Peg Perego Babybilstol Primo Viaggio Lounge 500
Variant:
 • Peg Perego Babybilstol Primo Viaggio Lounge City Grey
 • Peg Perego Babybilstol Primo Viaggio Lounge Mon Amour
 • Peg Perego Babybilstol Primo Viaggio Lounge 500
 • Peg Perego Babybilstol Primo Viaggio Lounge Red Shine
 • +2

Pris
4423 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A317367

EAN: 8005475415443

Peg Perego Babybilstol Primo Viaggio Lounge 500
Denne teksten er automatisk oversatt.
Primo Viaggio Lounge barneseng med ligge-funksjon er egnet for barn opp til 87 cm høye eller opptil 15 måneders alder og oppfyller sammen med i-Size-basen den nye i-Size-standarden.

Det komfortable setet med seteformanner kan justeres individuelt til babyen. Takket være det justerbare ryggstøtten kan babyen transporteres i liggende stilling i bilen. Dette beskytter ryggen og fremmer babyens ergonomiske liggestilling.

Den justerbare sidekollisjonsbeskyttelsen sikrer maksimal sikkerhet under kjøring. Setet kan brukes med Isofix-basen eller med bilens 3-punktsbelte og er derfor fleksibelt.

Barnesenget kan plasseres komfortabelt på de nåværende Peg Perego -rammene uten adapter.

Produktdetaljer:
 • Kan brukes fra fødsel opp til 87 cm av babyens høyde eller opptil 15 måneders alder.
 • Med tilbehøret i-Size-basen (selges separat), overholder bilsetet i-Size-standarden og er festet til Isofix bilens enheter.
 • Babyen reiser bakover
 • Ryggstøtten kan senkes ned i tre forskjellige posisjoner, slik at babyen kan innta en behagelig liggeposisjon (bare når den brukes med i- Størrelse base)
 • Romslig og mykt polstret sete/lenestol, ergonomisk designet
 • Utvidbar solseil med solbeskyttelsesfaktor UPF 50+, som beskytter babyen fullstendig mot sol og vind
 • 6-veis justerbar sidekollisjonsbeskyttelse, kan justeres individuelt for babyen
 • Beskyttende og ergonomisk seteformanner for bruk fra fødselen, kan fjernes når babyen har riktig størrelse
 • Praktisk beltestrammer foran på barnesenget
 • Skulderputer og skrittputer
 • Barnesetet kan også brukes med 3-punktsbeltet i bilen hvis ingen Isofix -enheter er tilgjengelige.
 • Svingbart bærehåndtak
 • Kinetiske belger: Beskytt barnet og hold kreftene fra en sidekollisjon
 • Seleklips holder selen godt på plass på plass
 • Flysertifisering
Kompatibel med:
 • Bok (uten adapter)
 • GT4 (uten Adapter)
 • Ypsi (med Adpater*)
 • Veloce (med adapter*)
*Adapteren er ikke inkludert.

Tekniske detaljer:
 • Barnesete (lengde x bredde x høyde): 44 x 62 x 67 cm
 • Lengde på liggende stilling: 74 cm
 • vekt: 5,5 kg
 • Trekk avtagbart, håndvaskbart ved maks 30 ° C
 • Materialspesifikasjon: 100 % polyester
Inkludert i leveransen:
 • Barnesete med flatfunksjon opp til 87 cm / 15 måneder
 • Forstørrelig hette
 • Justerbart bærehåndtak

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Peg Perego

Peg Perego

Peg Perego er et italiensk basert selskap som har produsert spedbarns-, småbarns- og førskoleprodukter av høy kvalitet siden 1949. Merket ble grunnlagt av Giuseppe Perego, og har blitt kjent for sitt fokus på rimelighet og originalitet. Italienere er meget gode på design av kjøretøy for fart og ikke minst utseende som er behagelig blikkfang. Peg Perego har brukt sin oppfinnsomhet der de har fokusert på det Italienere er gode på; Kjøretøy og sikkerhetsprodukter til kjøretøy, i Peg Perego sitt tilfelle er det begge deler i noe annerledes omslag.

«Gjør det du er best på»

I mer høyaktuelle tider er deres motto: «Fortsett å gjøre ting du er veldig god på», ifølge Lucio Perego, administrerende direktør i selskapet. Med stiler gjennomsyret av eleganse, raffinerte detaljer og naturlige materialer, tilbyr Peg-Perego-produkter luksuriøse alternativer for barn i alle aldre. Alle selskapets produkter produseres fortsatt i Italia med en kreativ oppmerksomhet på detaljer som er uovertruffen i bransjen.

