Lek og moro på barnerommet 🙌
Lek og moro på barnerommet 🙌
10% rabattkode:
BRLK8596
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
MAXI COSI Reiseseng Iris Essential Graphite
Pris
2338 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A299685

EAN: 3220660325979

MAXI COSI Reiseseng Iris Essential Graphite
Denne teksten er automatisk oversatt.
Avslappende søvn på alle nivåer for babyer fra fødselen og opp til 3,5 år.

Oppdag Iris reiseseng. Sov komfortabelt uansett hvor du er.
Finnes det noe bedre enn å vise barnet ditt verden? Med Maxi-Cosi reisesengen Iris har det aldri vært enklere å ta den lille med seg overalt. Enten du reiser med en nyfødt eller et lite barn,
tilpasser Maxi-Cosi reisesengen seg dine behov. Hev eller senk madrassbunnen.
Det er det vi kaller å sove på et nytt nivå.

På det høye nivået kan du raskt legge den nyfødte ned for en lur. Så snart barnet våkner, kan du straks kose med det i armene igjen uten å måtte bøye deg ned. Når barnet blir litt større, kan du enkelt senke madrassen ett nivå. De høye yttersidene i netting hindrer den lille i å klatre ut av reisesengen.
En overnatting eller en lengre ferie? Uansett hva du velger, er Iris reiseseng den perfekte følgesvenn. Den kan enkelt foldes sammen til en kompakt størrelse og raskt stues bort i den bærbare reisevesken for transport. Den spesielt komfortable madrassen sørger for at den lille får den avslappende søvnen han eller hun trenger, uansett hvor de er. Enten det er middagslur eller nattesøvn - den lille vil føle seg som på en sky.

Produktdetaljer:
  • Har to nivåer - et høyt nivå for nyfødte og et lavt nivå for småbarn.
  • Med en spesielt komfortabel madrass, nettingvindu for god ventilasjon og avtakbare stoffelementer.
  • Kan enkelt foldes sammen og transporteres i en reiseveske
  • Den høykvalitets utførelsen og den elegante fargen gjør reisesengen til et skikkelig blikkfang.
  • Merk: Bruk kun madrassen som følger med denne barnesengen. Ikke legg til en ekstra madrass, ellers er det fare for kvelning.
Tekniske detaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 115 x 67 x 69 cm
  • Liggeflatens mål (lengde x bredde x høyde): 91 x 52 x 4 cm
  • Mål på reiseveske (lengde x bredde x høyde): 57 x 54 x 15 cm
  • Vekt: 5,9 kg

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
331 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

Maxi Cosi

Sikkerhet Med Maxi Cosi Barneseter

Barnas sikkerhet er veldig viktig for Maxi Cosi. Det er derfor selskapet har gjennom årtier utviklet høykvalitets, komfortable og sikre barneseter som overgår selv de strengeste europeiske forskrifter. Enten det er ei nyfødt, baby, smårolling eller før/skolebarn: Maxi Cosi tilbyr riktig bilstol for ditt barn. Maxi Cosi barneseter er tilgjengelig fra barnesete gruppe 0 til barnesete gruppe 3. Maxi Cosi barneseter Pebble eller Cabriofix passer for barn fra 0-13 kg. Hvis barnet er for stort for et barnesete, kan Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi brukes opp til en vekt på 36 kg uavhengig av alderen til barnet så lenge vektkrav oppfylles.

Maxi Cosi Dette Merket Garanterer Kvalitet!

Merket Maxi Cosi kommer opprinnelig fra Holland, men ble kjøpt av det kanadiske selskapet Dorel Inc. i 1994 og har utvidet produktspekteret betydelig. I dag opererer Maxi Cosi-selskapet over hele verden og er en av de ledende produsentene av barnevogner, bilseter og bæreseler.

Maxi Cosi Barnesete

Det settes også nye standarder for barnesetet Maxi Cosi. I dette barnesetet kan din lille sitte i bilen med trygghet. Med et Maxi Cosi barnesete overskrides vanligvis lovkravene, og sikkerheten er øverste prioritet for produsenten. Merk at du alltid velger barnesete basert på vekten til barnet. Det finnes ulike modeller som er tilpasset alder og vekt. Du finner garantert det du leter etter også når det kommer til design. Maxi Cosi barneseter finnes i alle farger og har vanligvis de minstes favorittmotiv. Foreldre over hele verden stoler på Maxi Cosi-produkter fordi de er utviklet av eksperter, testes og sjekkes kontinuerlig for sikkerhet. Så de små kan utforske verden uten fare og føle seg veldig komfortable.

Maxi Cosi Barnevogn

Maxi Cosi barnevogner er absolutt trygge og komfortable. Maxi Cosi har utviklet en produktserie som har akkurat det rette for ethvert behov. Med en Maxi Cosi-vogn er du alltid godt utstyrt, uansett om du bare vil på shopping eller om Maxi Cosi-vognen er din følgesvenn på skogsstier. Du vil alltid finne den riktige modellen og du kan være sikker på at denne merkevognen er godt laget og selvfølgelig består av utvalgte materialer av høy kvalitet. Dykk inn i Maxi Cosi-verdenen med oss og oppdag det mangfoldige utvalget.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: MAXI COSI Reiseseng Iris Essential Graphite
5
115 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 96
 
4 stjerner
| 17
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

MAXI COSI Reiseseng Iris Essential Graphite
MAXI COSI Reiseseng Iris Essential Graphite
2338 kr