NUK Mikrobølgeovn Steam Vaporizer Micro Express Plus for opptil 4 flasker

NUK Mikrobølgeovn Steam Vaporizer Micro Express Plus for opptil 4 flasker


Pris
381 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A203844

EAN: 4008600260332

NUK Mikrobølgeovn Steam Vaporizer Micro Express Plus for opptil 4 flasker
Denne teksten er automatisk oversatt.
Når det gjelder mat, er et småbarn nesten like krevende som noen gourmeter. For i løpet av 24 timer vil det noen ganger ha sitt varme måltid veldig ofte. Og ved hvert måltid skal flasker og smokker ikke bare være rene, men også desinfiseres.

Micro Express Plus mikrobølgedampdesinfektor NUK desinfiserer tåteflasker, tilbehør (ingen smokker) og brystpumpedeler ved hjelp av dampbasert varmedesinfeksjon. Opptil fire 300 ml flasker med vid hals kan desinfiseres samtidig. Takket være den intelligente holderen er flaskene umiddelbart i riktig posisjon for tørking. De desinfiserte delene kan enkelt fjernes med den praktiske flasketangen.

Med sine tre komponenter er NUK Micro Express Plus enkel å bruke og passer til alle standard mikrobølgeovner med en minimum innvendig høyde på 187 mm og en innvendig bredde/dybde på 280 mm. Samtidig er den kompatibel og universal kan brukes med alle størrelser og former på kommersielt tilgjengelige flasker laget av mikrobølget materiale. Den har et lukkesystem og et gjennomsiktig lokk. Etter desinfiseringsprosessen kan NUK Micro Express Plus dampsterilisator ganske enkelt rengjøres med en klut - men den kan også vaskes i oppvaskmaskin.

Produktdetaljer:
  • Ideell for daglig desinfisering av tåteflasker og tilbehør som kan brukes i mikrobølgeovn.
  • Desinfiserer opptil fire flasker og tilbehør på bare 4 minutter (ved en mikrobølgeeffekt på 1000 watt).
  • Enkel å bruke
  • Flasketang inkludert for hygienisk fjerning
  • Overhold minimumsstørrelsen for mikrobølgeovner

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Mikrobølgeovn Steam Vaporizer Micro Express Plus for opptil 4 flasker
4.5
137 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 107
 
4 stjerner
| 22
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Mikrobølgeovn Steam Vaporizer Micro Express Plus for opptil 4 flasker
NUK Mikrobølgeovn Steam Vaporizer Micro Express Plus for opptil 4 flasker
381 kr