Høystolens sportsbil

Peg Perego designer høystol er designet med en høymoderne, og chic stil som retter seg etter barns behov i den tidlige fasen av livet. Med en hvilestol som kan justeres fra fødsel er stolen enkel å flytte og tilpasse til de bruksområder og ønskemål. Det er opptil ni forskjellige høydetrinn justeringer på deres stoler avhengig av hvilken stol du ønsker, dette for å tilpasse høyden til deres spisebord eller matbord uavhengig av størrelse og høyde. Stop & Go-bremsesystemet gjør de trygge og sikkre på alle flater stolen hviler på, 5 punktssele med hurtiglås som holder barnet på plass, vaskbart trekk og brett som du kan putte i vaskemaskin/oppvaskmaskin. Enkel å brette sammen for å ta med seg på utflukter & reiser, eller for å lagre stolen til fremtidig bruk under senga eller i garasjen. Setevinkelen kan også justeres i opptil fem trinn for ultimat applikasjon for den lilles, fra liggende posisjon til sittende på noen få klikk, hele 150 graders vinkel på seteryggen i liggende. Du vil finne Peg Peregos' designer høystol som et ideelt valg for ditt barns bruksområde og deres hjem, ikke minst stilren og i tillegg "fryd for øyet" på avstand, med de spreke farger som fanger enns oppmerksomhet. Italiensk oppfinnelse og sans for prakt er ikke kun for deres kjøretøy, men også innbakt i alt som er "Made in Italy".

Barnevogner

Peg Perego Stroller er et ideelt valg for foreldre som leter etter en barnevogn med et forbedret design, gjennomtenkte anvendelsesområder og overlegen komfort, på tross av dette er det ikke inngått noe kompromiss med vognensutseende. Transportmiddelet har forbedret gummidekk som igjen tillater samme komfort på asfalt som på røff terreng, med gitt lovnad om økt kjørekomfort når dere er på farten. Det romslige, vendbare setet lar deg enkelt svinge barnet fra å sitte vendt mot deg til å sitte vendt fremover for å utforske verden, noe som gjør navigeringen for fører og passasjer så komfortabel som mulig. Med justerbare fotstøtter og styrehøydekonfigurasjon, vil denne vognen garantert gjøre korte og lange turer med den lille mye mer harmonisk. Noen av produktene har tilleggsutstyr som bidrar til å ekspandere komfort for deres barn og forelder ettersom barnet blomstrer eller dere ser rom for mer komfort. Det fins noe for enhver familie, om det enten er forøkelse av familiemedlem eller førstegangsforeldre , vi kan tilby; tvillingvogn, trilling-vogn, vognposer, madrasser og adaptere som tillater bruk av vogn til yngre og eldre barn samtidig, alt dette for økt fornøyelse og bruksområde. Hva er bedre enn ingen forstyrrende bytter av soveplass når barnet har sovnet i vognen og dere skal inn i hus? Peg-Perego tilbyr hjemmestativ for bruk av deres liggedel til deres barnevogn, for enkel bruk innendørs. Peg Perego forsyner oss også med stellevesker som er tilpasset ditt bruk og kombinasjon av farger og former, samt adapter og regntrekk til regnfylte dager.

Bilstol

Med Peg Peregos’ bilsette kan du både få kjenne på og være med på å bidra til at det aller fremste innen sikkerhet og komfort blir utnyttet til det maksimale. Disse bilsetene er nøye designet med tanke på høye ytelse ved kollisjon og teknologisk innovasjon for daglig bruk, noe som gjør dem både komfortable og motstandsdyktige. Laget i Italia etter de høyeste standard, disse bilsetene er svært ettertraktet for deres høye sikkerhetsnivå og sitt engasjement for komfort. Seteredusering, med justerbart ryggstøtte som beskytter ryggsøylen, samtidig som det fremmer babyens ergonomiske liggestilling. Peg Perego har løsninger for alle aldersklasser og modelltyper. Justerbare nakkeputer, ryggstøtter, justering av setebredde, anatomiske seter, memory skum for å øke komfort til maksimal nivå.

Sikkerhet

Enten du leter etter et pålitelig og stilig bilsete for den lille eller din voksende familie, har Peg Perego den perfekte løsningen for deg. Bilstol med høy effektivitet innenfor sitt bruksområde samtidig som det innehar alle sikkerhets-kapabiliteter som de fleste sportskjøretøy for en trygg og sikker kjøretur. "BLIND LOCK" som forhindrer utilsiketet åpning av "SUREFIX" låser, som brukes i ISOFIX festene på din bil, fornyende løsninger for ytre påvirkninger ved en evt kollisjon som du kan tilpasse barnets alder og vekt. 3 Punkts setebeltefester som brukes i kombinasjon med SUREFIX, pluss koppholdere og armlener for å fremme komfort for barnet og tilføre ro til fører.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: Peg Perego Babybilstol Primo Viaggio Lounge 500
5
15 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 15
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

Peg Perego Babybilstol Primo Viaggio Lounge 500
Peg Perego Babybilstol Primo Viaggio Lounge 500
4423 kr