❤ 10x babypoints ❤
❤ 10x babypoints ❤
Kun i dag
00
tim
00
min
00
sek
NUK Active Cup rosa rustfritt stål drikkeflaske fra 12 måneder

NUK Active Cup rosa rustfritt stål drikkeflaske fra 12 månederPris
226 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A203866

EAN: 4008600271475

NUK Active Cup rosa rustfritt stål drikkeflaske fra 12 måneder
Denne teksten er automatisk oversatt.
Det er ikke noe bedre enn å dra på en oppdagelsesvisning med våre kjære små i frisk luft. Å spille, løpe og boltre seg er på dagsordenen for de livlige verdensmestrene. Hele denne aktiviteten er ikke bare mye moro, men også tørst! Om sommeren trenger vi en kjølig drink for forfriskning, om vinteren er de små glade for noe å varme opp. Spesielt i disse årstidene er det noen ganger vanskelig å opprettholde en konstant og passende temperatur på drikkevarene, fordi de ofte tilpasser seg omgivelsestemperaturen etter kort tid. NUK Active Cup rustfritt stål gir et middel! Den innovative drikkeflasken sørger for at drinkene holder seg varme eller kjølige lenger og gir dermed en langvarig drikkeglede.

Den doble veggen kopplegemet i rustfritt stål holder ikke bare forskjellige drikkevarer varme eller kalde lenger , men scorer også med sin lave vekt, holdbarhet og lekkasjemotstand. Et integrert klipp gjør det enkelt å feste hetteglasset i vesken eller buksen og forhindre at den går tapt. På grunn av den høye rustfrie stålkvaliteten er flasken absolutt luktfri og smakløs og den spesielt myke silikonpipen med integrert myk sone sørger for en behagelig drikkefølelse på samme tid. Den ergonomisk formede vannflasken passer perfekt i delikate barnehender og passer for barn over 12 måneder. NUK Active Cup rustfritt stål er i alle fall en trofast følgesvenn på veien - for den neste tørsten kommer helt sikkert til å komme!

Ikke bare for de små har drikkeflasken i rustfritt stål mange fordeler, men også for du som forelder NUK Active Cup er nyttig på mange måter. Takket være den praktiske reguleringen av varme og kulde, trenger du ikke lenger å tilberede en ny drink ved en passende temperatur. Så det vil være mer tid sammen, bekymringsløse og fremfor alt avslappede med barnet ditt igjen på dette tidspunktet. Det er også veldig enkelt å rengjøre drikkeflasken i rustfritt stål, da den enkelt kan rengjøres i oppvaskmaskinen.

NUK Polypropylen (PP) Aktiv kopp har vært populær blant foreldre og barn i mange år. Robust, hygienisk og holdbar. Med dobbeltvegget Aktiv kopp kopp i rustfritt stål, holder ikke drikkevarene seg bare varme eller kjølige lenger, men fungerer også som et perfekt hygienisk alternativ til plastprodukter. Mens polypropylen NUK Active cup har en kapasitet på 300 ml, overbeviser den dobbeltveggede rustfrie stålversjonen med en kapasitet på 215 ml. Begge produktene er kompatible med annet NUK First Choice flasktilbehør.

Produktdetaljer:
 • Design: rosa / sølv
 • Materiale: rustfritt stål
 • BPA-fri
 • Innhold: 215ml
 • Alder: fra 12 måneder
 • Dobbelvegget koppkropp: Holder drikken varm eller kjølig lenger
 • Lett vekt og tut for på farten
 • Høy rustfri stålkvalitet (18/8): Holdbar & ripebestandig, ubelagt, nøytral til rund og smak
 • Behagelig drikkefølelse takket være silikon tut med integrert myk sone
 • Tilbehør

  Pris
  300 kr

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

  Våre Toppselgere

  NUK Active Cup rosa rustfritt stål drikkeflaske fra 12 måneder
  226 kr