for spisebordet ditt. Matten forenkler ikke bare rengjøring av bordet etter måltider, men beskytter det også mot misfarging forårsaket av varm mat, fargerike juicer osv. på grunn av det varmebestandige og vannavstøtende materialet. I tillegg forhindrer den skader fra riper med barnebestikk.

Sikkert hold
Dekkematten har en full overflate, sklisikker silikonbunn. Dette gir basen et sikkert grep på tre, glass og mange andre materialer. Antisklibelegget som også finnes på overflaten sørger også for at tallerkener og kopper forblir pålitelig på plass.

Trygt og utenkelig
Maten faller på puten og din lille kjære legger den tilbake i munnen hans? Ikke bekymre deg, puten er antibakteriell og fri for skadelige stoffer som BPA, PVC og ftalater. Den matsikre, smakløse og luktfrie silikonen kan komme i kontakt med mat uten helseproblemer uten å påvirke den naturlige smaken til maten.

Allsidig bruk
Takket være den sjenerøse dimensjoner er dekkematten også ideell som håndverks- og malematte. Den klebemiddelavvisende overflaten beskytter bordet pålitelig mot rester fra maling, liming og elting eller riper fra saks - samtidig sørger det sklisikre materialet for at vannkopper, børster og limstifter forblir trygt på bordet og hindrer dem i å velter og ruller ned.

Slitesterk, robust og lett å rengjøre
Non-stick-belegget gjør rengjøringen ekstremt enkel. Vannløselige rester kan enkelt tørkes av, og for gjenstridige flekker kan settet til og med rengjøres i oppvaskmaskinen. Det robuste silikonmaterialet tåler enkelt alle krav og sikrer dermed langvarig beskyttelse av overflater.

Plassbesparende å oppbevare
Eat'n Tidy teppeputen er ekstra fleksibel og kan brettes eller til og med rulles sammen til en smal rull. Så det kan ikke bare oppbevares veldig plassbesparende og enkelt i skuffer aden , men er også ideelt for på farten. Når den brukes igjen, er den jevn igjen, fri for skjemmende og plagsomme bølger, kanter eller folder.

Produktdetaljer:
  • Sklisikre overflater forhindrer serviset fra å skli bort
  • Sikkert tak i matten på bordet
  • Allsidig som en praktisk leke- og håndverksmatte
  • Ekstra stor, for maksimal beskyttelse mot tilsmussing
  • Enkel og plassbesparende å oppbevare
  • Lett å rengjøre, tåler oppvaskmaskin
  • Slitesterk, robust materiale, vannavvisende
  • Mål: ca. 41,5 cm x 30 cm
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Silikon dekkematte Eat'n Tidy
4.5
4 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

reer Silikon dekkematte Eat'n Tidy
reer Silikon dekkematte Eat'n Tidy
298 kr