10% personalrabatt ❕
10% personalrabatt ❕
10% rabattkode:
10RBTT3841
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
babyFEHN Spilledåse Australia - Liten Koala
Variant:
 • babyFEHN Spilledåse Australia - Liten Koala
 • fehn® Spilledåse Flaggermus liten - Little Castle
 • babyFEHN Spilledåse Little Castle - Liten Drage
 • fehn Aiko & Yuki musikkboks enhjørning
 • +2

Pris
251 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A220961

EAN: 4001998064018

babyFEHN Spilledåse Australia - Liten Koala
Denne teksten er automatisk oversatt.
For de vakreste drømmer!

Den lille koalaspilledåsen fra Australia -kolleksjonen vil vinne babyens hjerte på null komma niks.koselige, myke materialer l aden innbyr til å kjenne, kose og elske dem.lekemekanismen er enkel å trekke opp på griperingen, og en populær vuggesang lyder på behagelig volum. Babyen din blir beroliget, trøstet og vugget forsiktig i søvn.

Ved å åpne sikkerhetsglidelåsen ved hjelp av en binders kan leken tas ut for å vaske koalaen. Den lille koalaen kan enkelt festes til barnesengen, barnevognen og bilsetet med to stropper. Enten den er en koselig lekekamerat eller en trofast sovehjelper: Koalaen er et skikkelig blikkfang både hjemme og på farten og vil raskt bli babyens beste venn.

Produktdetaljer:
 • Dimensjoner: ca. 19 cm
 • Melodi: "Sov min lille prins" (Mozarts vuggevise)
 • Overmateriale: plysj, velur, stoff, fylling: 100 % PES
 • Vedlikehold: kan vaskes ved 30 °C
 • Med avtakbar musikkmekanisme og glidelås
 • Ta ut spilledåsen før vask
 • Alder: fra 0 måneder

Vær oppmerksom på
Lekemekanismen må ikke komme i hendene på babyer og små barn. Glidelåsen må kun betjenes av voksne. Leken må kun gis til barnet med glidelåsen lukket.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

fehn

Fehn - Å Lære Er Å Leke

Leketøyfirmaet som ble grunnlagt av Arthur Fehn i byen Rödental året 1949, er nå i hendene til Arnold Fehn; tredje generasjon i familien. Fehn-merket har stått for innovative leker av kvalitet og alle deres leketøy er designet med kjærlighet i det tyskland. Deres produkter består av blandt annet aktivitetsleketøy for babyer i alderen 4-6 måneder og oppover (sterkt avhenging av barnets utviklingsstadie). Der det "Å leke og lære", har siden fødsel vært en naturlig del av barnets utvikling. Helt fra 1949 har Fehns fokus vært å tilfredsstille kundens behov. Selskapets kjærlig utformede babyprodukter er spesielt behagelige å ta på, ligge på og kjenne mot huden, den ideelle gave til alle store og små. Med Fehn produkter fremmes barnets motorikk, både fin og grov. Utviklingen av alle sanser, spesielt syn, hørsel og berøring er i fokus.

Det kjæreste i fokus

Det fokuseres på utvikling og produksjon av moderne, friskt designede leker som kjennetegnes av integrasjon i lekefunksjonalitet, materialer av høy kvalitet og varierte farger med fargekombinasjoner. Fehn utvikler kosedyr som er mye mer enn bare kosedyr for babyer og barn, som inviterer til lek, kos og ikke minst er en god måte å trøste seg selv på, følger barnet på dets første utviklingssteg og blir raskt dets beste venn. Suksessen til produktene våre er basert på designglede, sans for detaljer og ikke minst engasjementet til alle medarbeiderne hos selskapet Fehn, hvis helse, sikkerhet er høyeste prioritet.

Vi tør å påstå

Kvalitet og sikkerhet har høyeste prioritet hos Fehn. Derfor produseres det bare produkter i deres egne fabrikker i henhold til tyske kvalitetsstandarder. Kvalitetssikrings-teamet internt, kontrollerer permanent innkjøp av råvarer og overvåker produksjonen av lekene meget nøye. Først når alle kvalitetsstandarder er oppfylt, kommer produktene i salg og gleder nybakte foreldre og deres kjære.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: babyFEHN Spilledåse Australia - Liten Koala
5
312 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 257
 
4 stjerner
| 39
 
3 stjerner
| 11
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 2
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

babyFEHN Spilledåse Australia - Liten Koala
babyFEHN Spilledåse Australia - Liten Koala
251 kr