NUK drikkeflaske Active Cup blå rustfritt stål fra 12 måneder

NUK drikkeflaske Active Cup blå rustfritt stål fra 12 måneder


Variant:
 • NUK drikkeflaske Active Cup blå rustfritt stål fra 12 måneder
 • NUK Active Cup rosa rustfritt stål drikkeflaske fra 12 måneder

Pris
317 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A203865

EAN: 4008600271406

NUK drikkeflaske Active Cup blå rustfritt stål fra 12 måneder
Denne teksten er automatisk oversatt.
Det er ikke noe bedre enn å dra på en oppdagelsesvisning med våre kjære små i frisk luft. Å spille, løpe og boltre seg er på dagsordenen for de livlige verdensmestrene. Hele denne aktiviteten er ikke bare mye moro, men også tørst! Om sommeren trenger vi en kjølig drink for forfriskning, om vinteren er de små glade for noe å varme opp. Spesielt i disse årstidene er det noen ganger vanskelig å opprettholde en konstant og passende temperatur på drikkevarene, fordi de ofte tilpasser seg omgivelsestemperaturen etter kort tid. NUK Active Cup rustfritt stål gir et middel! Den innovative drikkeflasken sørger for at drinkene holder seg varme eller kjølige lenger og gir dermed en langvarig drikkeglede.

Den doble veggen kopplegemet i rustfritt stål holder ikke bare forskjellige drikkevarer varme eller kalde lenger , men scorer også med sin lave vekt, holdbarhet og lekkasjemotstand. Et integrert klipp gjør det enkelt å feste hetteglasset i vesken eller buksen og forhindre at den går tapt. På grunn av den høye rustfrie stålkvaliteten er flasken absolutt luktfri og smakløs og den spesielt myke silikonpipen med integrert myk sone sørger for en behagelig drikkefølelse på samme tid. Den ergonomisk formede vannflasken passer perfekt i delikate barnehender og passer for barn over 12 måneder. NUK Active Cup rustfritt stål er i alle fall en trofast følgesvenn på veien - for den neste tørsten kommer helt sikkert til å komme!

Ikke bare for de små har drikkeflasken i rustfritt stål mange fordeler, men også for du som forelder NUK Active Cup er nyttig på mange måter. Takket være den praktiske reguleringen av varme og kulde, trenger du ikke lenger å tilberede en ny drink ved en passende temperatur. Så det vil være mer tid sammen, bekymringsløse og fremfor alt avslappede med barnet ditt igjen på dette tidspunktet. Det er også veldig enkelt å rengjøre drikkeflasken i rustfritt stål, da den enkelt kan rengjøres i oppvaskmaskinen.

NUK Polypropylen (PP) Aktiv kopp har vært populær blant foreldre og barn i mange år. Robust, hygienisk og holdbar. Med dobbeltvegget Aktiv kopp kopp i rustfritt stål, holder ikke drikkevarene seg bare varme eller kjølige lenger, men fungerer også som et perfekt hygienisk alternativ til plastprodukter. Mens polypropylen NUK Active cup har en kapasitet på 300 ml, overbeviser den dobbeltveggede rustfrie stålversjonen med en kapasitet på 215 ml. Begge produktene er kompatible med annet NUK First Choice flasktilbehør.

Produktdetaljer:
 • Design: blå / sølv
 • Materiale: rustfritt stål
 • BPA-fri
 • Innhold: 215ml
 • Alder: fra 12 måneder
 • Dobbelvegget koppkropp: Holder drikken varm eller kjølig lenger
 • Lett vekt og tut for på farten
 • Høy rustfri stålkvalitet (18/8): Holdbar & ripebestandig, ubelagt, nøytral til rund og smak
 • Behagelig drikkefølelse takket være silikon tut med integrert myk sone
 • Sponset

  product_detail_ad

  Tilbehør

  Pris
  91 kr
  Pris
  97 kr

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

  Merke

  NUK

  NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

  NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

  Veiledning

  Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

  Tilførsel & Ernærng

  Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

  Flasker & Kopper & Tilbehør

  Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

  Service & Bestikk

  Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

  Pleie & Tilbehør

  Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: NUK drikkeflaske Active Cup blå rustfritt stål fra 12 måneder
  4.5
  96 Kundeanmeldelser
   
  5 stjerner
  | 70
   
  4 stjerner
  | 19
   
  3 stjerner
  | 4
   
  2 stjerner
  | 1
   
  1 stjerne
  | 2
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere

  NUK drikkeflaske Active Cup blå rustfritt stål fra 12 måneder
  NUK drikkeflaske Active Cup blå rustfritt stål fra 12 måneder
  317 kr