10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
NUK Drikkeflaske First Choice Disney Winnie the Pooh i rosa, 2 stk

NUK Drikkeflaske First Choice Disney Winnie the Pooh i rosa, 2 stk


Variant:
  • NUK Drikkeflaske First Choice Disney Winnie the Pooh i beige, 2 stk
  • NUK Drikkeflaske First Choice Disney Winnie the Pooh i rosa, 2 stk

Pris
202 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A318617

NUK Drikkeflaske First Choice Disney Winnie the Pooh i rosa, 2 stk
Denne teksten er automatisk oversatt.
Winnie the Pooh og vennene hans i NUK-sortimentet
Den muntre Winnie the Pooh, den stadig populære bjørnen, pryder nå NUK-serien med hjertevarmende design. Ved siden av honningkrukken hans følger Tigger og Eeyore ham på hans spennende reise inn i NUK-produktverdenen. Med mot, nysgjerrighet og fremfor alt vennskap overvinner Winnie the Pooh og vennene hans alle spennende eventyr. Oppdag kolleksjonen nå!

NUK First Choice Drikkeflaske med temperaturkontroll
En god følelse! Når det blir skikkelig tøft, føles LITTLE ekstra trygghet bare bra. Når babyen din vokser til en pjokk, støtter NUK First Choice-tateflasken med temperaturkontroll en jevn overgang fra bryst eller flaske til selvstendig drikking.

NUK First Choice-drikkeflasken med temperaturkontroll vises med et øyeblikk når riktig drikketemperatur er nådd og gir forsikring om at drikken ikke er for varm. Hvis drikken er for varm, blir den ellers blå indikatoren hvit. Optimalt sett bør væsken være ved kroppstemperatur (37 °C = middels blå).
Viktig: NUK Temperaturkontroll fungerer som en ekstra kontroll. Vennligst sjekk temperaturen igjen før du gir drikken til barnet ditt.

Med høykvalitets tiger Silikon drikketut
NUK Silikon drikketuter er laget av høy kvalitet plast. Det klare silikonmaterialet er lett å rengjøre og er spesielt temperaturbestandig. Den er fri for skadelige stoffer, kokesikker, luktfri, gjennomsiktig og har en glatt overflate – alle fordelene som er viktige for en drikketut.

Fast grep for barnehender
Håndtakene er ergonomisk formet og har anti-skli nupper.

Enkel å rengjøre og ideell for matlaging
Plastflasken på 150 ml består av de velprøvde First Choice-elementene som f.eks. som ekstra bred flaskeåpning, skruring, lukkeplate og beskyttelseshette. Alle komponentene kan enkelt tas ut av flasken - ideell for rengjøring og matlaging.
NUK First Choice-drikkeflasken kan fritt kombineres med alle andre artikler i NUK First Choice-serien.

Produkt detaljer:
  • Enkel overgang til selvstendig drikke
  • Myk silikondrikketut for barn i alderen 6-18 måneder
  • Ergonomiske håndtak for et sikkert grep
  • li>
  • Kan kombineres med alle NUK First Choice-produkter
  • 2 x lekkasjesikre drikkeflasker laget av polypropylen (PP), kapasitet 150ml, BPA-fri
  • NUK Temperaturkontroll
  • Motiver i unikt design

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
110 kr
(220 kr / 1l)

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK Drikkeflaske First Choice Disney Winnie the Pooh i rosa, 2 stk
4.5
7 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK Drikkeflaske First Choice Disney Winnie the Pooh i rosa, 2 stk
NUK Drikkeflaske First Choice Disney Winnie the Pooh i rosa, 2 stk
202 kr