Peg Perego Barnevogn Veloce Mon Amour
Variant:
 • Peg Perego sportsvogn Veloce 500
 • Peg Perego Sportsvogn Veloce City Grey
 • Peg Perego Barnevogn Veloce Graphic Gold
 • Peg Perego Barnevogn Veloce Mon Amour
 • +2

Pris
9036 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A318020

EAN: 8005475417461

Peg Perego Barnevogn Veloce Mon Amour
Denne teksten er automatisk oversatt.
Det er smidig. Det er nippy. Det er lett. Den bretter seg kompakt sammen. Med en myk og koselig barneseng (selges separat), vendbart barnevognsete og selvfølgelig 100% Made in Italy. Med en bredde på bare 51 cm passer den enkelt inn i alle heiser. Kvalitetshjulene sikrer manøvrerbar komfort på alle terreng.

Alle våre produkter er designet og produsert i Italia. Familieeid Peg Perego har designet produkter for familier rundt om i verden i over 70 år. seteenhet, som kan bære opptil 22 kg. Kalesjen er utstyrt med solbeskyttelsesfaktor UPF 50+, så den beskytter babyen din mot UV -stråler under turen. teknologi. Tar liten plass i bilen og er også veldig lett. Kompakt sammenleggbar i begge kjøreretninger med sportsbilsete montert.

Kvalitetshjul med reflekser
De myke turdekkene med slitebane, synlig fjæring og kulelager sikrer smidig manøvrerbarhet i alle terreng. Forhjulene kan svinges eller låses. Reflekser på dekkene gjør barnevognen lettere å se i mørket. Praktisk sentralisert bremsekabel.

Høydejusterbart komforttrykkhåndtak
Med komfortpusheren med imitert skinndeksel kan vognen skyves ganske komfortabelt med en hånd. Høyden på styrehåndtaket kan justeres til foreldrenes høyde. Høydejusteringen oppover er også veldig praktisk, for eksempel hvis du trenger plass i en smal heis.

Veldig stor kurv med mye lagringsplass
Den romslige og lett tilgjengelige handlekurven har en forsterket base slik at selv tunge gjenstander kan transporteres. De lysreflekterende behandlingselementene sørger for tryggere spaserturer fordi vognen også er bedre sett i mørket.

Du kan også bruke vognen som et reisesystem, bare koble vognen til den matchende barneholderen- Adapter (selges separat).

Produktdetaljer:
 • Vendbart sete med vendt mot eller mot kjøreretningen
 • Svært stor uttrekkbar og avtagbar solseil , dekker fullstendig innsiden av vognen selv i liggende stilling og beskytter babyen mot sol og vind
 • Stoffer med UPF 50+ solbeskyttelsesfaktor
 • Setet kan lastes opp til 22 kg
 • Frontstangen kan åpnes for å komme inn og ut eller fjernes helt for spedbarn
 • 5-punkts sikkerhetssele
 • Lang ryggstøtte, ideell for en lur mellom
 • Ryggvinkelen kan justeres individuelt til hvilestilling
 • Helling av fotstøtten kan justeres
 • Med matchende bendeksel for kaldere dager
 • Avtagbart deksel
Kompatibel med:
 • Peg Perego: Primo Viaggio Lounge (med adapter)
 • Maxi-Cosi: Citi, Cabrio Fix, Pebble , Pebble Plus, Rock (med adapter)
 • Cybex: Aton, Aton Q, Aton Q i-Size, Aton M, Aton M- i-Size, Aton 5, Cloud Q (med adapter)
 • Kiddy: Evolution Pro, Evoluna i-Size, Evoluna i-Size 2 (med adapter)
 • BeSafe: iZi Go X1, iZi Go Modular (med adapter)
 • Recaro: Privia, Privia Evo, Guard ia (med adapter)
OBS: De kompatible elementene og adapteren er ikke inkludert.

Tekniske detaljer:
 • Ramme med sete (lengde x bredde x høyde): 51 x 107 x 96,5 cm
 • ramme med sete brettet (lengde x bredde x høyde): 51 x 78,5 x 42 cm
 • Vekt: 10,7 kg
 • Lastekapasitet med sete: 22 kg
 • Ø hjul: 18 cm foran, 25 cm bak
 • Pleieinstruksjoner: Håndvaskbar ved maks 30 ° C
 • Materiale: 100 % polyester
Inkludert i leveransen :
 • Ramme med skinnglider
 • Luftkammerhjul
 • nettkurv
 • Barnevogn
 • Baldakin
 • Bendeksel

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Merke

Peg Perego

Peg Perego

Peg Perego er et italiensk basert selskap som har produsert spedbarns-, småbarns- og førskoleprodukter av høy kvalitet siden 1949. Merket ble grunnlagt av Giuseppe Perego, og har blitt kjent for sitt fokus på rimelighet og originalitet. Italienere er meget gode på design av kjøretøy for fart og ikke minst utseende som er behagelig blikkfang. Peg Perego har brukt sin oppfinnsomhet der de har fokusert på det Italienere er gode på; Kjøretøy og sikkerhetsprodukter til kjøretøy, i Peg Perego sitt tilfelle er det begge deler i noe annerledes omslag.

