10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
NUK babymonitor Eco Control + video
NUK babymonitor Eco Control + video
Pris
2703 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A051910

EAN: 4008600156284

NUK babymonitor Eco Control + video
Denne teksten er automatisk oversatt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/<notransl>NUK</notransl>_BabyphoneEco<notransl>Control</notransl>+Video_Bedienungsanleitung.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Bedriftsveiledning


<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/10256296_<notransl>NUK</notransl>_Babyphone_Eco_<notransl>Control</notransl>_Video.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Bedriftsanvisning


Barnets leggetider gir deg velfortjente avbrekk i foreldrerutinen.

For å sikre at du kan bruke dem uten bekymringer, har NUK utviklet en babymonitor du kan stole 100 % på.

Eco Control + Video informerer deg i lyd og bilde om alle barnets aktiviteter. Den har en foreldre- og babyenhet som er perfekt koordinert og har en rekke tilleggsfunksjoner.

Produktdetaljer:
 • Stol på modern ste babycall fra NUK
 • Absolutt sikkert mottak både innendørs og utendørs
 • Utmerket, krystallklar lydkvalitet
 • Full øko-modus-funksjon
 • 100 % fri for høyfrekvent stråling i standby-modus - dvs. når barnet er stille
 • Ingen unødvendig stråling i barnerommet - babycallen sender bare når babyen er urolig
 • Energibesparende - takket være mer enn 90 % redusert sendeaktivitet
 • Fleksibelt kameraperspektiv - kameraet på babyenheten kan justeres i høyden, og bildeutsnittet på foreldreenheten kan forstørres.
 • Spesielt brukervennlig
 • Mer velvære for babyen din
 • Foreldreenhet: Inkluderer lader og 1 oppladbart batteri (type BYD SCD 530-1, utgangseffekt 3,7 V, 950 mAh [3,5 Wh]).
 • Babyenhet : Batteridrift med 4 x 1,5 V AA alkaliske batterier eller ved hjelp av den medfølgende 230 V nettadapteren (DC-kontakt).
Tekniske data:
 • 100 % forstyrrelsesfri signaloverføring takket være digital e FHSS-teknologi
  (frekvenshoppende spredt spektrum)
 • Rekkevidde opptil 300 m utendørs og 50 m innendørs
Funksjoner og tilbehør:
 • Ekstra stor 2,8-tommers fargeskjerm - for pålitelig videoovervåking
 • Nattsynsfunksjon og infrarød belysning - kameraet tilpasser seg automatisk til lysstyrken i rommet og gir pålitelig observasjon selv om natten.
 • Vibrasjonsalarm - rapporterer babylyder selv når bilde og lyd på foreldreenheten er slått av.
 • Krystallklar intercom-funksjon - for å berolige babyen fra foreldreenheten
 • Temperatursensor - informerer foreldreenheten umiddelbart om temperaturendringer i babyrommet
 • Vuggesangfunksjon - 5 ulike vuggesanger kan styres via foreldreenheten for å hjelpe babyen med å sovne.
 • Belyst LCD-display - med tydelig menynavigering for optimal kontroll over alle innstillinger og funksjoner
 • Lader og 1 oppladbart batteri inkludert
Inkludert i leveransen
 • Babyenhet (kamera)
 • Foreldreenhet
 • Nettstrøm adapter for foreldreenheten
 • Oppladbart batteri til foreldreenheten
 • Nettstrøm adapter for babyenheten
 • Hurtigstart Guide
 • Bruksanvisning
Stol på modern ste babycall fra NUK .

Mer informasjon om NUK Babyphone Eco Control + Video

Mange foreldre eller vordende foreldre vil gjerne holde øye med avkommet sitt døgnet rundt. Dessverre er dette litt vanskelig i hverdagen, så de bruker gjerne en babymonitor. Et høykvalitetssystem som Eco Control fra NUK har mange fordeler og er enkelt å bruke.

Innovasjon kombinert med Design
Babycallen Eco Control bruker modern ste DECT-teknologi. Denne brukes også i trådløse fasttelefoner og overfører lydsignalet mye mer forstyrrelsesfritt enn de usikre PMR-frekvensene. Den avgjørende faktoren for en babycall er rekkevidden. NUK angir en rekkevidde på 50 meter for innendørs bruk, mens rekkevidden utenfor hjemmet er opptil 300 meter. Eco Control -systemet varsler naturligvis også når rekkevidden overskrides.

Praktiske funksjoner
Foreldreenheten leveres naturligvis med batterier og lader, og personsøkerfunksjonen gjør at du kan finne håndsettet uten å måtte lete lenge. Selv om lydkvaliteten ikke nødvendigvis er så viktig for en babycall, har NUK en mikrofon av høy kvalitet med justerbar følsomhet. I tillegg har modellene Eco Control 266 og 267 en intercom-funksjon. Babymonitoren NUK Eco Control overbeviser også med enkel håndtering og tydelig statusinformasjon i form av lysdioder.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

NUK

NUK Babyutstyr: Vi Har Det Du Trenger

NUK har fulgt målet og hensikten med å forstå livet i generasjoner. Forstå hva babyer trenger. Forstå hva foreldre ønsker. Forstå hva vi kan lære av ekspertene, men også av naturen. Fordi forståelse er det første skrittet for å gjøre babyer glade og foreldre sterke. Slik skapes det høykvalitetsprodukter som gjør hverdagen enklere for foreldre og støtter barn i deres sunne utvikling helt fra starten. For det meste produsert i Tyskland, av høyeste kvalitet, for familier i mer enn 120 land rundt om i verden. Og akkurat som den første NUK-smokken for over 60 år siden, tilsvarer hver innovasjon den siste vitenskapelige utviklingen. Med ekspertise, forståelse, kvalitet og oppmerksomhet på detaljer, støtter NUK familier i deres daglige utfordringer.

Veiledning

Når fødselen av deres baby nærmer seg, og som forelder har enn mer en nok av tanker, gjøremål og følelser er i sving. Selvfølgelig er det mange ting å vurdere og fremfor alt gjøre i stand for barnets ankomst, og dette uten å bruke verdifull tid og energi i en jungel av informasjon, produkter og ikke minst nyskapte produkter. Vi ønsker å gjøre deg kjent med de viktigste kjøpene du kan gjøre tidlig i graviditeten, det er selvsagt fornuftig å kjøpe babyutstyr gradvis fremfor alt på engang. La oss informere og veilede deg om de viktigste kjøpene for et komplett sett med utstyr til deres baby.

Tilførsel & Ernærng

Babyflasker produsert av NUK, er utstyrt med patentert tåteflaskesmokk som er formet for å ligne på mors bryst, med dette i tankene blir det godt tatt imot av baby. Enhver mor vet at dette er et tileggg med stor verdi for å avlaste kroppen i perioder, et uunværlig produkt som mor ikke alltid kan velge bort. Vi kan ikke erstatte naturen og dets biologiske utforming i en kvinnes kropp, derimot kan vi ta moder natur som modell og utnytte, forbedre og bringe starten på verdifull sosial interaksjon mellom mor og barn, med utvikling som naturlig "bakside". Med varierte praktiske sugedeler, silikonformingen er innovativ for blandt annet glassflasker som i tillegg er lekkasjesikker, bruk utstyret i generasjoner og spar miljøet for plast produkter som må erstattes over tid. Vi må ikke glemme å nevne NUK flaskevarmer som kan bruks i kombinasjon med flasker og tåteflasker for oppvarming av melk eller andre drikkevarer, eller tilogmed mat.

Flasker & Kopper & Tilbehør

Drikkeflasker og kopper er nyttig når barnet går bra bryst til kopp. Fra en alder av 6 måneder etter at barnet har brukt tåteflasker kan man gå over til å trene på å drikke med flasker, kopper og sugekopper. Flasken og koppens utforminger er for å bistå dårlig finmotorikk hos barn i utvikling, læringsprossesen og utvikling av motorikk og ikke minst at barnet kan ukontrollert slå seg selv i ansiktet er viktig å ha i minnet. Men kun noen få deler er produktene enkle å rengjøre og klar til bruk atter engang, med dette kan du også benytte deg av NUK sin egen dampsterilisator - Som effektivt og skånsomt rengjør uten bruk av kjemiske løsninger eller såper.

Service & Bestikk

Fra bryst til flaske til første grøt også videre til hva resten av familien spiser - Det høres enkelt ut, men kan være en skikkelig utfordring for barnet ditt og deg. For å støtte og oppmuntre til de første uavhengige spiseforsøkene, anbefaller vi passende bestikk og servise. For å gjøre det lettere for barnet å lære å spise og drikke uavhengig, tilbyr NUK en rekke ergonomiske produkter med gjennomtenkte former og nyttige funksjoner. Med sugekopp i bunnen av deres matskåler, utforming av innside av skåler som enkeltgjør å ta opp mat fra skålen. NUK's lære og spisesett samler noen av disse kombinasjonene for barn fra 6mnd og oppover, og for å sikre at bestikket oppmuntres til bruk er det mange fine motiver og farger som vil matche spisebordet etter de første forsøk fra barnet å spise selv.

Pleie & Tilbehør

Fra potter til potte-trening, termometere til badetid og neglesaks for å slipe ned sylskarpe negler som årlig er med på å skape rift i mødres øyne. Babyens personlige pleie og hygiene kan være krevende og ikke minst ubehagelig for å få klipt negler, men med de riktige redskaper utgjør dette ikke noe annet en liten utfordring som snarlig vil føre til at deres tillit vil være stor nok til å klippe og ordne.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: NUK babymonitor Eco Control + video
4.5
1326 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 984
 
4 stjerner
| 257
 
3 stjerner
| 62
 
2 stjerner
| 17
 
1 stjerne
| 6
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

NUK babymonitor Eco Control + video
NUK babymonitor Eco Control + video
2703 kr