«Gjør det du er best på»

I mer høyaktuelle tider er deres motto: «Fortsett å gjøre ting du er veldig god på», ifølge Lucio Perego, administrerende direktør i selskapet. Med stiler gjennomsyret av eleganse, raffinerte detaljer og naturlige materialer, tilbyr Peg-Perego-produkter luksuriøse alternativer for barn i alle aldre. Alle selskapets produkter produseres fortsatt i Italia med en kreativ oppmerksomhet på detaljer som er uovertruffen i bransjen.

Høystolens sportsbil

Peg Perego designer høystol er designet med en høymoderne, og chic stil som retter seg etter barns behov i den tidlige fasen av livet. Med en hvilestol som kan justeres fra fødsel er stolen enkel å flytte og tilpasse til de bruksområder og ønskemål. Det er opptil ni forskjellige høydetrinn justeringer på deres stoler avhengig av hvilken stol du ønsker, dette for å tilpasse høyden til deres spisebord eller matbord uavhengig av størrelse og høyde. Stop & Go-bremsesystemet gjør de trygge og sikkre på alle flater stolen hviler på, 5 punktssele med hurtiglås som holder barnet på plass, vaskbart trekk og brett som du kan putte i vaskemaskin/oppvaskmaskin. Enkel å brette sammen for å ta med seg på utflukter & reiser, eller for å lagre stolen til fremtidig bruk under senga eller i garasjen. Setevinkelen kan også justeres i opptil fem trinn for ultimat applikasjon for den lilles, fra liggende posisjon til sittende på noen få klikk, hele 150 graders vinkel på seteryggen i liggende. Du vil finne Peg Peregos' designer høystol som et ideelt valg for ditt barns bruksområde og deres hjem, ikke minst stilren og i tillegg "fryd for øyet" på avstand, med de spreke farger som fanger enns oppmerksomhet. Italiensk oppfinnelse og sans for prakt er ikke kun for deres kjøretøy, men også innbakt i alt som er "Made in Italy".

Barnevogner

Peg Perego Stroller er et ideelt valg for foreldre som leter etter en barnevogn med et forbedret design, gjennomtenkte anvendelsesområder og overlegen komfort, på tross av dette er det ikke inngått noe kompromiss med vognensutseende. Transportmiddelet har forbedret gummidekk som igjen tillater samme komfort på asfalt som på røff terreng, med gitt lovnad om økt kjørekomfort når dere er på farten. Det romslige, vendbare setet lar deg enkelt svinge barnet fra å sitte vendt mot deg til å sitte vendt fremover for å utforske verden, noe som gjør navigeringen for fører og passasjer så komfortabel som mulig. Med justerbare fotstøtter og styrehøydekonfigurasjon, vil denne vognen garantert gjøre korte og lange turer med den lille mye mer harmonisk. Noen av produktene har tilleggsutstyr som bidrar til å ekspandere komfort for deres barn og forelder ettersom barnet blomstrer eller dere ser rom for mer komfort. Det fins noe for enhver familie, om det enten er forøkelse av familiemedlem eller førstegangsforeldre , vi kan tilby; tvillingvogn, trilling-vogn, vognposer, madrasser og adaptere som tillater bruk av vogn til yngre og eldre barn samtidig, alt dette for økt fornøyelse og bruksområde. Hva er bedre enn ingen forstyrrende bytter av soveplass når barnet har sovnet i vognen og dere skal inn i hus? Peg-Perego tilbyr hjemmestativ for bruk av deres liggedel til deres barnevogn, for enkel bruk innendørs. Peg Perego forsyner oss også med stellevesker som er tilpasset ditt bruk og kombinasjon av farger og former, samt adapter og regntrekk til regnfylte dager.

Bilstol

Med Peg Peregos’ bilsette kan du både få kjenne på og være med på å bidra til at det aller fremste innen sikkerhet og komfort blir utnyttet til det maksimale. Disse bilsetene er nøye designet med tanke på høye ytelse ved kollisjon og teknologisk innovasjon for daglig bruk, noe som gjør dem både komfortable og motstandsdyktige. Laget i Italia etter de høyeste standard, disse bilsetene er svært ettertraktet for deres høye sikkerhetsnivå og sitt engasjement for komfort. Seteredusering, med justerbart ryggstøtte som beskytter ryggsøylen, samtidig som det fremmer babyens ergonomiske liggestilling. Peg Perego har løsninger for alle aldersklasser og modelltyper. Justerbare nakkeputer, ryggstøtter, justering av setebredde, anatomiske seter, memory skum for å øke komfort til maksimal nivå.

Sikkerhet

Enten du leter etter et pålitelig og stilig bilsete for den lille eller din voksende familie, har Peg Perego den perfekte løsningen for deg. Bilstol med høy effektivitet innenfor sitt bruksområde samtidig som det innehar alle sikkerhets-kapabiliteter som de fleste sportskjøretøy for en trygg og sikker kjøretur. "BLIND LOCK" som forhindrer utilsiketet åpning av "SUREFIX" låser, som brukes i ISOFIX festene på din bil, fornyende løsninger for ytre påvirkninger ved en evt kollisjon som du kan tilpasse barnets alder og vekt. 3 Punkts setebeltefester som brukes i kombinasjon med SUREFIX, pluss koppholdere og armlener for å fremme komfort for barnet og tilføre ro til fører.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Peg Perego Barnevogn Veloce Mon Amour
5
9 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Peg Perego Barnevogn Veloce Mon Amour
Peg Perego Barnevogn Veloce Mon Amour
9036 kr